Rētas, ko atstājusi jautrā bērnība!

Reitings 237
Reģ: 13.01.2014
Tātad tēma būs tāda -- > Katram no mums ir bijusi noteikti jautra bērnība, ko atceroties vienmēr mēs smaidam, bet neiztikt arī no negatīvās daļas bērnībā , tātad vai Jums ir kāda rēta palikusi no bērnības un kur tieši un no kā?
-- Man kājā pie potītēs apakšā, vel joprojām ir rēta no suņa kodiena. Atceroties to bija tiešām sāpīgi, kad viņš iekoda asiņoja ļoti stipri, un vēl tagad diemžēl ir rēta, kas atgādina trako bērnību. :(
15.01.2014 21:08 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
5 g.vecumā ar žileti nejauši iegriezu rokā, nedaudz zem plaukstas blakus vēnai. labi, ka netrāpīju vēnā! Asiņu bija ļoti daudz un joprojām neliela rēta palikusi...
16.01.2014 00:30 |

Reitings 158
Reģ: 14.04.2013
Man ir divas rētas.
Viena uz labās plaukstas. Tas notika, kad man vēl nebija 2 gadiņi. Mamma bija stāvoklī ar manu māsu... Viņa stāvēja istabā uz galda un laistīja puķes. Beidzās ūdens un viņa mani iedeva stikla burciņu, lai es aizeju un piepildu. Starp koridoru un virtuvi bija atlīmējies linolejs. Un es aizķēros. Protams, tālāk es neko neatceros. Mamma teica, ka esot bijis skats kā šausmu filmā un no vēnām nākusi asiņu strūklaka. Bļoda, kuru viņa nolika apakšā piepildījās ļoti ātri. Sanāca, ka mājās tajā brīdī bija tikai 2 grūtnieces... mana mamma un tēta māsa. Tad nu mamma zvanījusi manai omei uz darbu, jo no bailēm un stresa nezināja ko darīt. Tad viņas atrada jostu un tā teikt... nosprostoja vēnas. Kamēr ātrie atbrauca. Atceros vēl joprojām to kritiena brīdi, tas ir tāds kā zibsnis. Man noteikti, ja ne Dievs, tad kaut kas augstāks stāvēja klāt. Pēc operācijas/ šūšanas dakteris mani nēsāja pikipaunā (nav ne jausmas kā to pareizi raksta).
Otra rēta man ir uz kreisās plaukstas. Tajā laikā mācījos internātskolā. Bet nevis tāpēc, ka man nav vecāku, vai viņi mani nevēlējās, bet dēļ veselības stāvokļa. Astmas dēļ.
Bet ne jau par to ir stāsts. Vārdsakot, gadi man bija 7. Vienkārši pēc stundām visi skraidījām pa āru. Un es, kā jau es... parasti krītu uz rokām. Uzkritu perfekti uz alus pudeles korķa asās puses. Un tad sekoja gājiens pie skolas māsiņas. Viņa atradās ceturtajā, vai piektajā stāvā. Līdz ar to visas trepes tika notašķītas ar asins pilēm. Un vecāko klašu "dežurantiem" visu to pēcāk nācās tīrīt. Man godīgi sakot viņu bija žēl. Un tad atbrauca ātrie un uz slimnīcu šūt. Atceros, ka biju laimīga, jo tā bija kreisā roka. Un varēju rakstīt kontroldarbus. :D
16.01.2014 00:31 |

Reitings 158
Reģ: 14.04.2013
Ā. Atcerējos to, ka bērnudārzā neviens man negribēja dot roku dēļ tās rētas. Haha. :D Jo pirms dejošanas, vai vingrošanas visiem bija jāsastājās pārīšos.
16.01.2014 00:34 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
No bērnības vairāk varētu būt ceļi plēsti un plaukstas, bet rētu nav.
Man laikam ir paveicies, jo divas reizes esmu noplēsusi pusseju, bet nekas nav palicis. Vienreiz ex čaļa brālis uzlēca ziemā kukaragā un nokritu, noplēšot pusvaigam ādu un priekšējais zobs ir nedzīvs pēc tās reizes un otreiz arī ziemā nošļūcu pa ļoti stāvu nogāzi, akmeņainu un grantainu, arī uz sejas un plaukstām nokritu. Labi, ka zobi vietā palika.
Un vēl pavisam nesen nokritu uz līdzena ceļa, noplēšot celi un pēc mēneša, kad viņš jau bija apdzijis, nokritu otrreiz, arī uz līdzenas vietas sametās kājas. :D
16.01.2014 00:47 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Vienīgā rēta man ir uzacī, kad gados 14 ar ķemmi izrāvu sev pīrsingu. :d
16.01.2014 00:48 |

Reitings 46
Reģ: 06.01.2014
savādniece sasmējos traki par šo
Atceros,kad biju sīka, man bija prieks,ka man bija tā rēta - vienīgā atpazinu ,kura ir kreisā un, kura labā roka.
:D :D

FLP Vari nomierināties,neesi vienīgā,arī man ir rēta no pirmās kāju skūšanas. :D
Izklausās daudz neveiksmīgu situāciju bērnībā visām bijis,arī es,protams,neesmu izņēmums.
Maza rēta kreisajā plaukstā no suņa zoba. Vienam ceļgalam pāri milzīga horizontāla rēta,pēc kritiena no velosipēda. Izoperētā apendicīta rēta./operēja kad man bija 4 gadiņi,tāpēc rētiņa maza :)/
Ir rēta blakus vienai no uzacīm,nezinu no kā,bet zinu,ka ļoti sen. :D

Drausmu lietas dzirdētas,par draugiem,kas bērnībā nejauši uzkāpuši naglām,ieskrējuši durvīs,iespieduši pirkstus atvilktnēs un gāzušies no šūpolēm, Paldies Dievam mūsdienās bērni no tā visa ir pasargāti,jo lielāko dienas daļu pavada drošībā-pie datora! :)
16.01.2014 00:53 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Pie plaukstas locītavas, dzenos pakaļ kaķim, izsitu stiklu virtuves durvīm. Un otrai rokai ar turpat no žurkas kodiena (protams mājdzīvnieka žurkas, kuru turēju istabā, pati sakaitināju, pati dabūju) :D
16.01.2014 01:03 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Uz potītes ir maza rētiņa no tā,ka bērnībā uzvēlās milzīgs akmens. Uz krūtīm ir kaķa skrāpējums (iegucu 3 gadu vecumā). Uz elkoņiem vēl ir palikušas labi manāmas rētiņas no neveiksmīa kritiena sporta stundā..nokritu uz atsfalta tā,ka rokas,kājas, seja un vēders asiņoja. :D
16.01.2014 01:07 |

Reitings 92
Reģ: 26.07.2012
Vieniga reta netalu no acs un deninjiem no kaiminju gaila.Tas uzleca-uzlidoja man uz pleca,un labi,ka neieknaba aci, bet tikai lidzas.Gribeju aizdzit prom,jo naca man lidzi uz majam no saimniecibas ekam.Pec tam driz vien kaiminji to nokava.
It ka mazpamanama,bet tapat nepatikami.
16.01.2014 02:36 |

10 gadi
Reitings 1915
Reģ: 23.04.2011
Biju mierīgs bērns. Vienīgā rēta, šķiet, ir tā, kas pie uzacs - noplēsu pumpu, kad slimoju ar masalām. Mazāk jārausta, jo matiņi tur neaug. :D
16.01.2014 08:09 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Mana mīļākā rēta ir pie uzacs, ko kādos 10 gados man uztaisija brālis, iešķeļot ar hokeja nūju pa aci :D
16.01.2014 08:20 |

Reitings 716
Reģ: 11.01.2014
Kad biju maziņa šūpājos uz vecām šūpolēm. Protams, nepaklausīju vecākiem un šupojos augstu. Tā nu šūpojos, kamēr pārtrūka virves un es ielidoju blakus augošajā ābelē, kura ir ļoti asa un zaraina:DTagad man ir rētas uz muguras.
16.01.2014 08:22 |

Reitings 537
Man arī ir rēta no bērnības, starp uzaci un plakstiņu, kā viena meitene te minēja, būtu zemāk, acs nebūtu. Es paklupu pret malkas pagali un atsitos pret krāsns durtiņām. Bet pats interesantākais ir tas, ka manam dvīņu brālim ir tieši tur pat rēta, arī no bērnības traumas. Kā jau dvīņiem! :D
16.01.2014 08:36 |

Reitings 220
Pāri katrai uzacij pa rētiņai. Atceros,reiz gāju raustīt uzacis un meistarīte bija pārsteigta. Izstāstīju,ka durvju stenderē ieskrēju ar pāris dienu starpību:). Viņa tik noteica-Parasti jau no savām kļūdām mācās:D
Vēl uzlēcu uz šķērēm un uz gurna tagad maza,balta rētiņa. Vistrakākā un lielākā ir uz potītes-sēdēju uz riteņa bagāžnieka un ieliku kāju spieķos. Slimnīcā neko nešuva un tadag man tur tāda liela rēta. Ir doma tetovējumu uztaisīt,bet traki sāp ja gadās sasist.
Gadījums no kura rētas gan nav palikušas-lidojums no kūtsaukšas. Nepamanīju lūku un lejā biju. Labi,ka kūts tukša bija.
16.01.2014 08:43 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Es biju aktīvs bērns, bet ne tāds, kas dauzās, kāpelē, gāzās, bet tāds, kas visu laiku ir izdomājis ko darīt un interesanti pavada laiku - drošā veidā :D
Man izskatās, ka nav nevienas rētas, kas liecinātu par kādu atgadījumu bērnībā. Vienīgā ir uz pirksta, ko ieguvu vidusskolas laikā.
Man laikam jau kopš bērnības ir bijis bail sasisties, ka labāk prātīgi nekā ar risku nogāzties. Hmmm...
16.01.2014 08:49 |

Reitings 661
Uz viena ceļgala ir rēta, jo sanāca nošļūkt gabaliņu pa asfaltu ar plikiem ceļgaliem :D un otra ir uz rādītājpirksta, jo griežot baltmaizi nepamanīju, ka griežu līdzi arī savu pirkstu :D
16.01.2014 08:53 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Vienīgā rēta ir uz rokas, ko ieguvu kādos 6 gados laikam - skrienot nokritu un pārsitu roku uz ķieģeļa malas (kāpēc tur bija ķieģelis, labs jautājums). Šo rētu esmu uzskatījusi vienmēr kā Dieva sodu, jo tajā dienā izdarīju sliktu darbu.
16.01.2014 09:20 |

Reitings 1823
Reģ: 17.05.2013
tieši no bērnības palikusi tik vina rēta suņu nagu rēta starp krūtīm :D
Šķibs labās rokas ikšķis, bērnībā spēlējot futbolu man iespēra pa to pirkstu sāpēja nenormāli, iespējams bija lausts bet nepievērsu tam uzmanību.
Bet jau no vidusskolas gadiem abās rokās pa kādam kaķu zobam un uz labās rokas pie pleca kādus 7 cm gara plēsta rēta pļaujot zāli uzdūros uz bumbieres zara kas uzplēsa roku.
16.01.2014 09:31 |

Reitings 135
Reģ: 14.01.2014
Man ir rēta pār visu celi, atmiņas no neveiksmīgām attiecībām (bija 16, laikam vairs nav bērnīna).
Bijušajam bija veca gulta, no kuras bija izlīdusi atspere un ap viņu es saskrāpēju sev visu celi pa nakti.
16.01.2014 09:32 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Man ir pie pēdas milzīga rēta, kuru dabūju, dauzoties pa "stroiku". Tad vēl uz rokas iegriezta rēta ir, bet to gan neatceros, kur dabūju. Tā bija normāla parādība, ja es no āras atvilkos mājās asiņainiem ceļgaliem, nobrāztām rokām utt..Galīgi nebiju dāma bērnībā :D
16.01.2014 09:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits