Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Jauns darbs

 
Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Darbā esmu jauniņā, tikko atnākusī, kas neko lāgā neprot, pielaiž kļūdas un kuru ir jāapmāca. Turklāt kolektīvā (tas ir diezgan liels) neesmu vēl iejutusies, zinu, piemēram, tikai vienas kolēģes vārdu.

Interesanti būtu dzirdēt jūsu pieredzi - vai jūs apmācīja vai pašām bija jau zināmas iemaņas, cik ātri iejutāties darba un kolektīva dzīvē? Varbūt ir kaut kas smieklīgs noticis, kamēr nebijāt iejutušās? Vai jums bija svarīgi atstāt par sevi labu iespaidu jūsu kolēģiem? Un - cik ilgi jau strādājat? :)
15.01.2014 19:46 |
 
Reitings 1010
Reģ: 29.01.2009
Es joprojām nezinu visu kolēģu vārdus arī pēc nostrādāta gada. :D
Manuprāt, ir tikai normāli, ja kāds pamāca konkrētā darba noteikumus u.t.t.
Katrā ziņā, no sākuma bija kļūdas nezināšanas dēļ.
15.01.2014 19:49 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Jaunā darbā esmu no 2. janvāra.
Kolektīvā esmu iejutusies - kolēģi ir ļoti draudzīgi un forši cilvēki. Iepazīšanās procesā ļoti palīdzēja kolektīva miniceļojums, jo jau nākošajā dienā pēc darba uzsākšanas, pavadījām gandrīz 3 dienas ārpus darba, ar spēlēm, ekskursijām, rumkolām un jokiem. Tagad katru dienu braucam kopā pusdienās, pļāpājam, smejamies - ir tiešām prieks katru rītu viņus ieraudzīt.

Par pašu darba procesu - protams, ir lietas, ko es mācos par pašu darba struktūru, konkrētā uzņēmuma sistēmu utml., bet kopumā nav daudz mulsuma brīžu, jo darbs ir saprotams un man jau ir pieredze ļoti līdzīgu pienākumu pildīšanā.
15.01.2014 19:56 |
 
Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
Darbā esmu jau no septembra vidus. Ļoti labi iepazīties un iejusties palīdz tas, ka kādam ik pa laikam ir dzimšanas diena un viņš visus cienā, tā es uzzinu viņa vārdu un izskatu :D
Mani pirms darba apmācīja kolēģi un, protams, arī pieļāvu kļūdas un par to saņēmu attiecīgu kritiku. Vēl šodien ik pa laikam gadās kāds misēklis, bet no kļūdām jau mācās ;)
15.01.2014 20:00 |
 
10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Strādāju no augusta un protams, ka bija kolēģe, kura apmācīja. Es sāku darboties pamazām. Sākuma kkādas vienkāršās lietas un tad pamazām, pamazām deva atbildīgākas utt. Protams, gadījās kļūdiņas, bet tās bija mazas.
Nekādu joku nebija. Kolektīvs - atturīgs. Mums nav kkādas ''kolektīva dzīves'', kurā vajadzētu iejusties. Čupošanās nenotiek un lai gan es zinu visu kolēģu vārdus(mūsu vnk nav tik daudz, lai nezinātu), neko vairāk es par tiem cilvēkiem nezinu un, patiesībā, esmu ar to apmierināta. Man nav īpaši svarīgi dibināt nez kādas draudzības un pavadīt ar viņiem laiku ārpus darba. Man galvenais, lai sastrādāšanās darba laikā būtu normāla un pārsvarā tā arī ir. Priekšnieks arī nav ieinteresēts nez kādos saliedēšanas pasākumos, bet tā nav mana darīšana. Es tur ierodos, atbildīgi izdaru savu darbu un dodos mājās.
Vienīgais iespaids, kādu vēlējos atstāt - ka esmu precīza, atbildīga un no savām kļūdām mācos(kā teikt, otrreiz tādas pašas kļūdas nepieļauju).
15.01.2014 20:11 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits