ir radusies 2dienas vakara problēma.Dators ir inficējies.Atvērusies lapa no kuras nevaru iziet.Rakstīts, ka tā ir valsts policija un jāmaksā sods.Vajag datora meistaru vai labu vietu kur aiznest izārstēt manu datoru.Palīdziet,dalaties savā info.varbūt kādai labi kontakti ir :) ....cerība
Ehh, diemžēl ar kontaktiem nevarēšu palīdzēt, bet manu datoru nesen arī šis piemeklēja. Kā lasīju, ne man vienīgajai nobeidzās cietais disks, vismaz failus izdevāt saglābt :)
https://www.malwarebytes.org/
Uzlaidu šito antivīrusu, vairs nav manīta ta lapa. Viss strādā kā līdz šim. Bet lasīju, ka esot smagāki gadījumi, kad tiesām vajag meistaru.
Es esmu dzirdējusi par šo vīrusi, viena ideja kuru varu ieteikt pirms meiģini iet pie speciālista, ieej start > all programs > accesories > system tools > system restore !!
Ar šīs programmas palīdzību vari atiet atpakaļ laikā pirms iespējams dabūji šo vīrusu uz sava datora, ja protams ir kāds iepriekšējs čeck points saglabāts.
šī iespēja tev izdzēsīs nesenās darbības kā piemēram jaunu programmu uzlādēšana bet failus atstās visus.
jā, šis man diezgan bieži uzlec, sāk jau kaitināt.
parasti restartēju datoru un viss kārtībā. ja ir slinkums restartēt, atstāju tajā vienā tab'ā, lai stāv (jo aizvērt viņu nevar tāpat) un tad, kad izslēdzu, nākošajā reizē vairs nekā nav. kaut kā tā.
tencinu meitenes !!! Izmēģināšu visus variantus!!!.....un ceru ka ar pozitīvu iznākumu.Un saņemšos beidzot arī iztīrīt un sadakterēt datoru :)
lai jauks vakars Jums