Cheeky, viss atkarīgs no prioritātēm un kāzu stila. Piemēram, ja rīko šikas princešu kāzas Rundāles pilī, tad tur 5000 būs tikai par kleitu vien :D
Es nezinu, kādas mums būs izmaksas, taču būtu labi, ja varētu iekļauties līdzīgās izmaksās. Vienkārši - izplānojām savas prioritātes, atradām labas vietas, izdomājām, ko varam darīt paši utt.
Mēs floristu vispār neņemsim(ok, draugs manu pušķi varētu pasūtīt pie kkāda florista, bet es nezinu, jo tā ir lieta, par ko atbildīgs viņš), jo manai mammai ir acs uz tādām lietām. Ceremonijas vietu vispār nav nepieciešams dekorēt, uz mašīnas es negribu tās pārspīlētās ziedu čupas pa pusi priekšas, bet ballītes vietā un uz galda man ir vairākas idejas, ar kurām var tikt galā bez florista. Ballītes vietai arī ir nozīme, jo top vietas arī top maksā. Jums jāizsver par ko tērēt vairāk, par ko mazāk un, varbūt es esmu naiva, bet man liekas, ka rūpīgi izplānojot var iekļauties tādā summā(īpaši, ja tur netiek ieskaitīts ceļojums,kleita un kūka).
Ja gribi daudz ziedus, varbūt pamēģini kādās ziedu bāzēs interesēties, jo varbūt var sarunāt izdevīgu cenu, ja ņem ļoti daudz utt.