tabakas dūmi un grūtniecība

Reitings 206
Reģ: 26.06.2013
Tā kā šoreiz runa vairāk par vīrišķa attieksmi, tad liku pie sadaļas vīrieši nevis pie māmiņām.

Kā jūs reaģētu, ja jums paziņotu, ka viņam jau savi dzīves ieradumi nav jāmaina un, ka pie mums nāks čomi uzpīpēt ūdenspīpi?

Es gaidu mazo, dūmi tač kaitē mazajai dzīvībiņai. Vairāk jau te runa ir par attieksmi. :(
Kā arī, nepiedomā un taisa kašķus.. A es uzreiz satraucos un asaras pa gaisu.
14.01.2014 16:59 |

Reitings 206
Nikola, netaisos neko teikt draugu priekšā. Neatbalstu skaidrošanos citu priekšā. Tas jau nav ne pirmo un gan jau ne pēdējo reizi. Vakar arī šie bija atnākuši darba pārtraukumā uzpīpēt.. Par to pabrīdināja tieši pirms nāca augšā uz dzīvokli. Tieši tik laika, lai paspētu izlīst no pidžammas.

Milla, būtu labi, ja būtu..Jā, ja vēlos palikt otrās(vecāku) mājās, tad man jāšķērso pus Rīga un pēc tam būs jāatbild uz 100 jautājumiem, jo viņi sapratīs, ka tāpat vien neatskrienu.
14.01.2014 18:15 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Es scēnas viņa draugu klātbūtnē netaisītu, bet būtu izrunājusies pirms tusiņa un ieteiktu aiziet uz kādu ūdens pīpes bāru, vai to darītu pēc tusiņa.
14.01.2014 18:16 |

Reitings 206
Ko nu vairs, jau sēž, dzer aliņus un pīpē. Vismaz labi, ka visi tādi jauki un pieklājīgi, bet par savējo gan esmu vīlusies.. Tā gaidīju to laiku, kad būšu gaidībās, izsapņoju visu jau, bet tagad.. skarbā realitāte, ka vīrietis nemaz nav tik saudzīgs un tā nerūpējas. Iespējams jau patiešām prasu par daudz. To ko esmu iztēlojusies. Bet scēnas jau netaisu. Kādreiz izrunājoties ko pasaku, bet savādāk paklusēju, paturu pie sevis.
14.01.2014 18:20 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Nu tad varbūt vajag vienreiz vnk aizbraukt uz vecāku mājām (ja viņi nāk diezgan bieži). Un ja draugi kko jautās, kad atvadīsies, pateikt, ka esi stāvoklī un Tev traucē dūmi. Ja nav zābaki, sapratīs, ka nākamreiz jāizvēlas cita pīpāšanas vieta :D Un varbūt pat Tavam draugam aizrādīs par to, ka ļauj viņiem pīpēt dzīvoklī, kad esi stāvoklī.
14.01.2014 18:21 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Tu teici, ka pīpe tiks lietota virtuvē un tad pasaki, lai viņš pēc tam to tur izvēdina. Aizej uz veikalu vai aizsūti kadu no viņa draugiem, lai atnes kko garšigu, kkadus našķus un dzeramo tev. Atrodi kādu foršu filmu vai seriālu un izbaudi vakaru. Liec topošajam tētukam mieru un netaisi lieku šovu. Viņš to, ka kļūs par tēvu apjēgs tikai tad, kad tev parādīsies vēders.
14.01.2014 18:22 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nu ko, tev egoists!
14.01.2014 18:26 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Pameklē info googlē, kas bērnam atīstās pirmajās ned., mēn. utt... + pastāsti cik svarīgs ir veselīgs uzturs un apkārtējā vide... Lai izaugtu vesels mazulis.
Kā arī vari pastāstīt, kad nikotīns uzkrājas telpās: nikotīna daļiņas ir uz galda, krēsliem, brēbēm... Un tu to uzņem ne tikai elpojot, bet arī caur ādu un nerunāsim par pasīvo smēķēšanu.

Reitings 335
Reģ: 05.01.2014
Nenobrieduša, atvaino, bet stulba cilvēka attieksme. Pats bērna prātā, ja nesaprot, ka tas ir kaitīgi sievietei, kura gaida bērnu. Vienkārši nevar aiziet pie saviem draugiem un uzpīpēt? Vai viņiem mamma vai draudzene neļauj?

Kas tur minēja, ka ūdenspīpes dūmi nav kaitīgi? Tas ir tas pats, kas cigarešu dūmi, ja pīpē ar tabaku.

Es pats personīgi sabiedriskā vietā, ja redzu, ka sieviete gaida bērniņu vai mazais ir ratos paeju tālāk uzsmēķēt vai paciešos līdz vēlākam laikam.

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Tieši tā, tā pat kā Wendy saka, gribēju teikt, ka viņš to apjautīs tikai kad sāks parādīties puncis :) netaisi tik lielas drāmas un pārdzīvojumus jau pirmajā mēnesī. Kas tad būs tālāk?
Tu jau tik dramatiski pasniedz- ''Tā gaidīju to laiku, kad būšu gaidībās, izsapņoju visu jau, bet tagad.. skarbā realitāte, ka vīrietis nemaz nav tik saudzīgs un tā nerūpējas.'''
Es gan ticu un ceru, ka viss būs kārtībā un viņš par Tevi rūpesies un par mazuliiti, kas veederaa :) :) :) Vienkārši nesāc viņu zāģēt katrā iespējamajā veidā.
14.01.2014 18:28 |

Reitings 206
Arī, tagad ienāk un izliekas, ka nekas nav bijis.
Aiziešu uz veicīti pēc kāda kāruma un paskatīšos kādu filmu.

Skumji jau tik ieskriet aši virtuvē pēc tējas.. Gribētos arī pasēdēt. Draugi jau jautā, ko mūku. Es tik tupi uzsmaidīt varu. Gribētos jau arī pasēdēt.
14.01.2014 18:29 |

Reitings 206
Tur tā lieta, ka es te apspriežu,savā veidā izrunāju un tad nomierinos un tikai tad runāju ar viņu, nevis visu kas uz sirds gāžu viņam sejā. Netaisu scēnas..Bet sāpēt ta sāp, ka ta dara..
14.01.2014 18:30 |

Reitings 1972
Gribētos arī pasēdēt. Draugi jau jautā, ko mūku. Es tik tupi uzsmaidīt varu. Gribētos jau arī pasēdēt.

Bet vajag taču pateikt visu kā ir! Pastāsti, ka esi stāvoklī, ka traucē dūmi, u.t.t. Klusēšana šajā situācijā neko nedos. :)
14.01.2014 18:33 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Tās, kas sakaka autore sacepusies neparko, pameklējat info par sa risku pirmajā trimestrī saskaroties ar tabakas dūmiem. :)
14.01.2014 18:39 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Bet vajag taču pateikt visu kā ir! Pastāsti, ka esi stāvoklī, ka traucē dūmi, u.t.t. Klusēšana šajā situācijā neko nedos.
Gluzi manas domas. Pateiktu draugiem, ka esmu stavokli un man duumi ir kaitigi. Ja ir kaa saki, ka draugi ir sakariigi, tad vinjiem pasiem vajadzetu tusinju ar piipeesanu uzbeigt un tavaas maajaas ar cigarteem kaaju nespert. Kamer vinji nezinas un tu klusi smaidisi, nekas nemainisies, jo tavs draugs ir kretins, kurs ar galvu nedraudzejas.
14.01.2014 18:44 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Jums kādas galda spēles nav? Tad varbut laiks iegadaties kadas pāris. Tad gan tev bus interesanti, gan viņš vares satuset ar saviem draugiem. Varēsiet visi kopā forši pavadit laiku.
14.01.2014 18:51 |

10 gadi
Reitings 832
Reģ: 02.10.2010
Es pievienošos tam mazākumam, kuras piekrīt, ka tracis ir uztaisīt pārāk liels.
Kā jūs domājat- cik procenti sieviešu, būdamas 4. grūtniecības nedēļā, vēl pat pašas nenojauš, ka ir stāvoklī un izsmēķē kādu cigareti šīs neziņas dēļ? Jums tiešām liekas, ka ūdenspīpes smēķēšana citā telpā nodarīs kaitējumu mazulim?
Labi, vīrieša attieksmē ir nesmuka, tam es piekrītu. Bet silti iesaku attapties un nesacerēties, ka vīrietis 9 grūtniecības mēnešus tevi nēsās vien uz rokām un izpildīs jebkuru tavu vēlmi. Jo ne visi vīrieši ir tādi. Es savā grūtniecībā arī nesaņēmu nekādu dižo lutināšanu, bet gabals man no tā nav nokritis.
Labāk iesaku tev izbaudīt šos bērniņa gaidīšanas mēnešus, lieki nekreņķēties, izbaudīt to, ka pagaidām tu vēl visur vari aizbraukt, kad vien ienāk prātā, jo pēc mazuļa piedzimšanas tava dzīve tik krasi mainīsies, ka brīžiem būs grūti pārdzīvot, ka vīrietis dzīvo savu ierasto ikdienu, kamēr tu esi pielāgojusies mazulim pilnībā, zaudējot savas vēlmes...
14.01.2014 18:57 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ar viirieshiem biezji vien ir kaa ar maziem beerniem jaapietaas. Ja neljauj speeleeties ar rozeti vai nazi, tad jaapiedaavaa ir kaada mantinja vietaa, lai mazais vai viirietis nesaaktu breekt. Nevar taa vienkaarshi otram visu atnjemt uzreiz. Esi gudraaka un padomaa, ko vareetu vietaa ieteikt. Kaa jau te saka, sievietes uzreiz pielaagojaas jaunajai situaacijai, jo daba un maates instinkts diktee savu, bet viirietim taa nav.
14.01.2014 19:01 |

Reitings 146
Reģ: 12.11.2012
Es vairāk šokā par tām, kuras saka, lai meitene tagad pati iet vazāties pa ielām, līdz veikalam vai braukt pie druškām.
Brr, vīrieši tik daudz ko atļaujās, ka pretīgi paliek, un idiotes galu galā esam mēs pašas. Nedomāju, ka autore par katru sīkumu sāk cepties, taču var just, ka šoreiz jūtas slikti. Ik pa brīdim jāpiever acis uz tās veču izdarībām, jāpiedod, jāsaprot, jo redz viņi jau var darīt, ko vien iegrib. Ja vien Ciskudrillis, neesi baigi prasīga maita un nezāģē savu vīrieti katru dienu, tad droši vien jāizrunājas par šo tēmu - tu neesi vienīgā, kurai šis viss ir jāizdzīvo un viņam TEVIS dēļ ir jāatmet savi kaitīgie ieradumi, kuri tiešā veidā skar arī tevi.
14.01.2014 19:04 |

Reitings 1972
Es vairāk šokā par tām, kuras saka, lai meitene tagad pati iet vazāties pa ielām, līdz veikalam vai braukt pie druškām.

Es atvainojos, bet kas tur TĀDS par ko šokēties? Vai kāds saka sievietei 8. mēnesī braukt naktī uz Rīgas otru galu hvz pie kā? Nav ko te pārspīlēt! Grūtniecība nav nekāda slimība, ka pati nevar neko izdarīt.
14.01.2014 19:07 |

Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Man nepatīk, ka te daudzas tā dramatizē un ciskudrilļa veci nodirš. Iesaku vienoties par ventilāciju vai tiešām doties pie draudzenes, mammas. Attiecības un tavs miers ir svarīgāks nekā viņa riebeklības. Tas, ka tā pasaka, nenozīmē, ka tieši tā arī būs.
14.01.2014 19:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits