Rētas, ko atstājusi jautrā bērnība!

Reitings 237
Reģ: 13.01.2014
Tātad tēma būs tāda -- > Katram no mums ir bijusi noteikti jautra bērnība, ko atceroties vienmēr mēs smaidam, bet neiztikt arī no negatīvās daļas bērnībā , tātad vai Jums ir kāda rēta palikusi no bērnības un kur tieši un no kā?
-- Man kājā pie potītēs apakšā, vel joprojām ir rēta no suņa kodiena. Atceroties to bija tiešām sāpīgi, kad viņš iekoda asiņoja ļoti stipri, un vēl tagad diemžēl ir rēta, kas atgādina trako bērnību. :(
15.01.2014 21:08 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Pāri katrai uzacij pa rētiņai.

Man ļoti patīk rētiņas pie uzacīm. Bieži vien cilvēkiem ievēroju un nodomāju, cik smuki izskatās.
16.01.2014 10:01 |

Reitings 1598
Reģ: 12.10.2010
prieks apzināties, ka es neesmu vienīgā meitene ar rētām:D

sākšu no lejas gala, pēdas virspusē ir maza apaļa rēta - ar brāli laukos slēpāmies no viena kaimiņu puikas, lecu siena kaudzē un uzdūros dakšai, brālis vēl neļāva raudāt, lai mūs neatrod. Rēta nav liela, bet spilgti palicis prātā tas notikums, jo joprojām baidos no siena kaudzēm ar tur atrodamajiem priekšmetiem.

nākamā ir pāri ikram, kādus 20 cm gara švīka no mīļākā kaķa kāds man bijis. Domāju, būs baigi forši, ja pieiešu kaķim no aizmugures un iespiedīšu starp kājām. Pieliku vienu kāju, liku otru, kaķis nobijās, palēcās uz visām četrām un pārvilka ar nagu pār kāju.

Tālāk jau nāk zods, pavisam mierīgi pastaigājos pa ietves apmalīti, protams nojaucos, vajadzēja likt šuvi. Tāds kauns bija iet uz skolu ar plāksteri zem zoda. :D

Un pēdējā, kas emocionāli ir vissāpīgākā ir uz vaiga, ar draudzenēm mētājām bumerangu, neveiksmīgi man trāpīja zem acs uz vaiga. Draudzenes mierinot teica, ka nekas traks, bet tomēr rēta redzama joprojām.
16.01.2014 10:21 |

Reitings 824
Reģ: 09.07.2013
Uz celīšiem, protams, rētas, bet mazas un nemanāmas. :) Lielākā rēta man ir uz kreisās krūts (kaut gan diezgan nemanāma, saprast var ja ieskatās). Bērnībā patika staigāt bez krekliņa, tad nu brokastu laikā uzgāzu sev uz pupa verdošu ūdens krūzi. :(
16.01.2014 13:51 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
man pieres augšā ir 5cm gara rēta kur govs man iespēra, kad es pakritu :D man pat nebija smadzeņu satricinājuma, bet ārsti šķībi skatījās uz maniem vecākiem, jo es tajā brīdī neatcerējos, kur es dabūju traumu, kad man prasīja.
Vēl man ir uz gurna maza strīpiņa no rožu ravēšanas, nedomāju, ka roze var tādu rētu atstāt.

Vēl man ir uz rokām pie vēnām rēta, jo man kaut kas tur bija savainots un mamma uz nakti uzlika kaut kādu kompresi, kas visu nakti man tur tā komprese grauza un no rīta viss bija jēls vēl trakāk, tā man tur palika tāda diezgan traka rēta. Visiem, kas prasa saku, ka vēnas griezu :D

Man šķiet, ka manu ceļu vizuālais izskatas ir nedaudz pabojāts no mūžīgajām traumām. Man ceļi visu laiku bija sasisti :D
16.01.2014 14:14 |

Reitings 2033
ā varētu būt, ka man nodzenot matus vēl ir rēta uz galvas, jo man māsa ar lelli pārsita galvu. Es biju izcili kaitinošs bērns :D Atceros, ka man stipri tecēja asinis.
16.01.2014 14:16 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Es esmu viscaur rētās, kājas man ir vienās švīkās, no krišanas ar velosipēdu. Ceļi pleķaini, tā paša iemesla dēļ. Un tad daudz vējbaku pleķīši. Galvā daudz pleķu no vējbakām. Reiz jāņos sīči skraidījām pa slapju zāli, paslīdēju un pārsitu galvu, labi, ka to visu slēpj mati. Vispār tas viss ir neveiklums, bieži esmu sagriezusies ar stilkiem, vēl joprojām gadās. Uz sejas man ir rēta no jaunības trakumu dienām, kad dabuju ar pelnutrauku pa pieri :D
16.01.2014 14:22 |

Reitings 2033
Galvā daudz pleķu no vējbakām

jā man vispār dusmas bija, kāpēc vecāki man nepateica lai nekasos, jo paliks rētas, biju maziņa. man viens tāds punkts ir tajā vietā kur indietēm uz pieres tas punkts no vējbakām, besī ārā :D
16.01.2014 14:26 |

Reitings 343
Reģ: 01.09.2012
uz vēdera apmēram 7cm gara rēta, kuru ieguvu skolā, skrienot uz stundu pēc zvana noskanēšanas ietriecos no visa spēka durvju kliņķī. Atceros bija ļoti sāpīgi.
16.01.2014 14:32 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
man viens tāds punkts ir tajā vietā kur indietēm uz pieres tas punkts no vējbakām, besī ārā

Man pus centimetru augstāk :D man par vēlu saprata. Tēvs teica, ka vieglāk bija iemērkt zeļonkas vannā, nekā apsmērēt katru pumpu :D

Ā un manu nabu apvij U veida rēta, brālis ar kaķeni iešāva :D
16.01.2014 14:41 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Es arī biju tanks bērnībā. Dzīvoju laukos un tad dauzījos pa pagalmu kopā ar vecāko brāli, māsīcu un kaimiņu puiku. Spēlējām kariņus, kokos kāpām "štābiņus taisīt", kāvāmies. Abi mani ceļgali ir ar rētām. Vienu atceros spilgi.. Nezinu, cik man gadu bija, bet nu pagalma suns bija lielāks par mani, tad jau vairāk par 4 gadien nebūs :D Skrēju samīļot Reksi, paklupu aiz milzīga akmens pa ceļam, nožāvos uz tā paša akmens stūra un rezultāta riktīgi sadūru celi. Atceros, kā mamma atskrēja, ienesa mani istabā un es skatījos, kā no manas kājas asinis šķīst un palags paliek sarkans.
Ir arī rēta uz elkoņa, kad dabuju saules dūrienu, spēlējoties pagalmā, un nokritu uz betona plāksnes.
Uuun arī maza rēta uz lūpas, kuru man pārkoda pele. (Mājdzīvnieks, nevis lauku žurka :D )
16.01.2014 17:49 |

Reitings 369
Reģ: 29.01.2009
Rētu daudz. Lielākā- dauzījāmies pa vienu graustu, es nokritu un dzelzis iedūrās apakšstilbā, par cik pašļūcu uz priekšu, tas dzelzis arī pavilkās. Tagad man ir 10cm gara un 2cm plata, balta rēta uz kājas.
16.01.2014 17:52 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
ceļi rētās, uz sejas 2vietās ir rētas, kad spēlējos ar bērniem un dzērāji suni palaida vaļā, ieleca man sejā sakoda, uztaisot pareizi uzacu korekciju rēta nav redzama.
Pirms 4gadiem mašīna mani notrieca braucot ar riteni- pie potītes rēta vēl ir (biju šortos), atceros vaksācijas meisterīte skatījās uz manām kājām un bija šokā, jo labai kājai no ceļa līdz potītei viss bija rētā lielā ar super krevelēm.
16.01.2014 18:07 |

Reitings 413
Reģ: 11.05.2012
Man ir viena ļoti brīnumaina īpašība par kuru pati vnm brīnos, bet visas brūces ir sadzijušas ļoti labi un rētas nav palikušas pat no vistrakākajiem kritieniem, dzīvnieku kodieniem un citiem negadījumiem.
16.01.2014 18:21 |

10 gadi
Reitings 3218
Reģ: 13.11.2011
esmu bijusi ļoti mierīga. vienīgā rētiņa man ir zem vēdera, kādu pus cm gara. uzleca suns un iekoda. kādā otrajā klasītē, vēl tagad atceros kā negribēju, lai man špricē pret trakumsērgu. bet tētis uzpirka ar bārbijas žurnālu. :D
16.01.2014 18:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits