Vai vīrs jaunajai sievai dāvina dāvanu un tā ir pieņemts? Un ja tā ir pieņemts un tā visi dara, tad kurā brīdī šo dāvanu pasniedz?
Es no cosmo tikai uzzināju, ka tādas dāvanas arī ir. :-D Ar vīru šo izrunājām, vienojāmies, ka nevajag nekādas papildus dāvanas, un tā tas arī palika. Es gan pēc tam nejauši atradu vienu hipsterīgu blašķīti, kas likās viņam baigi piemērota, pēc ceremonijas to uzdāvināju (no rīta biju jau piepildījusi), iemēģinājām, braucot mašīnā ar vedējiem. Bet, nu, nepasniedzu, kā baigāko dāvanu. :-D
Mums glāzes bija, ļoti līdzīgas šīm:

Vedējmātei tādas lietas labi sanāk, tāpēc baigās galvassāpes tas nesagādāja.
kā ir ar fotosesiju, kad viesi dodas uz viesu namu un jaunais pāris ar vedējiem uz fotosesiju, vai vedēji arī fotogrāfējās ar jauno pāri?
Mūsu savedamajiem bija tā, ka vedēji skaitījās 3 pāri (lai vieglāk visiem), un mēs bijām nozīmēti tieši tam posmam, kad fočējas. :-D Pāris pozētās bildes uztaisījām, bet pietiekami daudz sanāca darbībā - kad viņiem kaut kādus uzdevumiņus devām, mums bija arī mazs pikniks, tur arī sanāca ļoti smukas bildes mums visiem. :-)
Kā meitenes jums ar dāvanām? Būs, nebūs? Uzskatāt, ka vajag vai nē?
Mums bija, bet man pašai ļoti patīk ķimerēties, tāpēc nevarēju nemaz iedomāties, ka varētu netaisīt. Mums bija mazas (bet ne tās pavisam mazās) ievārījuma burciņas ar "
spread the love"vai k kādu tādu paštaisītu etiķeti. Bet mēs tās pasniedzām tajā brīdī, kad atvadījāmies no katra un teicām "paldies" par ierašanos. Spriežot pēc komentāriem pēc tam - viesiem patika un noderēja. :-) Bet kā viesim man nav tik svarīgi - ir tā dāvana vai nav, bet vairāk tomēr priecātos par k ko reāli izmantojamu. Sukulents būtu superīgs! :-D(l)