Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Iesakiet!

Reitings 92
Reģ: 26.07.2012
Labrat vēlētos uzklausīt jūsu ieteikumus-personiski vai tepat forumā par iespējamajiem hobijiem un briva laika nodarbošanos utt.Vīrieša pēc atbraucu uz citu valsti ,kuras valodu nezinu,un paies laiks kamer iemācīšos.Tapec paslaik nestrādāju,un viņš mani uztur.Protams no Lv atbraucu ar maziem iekrajumiem,bet te dargā valstī tie ātri beidzās. Bet vinjam tā nav problēma .vinjs strada un labi pelna,un neko nepārmet.bet censos macīties valodu un ik pa laikam parskatam darba piedavajumus.Bet ne par to ir stasts.Sakuma atbraucu -bija rudens,daudz laika pavadijam arpus majas, kopa gajam pastaigaties,izradija pilsetu utt.Bet tuvojoties ziemai arvien mazak ejam lauka ..Parsvara skatamies filmas un sezam katrs pie sava datora.Un esmu pamanijusi, ka vinjs ir aizravies ar vienu speli.Viena spele ilgst vismaz divdesmit minutes,un vinjs spele vairakas speles un vairakas reizes dena.Vinjam arvein mazak sak intereset ko padarit mes varetu kopa,bet piesezas pie datora un laiks paiet tikai ta vinjam.Dazreiz lidz pat naktij velai -diviem vai trijiem no rita. Visadi citadi kad aizejam iepirkties vai satikt draugus cilveks ir loti jauks un laipns un viss ir kartiba,tapec man vinjs loti patik,bet mka nonakam majas ta svarigakais atkal klust dators un ta spele.Pa to laiku kamer vinjs spele man nav ko darit.Jo pa dienu, kamer vinjs strada, esmu visus majas darbus jau izdarijusi. Tad nu es ari parlasu sava datora zinjas un sazinos ar gimeni un draugiem Lv, bet cik var lasit zinjas katru dienu. un sedet visus vakarus lielakoties tikai datoraa.Apnik.Tad nu ko ieteiksiet? Ar kadu hobiju jaunu varetu sakt nodarboties? Naudas pelnisanai interneta neticu.Vai kadas sieviesu-meitenu saitus-lapas interneta apmeklējat lai uzzinatu ko vairak par sevis kopsanu,veselibu,uzturu,fitnesu utt-meitenu lietam..
Paldies jau ieprieks!
15.01.2014 00:46 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Ja pat latviešu valodas mācīšanās ir atrodama internetā par brīvu, tad tavas valsts valodai arī noteikti jābūt. Par cik ir daudz šī brīvā laika, tad vislietderīgāk, manuprāt, to būtu izmantot valodas apguvei, jo cik sapratu, darba atrašana ir lielā mērā atkarīga no tā. Katru dienu pa daudzām stundām. Protams, kādu hobiju arī var atrast, bet galvenajai dienas daļai jāsastāv no mācīšanās. Vismaz es tā darītu, ja būtu tavā situācijā.
15.01.2014 00:57 |

Reitings 92
Es jau tā arī daru.speciali gramatu panemu lidzi no LV,aiznemos no masas ,kuru vinjai nevajadzeja,jo vinja izlema doties uz citu valsti kur vinjai to gramatu nevajag.Bet nevaru tacu visu dienu arii tikai macities un macities.galva ari kadreiz jaatputina un japadara kas cits.cita veida nodarbe!Bet paldies.
15.01.2014 01:08 |

10 gadi
Reitings 127
Reģ: 28.03.2012
es tava vieta un situācijā tikai to vien darītu ka mācītos valodu piedod ja skarbi, bet citu variantu te nav!
15.01.2014 01:19 |

Reitings 280
Reģ: 31.01.2011
Varētu par šo situāciju detalizēti pastāstīt, bet tagad nav enerģijas, jādodas gulēt, strādājot Norvēģijā, man viens darba kolēģis iedeva šādu mājas lapu->
http://www.goethe-verlag.com/book2/index.htm

Ierakstīju mp4 playerī failus ar valodu un tad savā brīvā brīdī caur austiņām vienkārši klausos, tur var lejuplādēt 50 valodas, no sākuma pateiks Latviski ko nozīmē un pēc tam, tādā valodā, kādu Tu būsi izvēlējusies.

Ar kādu hobiju, grūti ieteikt, nezinot ar ko tagad nodarbojies un kas interesē, varu ieteikt, to kas man ir tuvāks, meditēt,voleijbols, trenažieri, tad Tavā gadījumā airobika, apgūt pshiholoģiska rakstura grāmatas.
15.01.2014 01:21 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
es mācītos, lai gadījumā, ja kas, nepaliktu pēc tam uz ielas un varētu atrast darbu. izskatās, ka tavam draugam iestājusies atkarība no datora. un tā ir smaga atkarība.
tu esi centusies paprasīt - rīt aiziesim tur un tur?
pag pag, sanāk tā, ka jūs dzīvojat kopā, tu iztērēji savus iekrājumus un tagad tev nav naudas? tev nav ienācis prātā, ka, kamēr tu nestrādā, bet meklē darbu, draugam tevi finansiāli jāatbalsta? nevis, savu naudu iztērēji un tālāk dzīvo kā gribi. jūs taču dzīvojat kopā. es saprotu, ka par viņa naudu tu neiesi no rīta līdz vakara šopingā, uz spa un vēl nezin kur,bet, ja viņš nopelna ļoti labi, kāpēc viņš nevarētu tev apmaksāt kaut vai valodas kursus?
15.01.2014 14:31 |

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
Vai vīrietis tev piekristu sponsorēt kādas nodarbības?
Ja jā, tad būtu ideāli iet uz valodu kursiem (ātrāk, nekā pašmācības ceļā un iepazīsies ar cilvēkiem, komunicēsi), uz sporta zāli vai kādām citām sportiskām nodarbībām. caur Facebook vai Couchsurfing var atrast interešu grupas, piemēram "foreigners in Riga" tikai attiecīgi vietai, kur atrodies. Tādas grupas bieži vien organizē savus pasākumus, pasēdēšanas, pilsētas iepazīšanas utt. Sakārto dienu tā, lai tev būtu jāiziet no mājas vismaz vienreiz, lai būtu cilvēki, ar ko komunicēt bez tava drauga.
15.01.2014 15:02 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Iesaku apmeklēt valodu kursus.. tad būs gan liels progress tās apguvē, gan jauni draugi utt :)
15.01.2014 15:12 |

Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
es ar iedomājos pa valodu kursiem.. tas laikam šobrīd būtu prināri...
15.01.2014 15:32 |

Reitings 92
Pelna pietiekami lai apmaksatu dzivokli un partiku un pa reizei iegadatos kadu jaunu apgerbu utt.bet valodas kursi seit ir loti dargi..ka to pagaidam atlauties nevaram..tapec cik varu ,tik macos majas.bet ceru uz vasaru kad sanems parmaksatos nodoklus,tad gan saksu iet kursos.un cerams viss nokartosies pec tam arii darba zinja un iegusu kadu draugu te.
ja man ar taa sak skist ka sak veidoties atkariba,par to datoru runajot.jo vasaraa arii plano pirkt pat ipasu spelu datoru kas maksa vairak ka 1000ls.ipasa spelu pele vinjam jau ir..man visvairak no ta bail.no vinja atkaribas.Jo sevi pagaidam mierinu vnk ar to ka ziema un rudeni un pavasari te ir drankigs laiks..loti daudz list un arpus majas ir maz ko darit..bet ta jau nav ka neko citu nevaram padarit,ka jasez datora visu laiku.jo vienai manai pazinaji lv ir tada problema .ka kopa jau vairakus gadus..un sakuma to neuzskatija to par problemu,bet nu jau vinja sak izvertet vai dzivot kopa vai ne, ar spelu atkarigo.
15.01.2014 17:11 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits