Lai enerģija visai dienai!

Reitings 78
Reģ: 02.01.2013
Čau, čau :)
Kā jau visām, arī man ir jaunā gada apņemšanās, un tā būtu - ēst pareizi.
Tad nu gribu sākt pamazām, proti, ar brokastīm. Nezinu ko lai tajās labāk ēd?!
Varat padalīties?

Maizi neēdu (tāpēc kombinācijas ar šo produktu atkritīs :) )
Pilgraudu auzu pārslu putru sevī varu dabūt labi ja reizi nedēļā, turklāt tā vēl jāvāra. ķēpa.
13.01.2014 21:30 |

Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Par to, ka auzu putra ilgi jāvāra... es mēdzu ātri vārāmās pārliet ar verdošu ūdeni un pēc minūtes, kad tās jau ir gatavas ēšanai, pielieku divas līdz trīs lielās karotes ievārījuma.

Elēna, cilvēkam ir nepieciešami ogļhidrāti, olbaltumvielas un tauki. OH ir tie, kuri mums pārsvarā apgādā ar enerģiju, ko ikdienā izlietojam. Atšķirība starp ātri vārāmajām auzu pārslām un pilngraudu ir tāda, ka pirmajā gadījumā tiek noņemts grauda cietais apvalks un tās, pa lielam, ir padarītas lietotājam ērtākas. JEBKURA VEIDA auzu pārslas ir veselīgas cilvēkam. Pilngraudu pārslās ir vairāk šķiedrvielu, bet, patiesībā, tā atšķirība ir maz jūtama.
14.01.2014 19:22 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Sajūta tāda, ka ēstu skābu krējumu

Atgādināji vienu gadījumu ar manu draugu-ārzemnieku, kurš skābo krējumu no trauciņa ēda ar karoti tāpat. uz manu wtf? sekoja atbilde - garšīgs jums te jogurts. es - aha, 25% tauku saturs, the best jogurts :D
14.01.2014 19:22 |

Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
hmm, bezpiedevu jogurts ar kanēli izklausās baigi laba štelle ) Tāpat viņu nespēju ieēst. Sajūta tāda, ka ēstu skābu krējumu Bet jogurti ar piedevām - tas ir vājprāts. (Palasiet pašas, kas tur tik nav iekšā)

Senāk ļoti bieži gatavoju sev brokastīs - musli ar bezpiedevu jogurtu un greipfrūta gabaliņiem. Bija ļoti garšīgi.
14.01.2014 19:24 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Elēna, aizmirsu vēl piebilst, ka pievienoju klāt ēdamkaroti medu jogurtam, kanēlim un riekstiem.
15.01.2014 11:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits