Šeit ir jāsaprot, ko tu pat gribi, kā tu pati jūti. Ja tavs vīrietis jau pirmajā mēnesī,ko es vispār īsti vēl nopietni neņēmu, paziņo, ka viņš no saviem ieradumiem neatteiksies, tas nozīmē, ka viņš tiešām nebūs no tiem, kas ap tevi ņemsies un tevi lutinās, visā tev piekāpsies,jo esi grūtniece utt, līdz ar ko, tev atliek izlemt, vai ar to spēsi sadzīvot vai nē, vai tādēļ kašķi būs veselus 9 mēnešu, un, visdrīzāk, vēl pēc tam, kad piedzims bērns, vai arī tu piekāpsies. Dzīvē ir visādi, ir sievietes, kas grūtniecības laikā staipa smagus iepirkuma maisus, kas dzird pārmetumus no vīrieša, ka redzies tas un tas nav izdarīs, ka seksa par maz..bet nu neko, dzīvo kā ir, un arī pēc tam jau nekāds rožu dārzs nav, vienai uzņemoties tās negulētās naktis un rūpes,bet nešķiras, dzīvo kopā, un kaut kā to kopdzīvi veido, un ir sievietes, kuras nēsā uz rokām, ģimenes kurās tēvi iesaistās bērnaudzināšanā un ir blakus,un ir tādas kuras ir par to pateicīgas, ir tādas, kas tāpat atrod vēl par ko piesieties....Neviens nepateiks kā dzīvē var iznākt, jo vīrietis var pēkšņi pārvērsties, jebkurš no mums, var pēkšņi pārvērsties, un tu nesapratīsi-kas noticis, es taču domāju tā, man bija tādi sapņi, man bija tādas cerības, bet viņš šitā..
Manuprāt tev ir jāsaprot, ka pieaugušam cilvēkam, attiecībās, veidojot ģimeni, ir jābeidz būvēt kaut kādas ilūzijas, par to, kā būs, jo-kad pienāks konkrēta situācija, tad redzēs kā būs. Ļoti bieži ir nācies redzēt gadījumus, kad brīdī,kad nesaskan iedomas ar realitāti ir puņķi un asaras, durvju ciršanas un tupēšanas pie sasistas siles.
Tikai Tu un tavs vīrietis-Jūs veidojat topošo ģimeni, ja tu jau esi pieradinājusi viņu pie tā, ka savu sāpi un sakāmo parasti norij un nepasaki, kā pati teici-netaisi skandālus, labi ka neskandalējies, bet slikti, ka esi vienmēr pakļāvīgā un klusā pele..un arī tava rīcība un uzvedība viņām ir kļuvusi par ieradumu, ko viņš nevēlēsies lauzt, sak-ai, nu pačīkstēs, bet tāpat jau beigās piekāpsies..Un vai šeit vēl ko var tā krasi mainīt? Nezinu, bet viss ir tavās rokās..
Jo, vai tiešām esi gatavas kļūt par vientuļo māti, ja viņš nebūs ne kāds lolotājs, ne vienmēr blakus, ne iejūtības paraugpiemērs?