Bez brokastīm, vēl gribēju painteresēties, kur Rīgas centrā var normāli, veselīgi un nedārgi paēst pusdienas?
Darbs Vecrīgā, bet uz vietas nav iespējams paēst.
Esmu dzirdējuis par tādu iestādījumu kā yummy pusdienotāju klubu Mucenieku ielā. Varbūt kāda var padalīties atsauksmēs? :)
Es zinu tikai to Mucinieku ielas 3 ēstuvi, kas ir veidota kā mājās. Tur arī taisa kā mājās. Tikai nekad pati neesmu bijusi, esmu dzirdējusi no nostāstiem. Tur varot paēst pat par latu
Nu re, atzīstu savu kļūdu. Neesmu rīdziniece un zināju par vienu "Daily", nezināju, ka visās nosauktajās vietās atrodas šīs kafejnīcas :-)
Paldies par labojumu, tagad zināšu :-)
Arī esmu par RTU ēstuvi. Draudzenes mamma strādā par pavāri tur tādēļ skaidri zinu, ka tur piedāvātie gaļas ēdieni ir no fermas, kur dzīvnieciņus baro ar labu ēdienu, tādējādi gaļa ir tīra un veselīga, kas man ir svarīgi.
Daily ir arī LU EVF fakultātē, kas ir Aspazijas bulvāra/Barona ielas krustojumā (netālu no Operas). Un Daily ekonomiskajās pusdienās vienmēr var izvēlēties starp veģetāro un gaļas ēdienu. Ja interesē tieši veģetārie, tad tur tiešām varēsi atrast vienmēr kaut ko arī ārpus dienas piedāvājuma.
Man EVF daily vismazāk patika no centra tuvumā esošajiem. Dienas piedāvājums bieži tāds - nekāds un pārējā izvēle arī švaka. Cik reizes esmu pavadījusi vienkārši skatoties uz piedāvājumu, un nespējot sev neko izvēlēties :D
Protams, katrs jau pats var izvērtēt. Es laikam esmu bijusi visos Daily, kas ir Vecrīgas apkārtnē, jo bieži tur strādāju :)