ko darīt?...

Reitings 81
Reģ: 26.07.2013
Sveikas, meitenes!
Runa iet par attiecībām, vairākas reizes skarta, bet nu tomēr... Pašlaik esmu aizdomās, manējais nedaudz mani sarūgtināja ar savu attieksmi pret mani šodien un vispār. šodiena mums ir brīva diena-abiem.. lai kaut kā laiku pavadītu kopā, viņš ieštumbējās savā datorā un viss apkārt notiekošais neineterē. Es pret viņu cenšos izturēties pa labam, viss tādā garā,

bet šodien, kad es gatavoju virtuvē ēst, paprasīju lai pienāk un attaisa burkai vāku (pavisam sīkums), viņš uzrūca uz manis:"netraucē man spēlēt, nekur neiešu!", tajā pašā laikā viņš runāja ar draugu pa skype un, tā teikt, pasūtīja mani drauga priekšā, tad abi par kaut ko sāka rēkt, it kā viss ir ok. Praktiski 90% es daru visu mājās- kārtoju, mazgāju traukus, u.t.t. viņš tikai ik pa retam sagatavo ēst. pārējo laiku sēž datorā un ļoti reti kad man pievērš uzmanību. Jā, vēl plus dažreiz lika klāt rokas (tipa žņaudza u.c., kad strīdējāmies) un, kad es apvainojos, viņam bieži uz to - uzdirst (atvainojos)... Protams, viņam ir savi plusi, bet viņa mīnusu dēļ mans pašvērtējums kritās.. tas neskatoties uz to, ka man ir jūtas pret viņu. ja agrāk biju aktīva u.tml., tad tgd praktiski sēžu mājās jūtos nevajadzīga kā kaut kāda lupata.. no viņa nekad neesmu dzirdējusi komplimentu. Tikai "fuj", tev mati nesmuki vai svārki nepiestāv vai cits kas :-( ...un, kad komplimentu man saka citi puiši, es esmu laimīga kā nekad.

meitenes, kā jūs domājat, vai ar tādu cilvēku ir vērts būt kopā?..
15.01.2014 18:24 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Iesmaidu par meiteņu komentāriem,tādiem kā : "Tu vēl ar viņu esi kopā? Ak,Dievs,kur ir tava pašcieņa,kāpec sevi necieni, ļauj uz galvas kāpt. Es tādu sen būtu no mājas izmetusi. Kā tu tā vari" un tādā garā. Nē, nu taisnība jau ir.. BET realitātē jau ir tā,ka meitene (autore) to puisi patiešām mīl un tieši tāpēc nevar tik vienkārši aiziet no viņa, piever acis uz visiem viņa mīnusies un niķiem un stiķiem. Tā nu tas ir. Muļķe sirds! Aizmiglo skatienus, aptumso prātus.

Es no sirds saprotu,ka ir ļoti grūti pamest to,ko mīli. Bet tad,kad Tu pati būsi tam gatava un būsi sapratusi,ka tieši tas ir pareizais ceļs un tā Tev būs labāk, tad arī ar mierīgu sirdi izdosies beigt šīs attiecības,kas tik ļoti Tevi degradē.

Un tā tik tiešām ir taisnība,ka vēlāk atrodas kāds,kas spēj Tevi cienīt un mīlēt, nēsāt uz rokām tā,ka katru dienu saproti,ka jāāā,viņš tik tiešām mani no sirds mīl !
15.01.2014 19:32 |

Reitings 146
Reģ: 12.11.2012
Man ļoti līdzīga situācija - lai gan neko sliktu par mani nesaka ne man, ne draugiem, komplimentus arī nekad nedzirdēšu. Mājās čalis nedara praktiski neko, tikai sacūkā vairāk visu un nomirs badā pie pilna ledusskapja. :D Tikai kompis, tv un mobīlais... pee
Es domāju, ka tu tādu cilvēku vairs neizmainīsi, domā ātri, kamēr neesi apprecējusies un vēl pie bērniem tikusi, jo tad būsi auzās.
15.01.2014 19:43 |

Reitings 254
Reģ: 23.12.2013
Marī, meiteņu viedokļi ir pilnībā pareizi. Protams es to džeku nepazīstu,un varbūt autore ir sabiezinājusi krāsas.. Bet pēc šī izskatās,ka mīlēt mīl tikai viņa un viņš viņu nē. Dzīvojot kopā ar tādu, tev ir jārēķinās ar šādiem izgājieniem,vai arī jāšķiras. Es nevarētu paciest tādu attieksmi. Bet es ļoti ceru,ka Tu,Katty, sāksi sevi cienīt! Un ticu,ka Tev būs tāds cilvēks,kas visas tavas pūles mācēs novērtēt! :) Lai izdodas!
15.01.2014 19:49 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
...un nākamā diskusija būs par to, ka kāda nopietnāka strīda iespaidā meitene ir gandrīz nožņaugta un palikusi bez zoba, bet ar glītu zilu aci...

Es nekad nesapratīšu kā to var uztvert par normu. Tādā mierīgā tekstā pateikt, ka dažreiz mēdz pažņaugt...
15.01.2014 19:51 |

Reitings 258
Reģ: 30.05.2012
Sūti to bērnu un bērnudārzu, ja vecis taisa kāpostu pie PC, tad viss cool, sēdi klusi virtuvē un gaidi kurjera zvanu ar LV somu.
15.01.2014 19:53 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Ahh... pēc tās situācijas ar burku un draugu skaipā, es reāli visas vaakriņas iegāztu viņam klēpī, nobildētu un aizsūtītu uz miljons.com, lai visa Latvija kretīnu redz :)
15.01.2014 20:05 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Ļoti žēl, ka meitenes pacieš šādu izturēšanos, tāpēc ka "ir jūtas". Skumji.
Atceries, veiksmīgu attiecību pamatā ir abpusēja cieņa. Ja tās nav, tad attiecības agri vai vēlu lemtas bojāejai. Vai arī vienkārši būs dziļi nelaimīgas un neveiksmīgas.
Viņš tevi neciena.

Un tās "jūtas" nav nekas vienreizējs un nekas tik īpašs, patiesi NAV, lai to dēļ paciestu jebko. Mīlestība nav nekāda diagnoze uz mūžu, mīlestība ir jūtas, kas nepārtraukti aug un mainās. Arī izgaist un rodas no jauna. Biežāk cilvēkiem savas attiecības vajadzētu vērot nevis caur mīlestības prizmu, bet drīzāk objektīvi padomāt ar galvu par otrās pusītes un savu attieksmi un vērtībām. Nevajag saistīt dzīvi ar cilvēkiem, kas tevi velk uz leju!
15.01.2014 20:12 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
nav nekā pretīgāka par publisku pazemošanu.

Pilnīgi piekrītu! Es to noteikti nepieļautu!
15.01.2014 20:16 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
viņš pie tevis dzīvo, vai tu pie viņa? Ja tu pie viņa tad , ja viņš .
15.01.2014 20:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits