nekaada dilemma - katrs brauc uz saviem darba pasaakumiem viens pats. Tas ir darba pasaakums ar darba koleegiem. Nekad neesmu sapratusi, kapec uz tadu liidzi jaavelk savas otraas puses.
man gan šķiet forši paņemt arī otrās pusītes, kopā jautrāk. tas taču nav darbs, tā ir atpūta.Tam ir domaati draugu, radinieku, pazinju pasaakumi.
Kaa ir ar gadiijumiem, kad visi njem liidzi otraas pusiites?Gribi teikt, ka visiem vienmeer piekodina obligaati njemt liidzi otraas puses? OK, uz kaadu sviniigu pasaakumu es veel saprastu, bet ne jau celojumaa uz Praagu. Nu, ko - Anna panjems savu veci liidzi, jo vinja bez vina ne soli nenoiet, bet Jaanis savu sievu nee, jo vinjs neuzskata to par vajadziigu. Ko dariit? Nosauties? Aiziet no darba?
Gribi teikt, ka visiem vienmeer piekodina obligaati njemt liidzi otraas puses? OK, uz kaadu sviniigu pasaakumu es veel saprastu, bet ne jau celojumaa uz Praagu. Nu, ko - Anna panjems savu veci liidzi, jo vinja bez vina ne soli nenoiet, bet Jaanis savu sievu nee, jo vinjs neuzskata to par vajadziigu. Ko dariit? Nosauties? Aiziet no darba?
krista, tad mums vnk atskiriigs skatiijums. Manaa darba vietaa nepraktizeejam otro pusu njemsanu liidzi uz pasaakumiem.
Bet ko man dariit ar celojumu ar maniem koleegjiem. Vinjsh zin ka var braukt liidzi, bet es vinja dalju nevaru atljauties segt...?!Bet taa artii pasaki, ka nav taadas naudas, lai segtu vinja izdevumus. Juus savaa starpaa vispaar nerunaajat, ko? Man to vinjam pateikt vai kaadai citai? Jaadomaa, ka ziilnieks vinjs nav un izzileet to nespeej.