Čau, meitenes!
Arī es esmu ievēlusies mājās un esmu tiiiiiik nogurusi no šīs nedēļas. Skola, braukšanas, konkursu filmēšana, domāšana, piedalīšanās, rīt gaidāma arī traka, traka diena. Tik ļoti gribas iekrist gultā un vienkārši gulēt. Nekas nebūtu labāks par brīvu nedēļu, bet nogurdina pat doma, ka pēc pašreizējiem rēķiniem tuvākā brīvā nedēļa sanāk tikai jūnija beigās - uz Jāņiem. Tas liekas tik tālu un līdz tam tik daudz svarīgas lietas - eksāmeni, kuri nereāli uztrauc - gan skolas, gan braukšanas. Šodien man ir reāla čīkstamā diena, vīrietis arī visas brīvdienas strādās..
Lai vai kā, prieks, ka vismaz sestdien ar draudzeni brauksim uz Arēnas koncertu ''Rīga dimd!'' un nopirktas biļetes nākamo piektdien uz teātri ''Šeipings'' Iespējams, kultūras pasākumi ir tiešām labākais, kas man tagad vajadzīgs. Agrāk tā bija ikmēneša sastāvdaļa, nu jau vesels notikums.
Jautājums - vai jūs nezinat, cik apmēram varētu izmaksāt analīzes utt., lai pārbaudītu kāpēc regulāri sāp galva? Varbūt kāda ir saskārusies ar līdzīgu problēmu un gājusi pārbaudīties? Gribas beidzot saņemties un iet meklēt problēmu, taisīt analīzes, bet nezinu pat ~ ar cik lielām izmaksām jārēķinas.