Man šodien lieliska diena, pirmā diena single ladie statusā. Jūtos tik sasodīti lieliski, tā, it kā zeme beidzot būtu sagriezusies pareizi. Sēžu, dzeru kafiju un gaidu, kad pasaule pamodīsies, lai varu sākt kārtot savas lietas saistībā ar izvākšanos un pārējo.
Mēs ar vīru no februāra taisāmies izīrēt vienistabas dzīvokli Pļavniekos. Remonts retro (lasīt - padomju laika :D ), dažas mēbeles (kuras var arī nebūt, ja nevajag :D ), virtuvē gan mūsdienīgas mēbeles (lai kontrastē ar ne-mūsdienīgajām flīzēm :D ). Ja nu kādai ir interese, rakstiet privāti!
Klau, cik tieši auksts šodien ir ārā? Vairāk par -10 Rīgā? Ja jā, tad es laikam nevaru ar mazo iet ārā. Nekādu dižo plānu nav, ceru, ka saņemšos māju pakārtot un nenosēdēšu visu puikas guļamlaiku pie kompja.
Labrītiņ!
Ance, vai pilnmēness ietekmē nav šķiršanās sanākusi?
A man kā vienmēr nav ko teikt. To,ka gulēju ļoti slikti, nevienu tāpat neinteresē :D
Par dzīvokļa īri runājot.Treknajos gados 3x gadā tika pacelta īres maksa. Apnika tas un pārvācāmies citur.Saimniece ne santīma neieguldīja tajā dzīvoklī,vannas istaba briesmīga bija un nepiekrita arī atvilkt kaut daļu no īres naudas par remontu,ko gribējām uztaisīt.
Zakjis*, paldies! -8 ir ok, tādā laikā es arī vēl nenosalstu (ja prātīgi apģērbjos) un sīkais susļiks jau vispār savā vatētajā segā labi, ja svaigu gaisu dabū :D
Šodien lēkāju kā priecīgs sienāzis. :) Mazliet tas nepatīk, jo parasti tādās dienās ilgi nav jāgaida līdz kāds iekabina ar kreiso āķi tā, ka sēžu uz zemes un nesaprotu - kas tikko notika. :D Es te metaforās, protams.
Esmu sajūsmā par laiku, visi tādiem sārtiem un smaržīgiem vaigiem apkārt staigā. (l) Jau iedomājos, kā svētdien savos bumbuļzābakos iešu pastaigāties. Un pie visa klāt man ir lieliska, lieliska, lieliska draudzene. Un mīnusi uz svariem, ha! :D
ance un njam njam JAP...planoju atgriezties maajaas no UK.... ceru,ka nepienjemu savas dzives lielaako kljudu (kaut gan tadas jau bijushas n-taas:D ),bet pashlaik jutos vnk sajusmaa,sparnos un pacilaata :) nespeju sagaidit,kad beidzot noskaidrosies precizais datums :)
buuuuu, Tu jau ar domā, ka es cisternu izrāvu. :D Tās bija tikai divarpus glāzes. Pirms miega vēl ūdens glāzi izdzēru un šodien jūtos kā zemeņodziņa. :)
buuuuu, švaki, švaki, tad jau Tevi uz kādu vīna glāzi kādreiz, kad būsi LV, nav vērts aicināt, apdzersies uz līdzenas vietas. :D
Man tas niks...nu jā, es visu laiku gribu nomainīt, jo nu absolūti neloģisks, bet pierasts ļoti, roka neceļas.
Es salstu, kad laukā vairs nav plusos :D nesaprotu kā citus gadus esmu izturējusi -20grādus, ja šodien nu tāāāā pārsalu, ka vēljoprojām neesmu atsilusi... :D