Sveikas, meitenes!
Runa iet par attiecībām, vairākas reizes skarta, bet nu tomēr... Pašlaik esmu aizdomās, manējais nedaudz mani sarūgtināja ar savu attieksmi pret mani šodien un vispār. šodiena mums ir brīva diena-abiem.. lai kaut kā laiku pavadītu kopā, viņš ieštumbējās savā datorā un viss apkārt notiekošais neineterē. Es pret viņu cenšos izturēties pa labam, viss tādā garā,
bet šodien, kad es gatavoju virtuvē ēst, paprasīju lai pienāk un attaisa burkai vāku (pavisam sīkums), viņš uzrūca uz manis:"netraucē man spēlēt, nekur neiešu!", tajā pašā laikā viņš runāja ar draugu pa skype un, tā teikt, pasūtīja mani drauga priekšā, tad abi par kaut ko sāka rēkt, it kā viss ir ok. Praktiski 90% es daru visu mājās- kārtoju, mazgāju traukus, u.t.t. viņš tikai ik pa retam sagatavo ēst. pārējo laiku sēž datorā un ļoti reti kad man pievērš uzmanību. Jā, vēl plus dažreiz lika klāt rokas (tipa žņaudza u.c., kad strīdējāmies) un, kad es apvainojos, viņam bieži uz to - uzdirst (atvainojos)... Protams, viņam ir savi plusi, bet viņa mīnusu dēļ mans pašvērtējums kritās.. tas neskatoties uz to, ka man ir jūtas pret viņu. ja agrāk biju aktīva u.tml., tad tgd praktiski sēžu mājās jūtos nevajadzīga kā kaut kāda lupata.. no viņa nekad neesmu dzirdējusi komplimentu. Tikai "fuj", tev mati nesmuki vai svārki nepiestāv vai cits kas :-( ...un, kad komplimentu man saka citi puiši, es esmu laimīga kā nekad.
meitenes, kā jūs domājat, vai ar tādu cilvēku ir vērts būt kopā?..