Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

problēma

Reitings 2
Reģ: 14.01.2014
sveikas !
nu jau kādu laiciņu edmu kopā ar savu puisi , protams ir bijis arī sekss , BET ir problēma , ka sekss mums ir tikai tad , kad viņš ir lietojis alkoholu .kad ir skaidrā , tad es varu līst kaut no ādas ārā , bet starp mums nekā nebūs. un nav tā , ka viņš nebūtu '' uzbudināts '' vai kā tamlīdzīgi. ar to viss ir kārtībā , bet nekas nenotiek .
varbūt kādai ir gadījies līdzīgi un varat padalīties ar savu pieredzi kā kaut ko mainīt un novērst puiša iespējamo kautrību ! citādāk es jau sāku līst pamatīgos kompleksos .
14.01.2014 00:52 |

Reitings 280
Reģ: 31.01.2011
Sveika Samanta!

Kādu laiku, cik tas būtu? Jo, bieži vien dzīvē neatrodam īstos cilvēkus un vēlamies ar viņiem veidot attiecības, līdz ar to neizdodas intīmā dzīve,kas tajā frontē vienkāŗši nesader. Bet ja piestrādātu pie tā, tad ar laiku atrastu kompromisu.Tā notiek, viņš vienkārši nav pietiekami atbrīvojies, tāpēc cenšas lietot alhokolu.

Nav jāliek nekādos kompleksos, kāpēc cilvekiem ir dota iespēja sarunāties, lai pajautātu, kāpēc viņš nevēlas.Bet, tici man, ja Tu sagaidīsi viņu, kādā pikantā apkšveļā, tad vīrietim, tas viss notaļ patiks, centies kādu priekšpēli, tad, kad nav blakus alhokols.Galvenais, nospraud robežu, ka tas jāizdara bez alhokola, vismaz vienreiz, ja nē, tad nekas nesanāks mūsu attiecībās, vienkārši pārbaudi viņu, saņemies!Esi ar stingrāku nostāju, jo tas ir, atļaušos šo vārdu teikt stulbi, lietot alhokolu, lai varētu mīlēties.

Ja tā ir kautrība, tad sāc pakāpeniski, viņu provocē guļot, kad tumšs, tad neviens neko neredz , līdz ar to nevajadzētu būt kādiem kompleksiem.Tas tā īsumā!
14.01.2014 01:08 |

Reitings 2
Reģ: 14.01.2014
edgarssss - aptuveni mēnesi :)
esmu mēģinājusi gan viņu speciāli provocēt , gan priekšspēles , bet kaut kas nav !
14.01.2014 01:47 |

Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
Tu esi runājusi ar viņu par šo jautājumu?
14.01.2014 19:04 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Edgars labi uzrakstīja, bet vai tad ar to pietiek, ka nav tas dzirksteles seksā. Tik vien tas, ka abi atrod kompromisu. Man jau liekas, ka tad tur nekas labs nevar sanākt. Tas kurš atdodas negribot ar laiku neizturēs.
14.01.2014 19:15 |

Reitings 49
Reģ: 13.01.2014
Varbūt puisim negatīve pieredze no vēstures,dod laiku, ja ne,tad aprunājies :) tikai nedzen sevi kompleksos !
15.01.2014 03:14 |

Reitings 206
Reģ: 04.10.2009
man arī ir šāda pieredze. tākaa jus tikai 2men esat kopā,tad jau laicīgi sāc runāt ar viņu par to. es saku runāt ar savējo tad kad bijām jau kādus 10 men kopā un tagad viņš ir ka slims uz seksu gan skaidra gan dzērumā :D
25.01.2014 13:46 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Ķircināt, ķircināt, ķircināt.
25.01.2014 15:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits