meitenes mīļās, padomājiet, taču par šo visu no otras puses. piemēram, vīram ir bizness. neiet runa par izputēšanu, bet noslēdzot laulību līgumu jums nekas nepienākas pēc tam. kamēr vīrs ceļ biznesu, jūs tikmēr auklējat un skolojat jūsu kopīgos 5 bērnus, kurus viņš tik ļoti vēlējies. šajā situācijā es negribētu piekrist, ka sievietei nekas nepienāktos no vīra īpašumiem vai kas tur viņam ir. protams, tāpēc arī sievietei ir jāstrādā u.tml., bet nu, ja ģimenē ienāk kopīgi bērni, biežāk tomēr sieviete viņus aprūpē mājās, kamēr vīrs strādā. tikmēr sieviete nevar īsti kāpt pa karjeras kāpnēm. šī ir tikai viena konkrēta situācija. lūdzu neiespraust visus - ja nu. bet nu šeit es nebūtu priecīga par laulību līgumu.+
es atbalstītu laulību līgumu tad, ja priekšā ir kāds riskants pasākums, kas draudētu beigties ar to, ka mēs abi paliekam ar plikām pakaļām.
meitenes mīļās, padomājiet, taču par šo visu no otras puses. piemēram, vīram ir bizness. neiet runa par izputēšanu, bet noslēdzot laulību līgumu jums nekas nepienākas pēc tam. kamēr vīrs ceļ biznesu, jūs tikmēr auklējat un skolojat jūsu kopīgos 5 bērnus, kurus viņš tik ļoti vēlējies. šajā situācijā es negribētu piekrist, ka sievietei nekas nepienāktos no vīra īpašumiem vai kas tur viņam ir. protams, tāpēc arī sievietei ir jāstrādā u.tml., bet nu, ja ģimenē ienāk kopīgi bērni, biežāk tomēr sieviete viņus aprūpē mājās, kamēr vīrs strādā. tikmēr sieviete nevar īsti kāpt pa karjeras kāpnēm. šī ir tikai viena konkrēta situācija. lūdzu neiespraust visus - ja nu. bet nu šeit es nebūtu priecīga par laulību līgumu.
meitenes mīļās, padomājiet, taču par šo visu no otras puses. piemēram, vīram ir bizness. neiet runa par izputēšanu, bet noslēdzot laulību līgumu jums nekas nepienākas pēc tam. kamēr vīrs ceļ biznesu, jūs tikmēr auklējat un skolojat jūsu kopīgos 5 bērnus, kurus viņš tik ļoti vēlējies. šajā situācijā es negribētu piekrist, ka sievietei nekas nepienāktos no vīra īpašumiem vai kas tur viņam ir. protams, tāpēc arī sievietei ir jāstrādā u.tml., bet nu, ja ģimenē ienāk kopīgi bērni, biežāk tomēr sieviete viņus aprūpē mājās, kamēr vīrs strādā. tikmēr sieviete nevar īsti kāpt pa karjeras kāpnēm. šī ir tikai viena konkrēta situācija. lūdzu neiespraust visus - ja nu. bet nu šeit es nebūtu priecīga par laulību līgumu.
Neviens nedzīvo ar domu - kaut ātrāk nomirtu - bet mantojuma lēmumu tomēr raksta. Nevēlēšanās līgumu slēgt liecina par vēlmi pretendēt uz sev nepiederošu mantu - viegla nauda kā zināms vilina sievietes. Divkosība ir teikt, ka mīli, bet līgumu tomēr neparakstīsi.
Tā ir sievietes problēma, ja prāta nepietiek domāt gudri.
Es uzskatu, ka sēdēšana ar bērniem mājās nenozīmē, ka sievietei pienākas kkāda daļa no vīra uzņēmuma vai biznesa, kura radīšanā viņa nav ne sekundie piedalījusies un ne santīma ieguldījusi.kalpones loģika.dzive ta domajot paliksin ar pliku pakaļu, a večī priecīgi tikai par tadu naivu muļķi.:D
Es uzskatu, ka sēdēšana ar bērniem mājās nenozīmē, ka sievietei pienākas kkāda daļa no vīra uzņēmuma vai biznesa, kura radīšanā viņa nav ne sekundie piedalījusies un ne santīma ieguldījusi.
kad vīram ir bērni no iepriekšējās laulības, bet sieva nomirst. daļu mantojuma var mantot vīrs. līdz ar to pēc tam tā daļa var pienākties arī vīra bērniem no iepriekšējās laulības. ja ir laulību līgums, tad var atrunāt, ka bērniem no iepriekšējās laulības nekas nepienākas, ja es pareizi sapratu. atrunāt jau var, bet vai tas reāli dabā arī darbojas, es nezinu.
Divkosība ir teikt, ka mīli, bet līgumu tomēr neparakstīsi.
arī sievai vīrs piešķir jau kādu daļu SAVU īpašumu, kapitālu? vari jau prasīt, lai kaut ko piešķir, bet nereti tas nenotiek.+ jo izmanto ka sieviete ir ar blondām smadzenēm. :D