Labrat vēlētos uzklausīt jūsu ieteikumus-personiski vai tepat forumā par iespējamajiem hobijiem un briva laika nodarbošanos utt.Vīrieša pēc atbraucu uz citu valsti ,kuras valodu nezinu,un paies laiks kamer iemācīšos.Tapec paslaik nestrādāju,un viņš mani uztur.Protams no Lv atbraucu ar maziem iekrajumiem,bet te dargā valstī tie ātri beidzās. Bet vinjam tā nav problēma .vinjs strada un labi pelna,un neko nepārmet.bet censos macīties valodu un ik pa laikam parskatam darba piedavajumus.Bet ne par to ir stasts.Sakuma atbraucu -bija rudens,daudz laika pavadijam arpus majas, kopa gajam pastaigaties,izradija pilsetu utt.Bet tuvojoties ziemai arvien mazak ejam lauka ..Parsvara skatamies filmas un sezam katrs pie sava datora.Un esmu pamanijusi, ka vinjs ir aizravies ar vienu speli.Viena spele ilgst vismaz divdesmit minutes,un vinjs spele vairakas speles un vairakas reizes dena.Vinjam arvein mazak sak intereset ko padarit mes varetu kopa,bet piesezas pie datora un laiks paiet tikai ta vinjam.Dazreiz lidz pat naktij velai -diviem vai trijiem no rita. Visadi citadi kad aizejam iepirkties vai satikt draugus cilveks ir loti jauks un laipns un viss ir kartiba,tapec man vinjs loti patik,bet mka nonakam majas ta svarigakais atkal klust dators un ta spele.Pa to laiku kamer vinjs spele man nav ko darit.Jo pa dienu, kamer vinjs strada, esmu visus majas darbus jau izdarijusi. Tad nu es ari parlasu sava datora zinjas un sazinos ar gimeni un draugiem Lv, bet cik var lasit zinjas katru dienu. un sedet visus vakarus lielakoties tikai datoraa.Apnik.Tad nu ko ieteiksiet? Ar kadu hobiju jaunu varetu sakt nodarboties? Naudas pelnisanai interneta neticu.Vai kadas sieviesu-meitenu saitus-lapas interneta apmeklējat lai uzzinatu ko vairak par sevis kopsanu,veselibu,uzturu,fitnesu utt-meitenu lietam..
Paldies jau ieprieks!