stellaglmr- vispār jau bērns ir abu vecāku aprūpē. tikai jautājums, kurš no vecākiem īsteno ikdienas aizgādību? nu un, ka bērns dzīvo pie mātes. tad viņš vairāk neskaitās tēva bērns? apbrīnoju šo divkosību...neapvainojies lūdzu.. a bet, ja bērns dzīvo pie tēva, tad jau nebūtu problēmu un neviens nekasītos par to, kāpēc mazbērnam būtu kaut kas jāsaņem? ieguvēja ir bērna māte līdz bērna 18 gadu vecumam. līdz tam viņa tikai pārvalda bērna mantu, ja viņam tāda ir.
cubiana, kā ir ar naudu, kas iegūta no mantojuma pārdošanas uz ieguldīta, piemēram, kopēja dzīvokļa iegādē?
strīda gadījumā katram laulātajam jāpierāda, ar kādu daļu viņš ir piedalījies dzīvokļa iegādē.
bieži vien nepietiek īpašuma iegādei ar naudu, kas iegūta no mantojuma pārdošanas., līdz ar to nepieciešams vēl ieguldīt daļu naudas.
meitenes mīļās, padomājiet, taču par šo visu no otras puses. piemēram, vīram ir bizness. neiet runa par izputēšanu, bet noslēdzot laulību līgumu jums nekas nepienākas pēc tam. kamēr vīrs ceļ biznesu, jūs tikmēr auklējat un skolojat jūsu kopīgos 5 bērnus, kurus viņš tik ļoti vēlējies. šajā situācijā es negribētu piekrist, ka sievietei nekas nepienāktos no vīra īpašumiem vai kas tur viņam ir. protams, tāpēc arī sievietei ir jāstrādā u.tml., bet nu, ja ģimenē ienāk kopīgi bērni, biežāk tomēr sieviete viņus aprūpē mājās, kamēr vīrs strādā. tikmēr sieviete nevar īsti kāpt pa karjeras kāpnēm. šī ir tikai viena konkrēta situācija. lūdzu neiespraust visus - ja nu. bet nu šeit es nebūtu priecīga par laulību līgumu.
es atbalstītu laulību līgumu tad, ja priekšā ir kāds riskants pasākums, kas draudētu beigties ar to, ka mēs abi paliekam ar plikām pakaļām.