Jāpiebilst, ka es joprojām gribu atrast garus (nedaudz zem ceļgala) goretex zābakus (bez nekādas vilnas). Tā ka, ja ziniet, kur Latvijā tādus varētu meklēt bez ecco veikaliem, lūdzu, padalieties ar info! :)
Manas prasības bija, lai zābaki būtu maksimāli vienkārši, stingras ādas, piekļautos kājai, bez uzkrītošām sprādzēm. Ilgi meklēju, lielveikalos neko prātīgu neatradu, līdz nejauši ieraudzīju skatlogā zābakus, kas man uzreiz iepatikās. Zābakus pirku Stiletto apavu veikalā Tērbatas ielā.
Moloko smuki, tāus es ar meklēju, bet liekām detaļām. Viņiem ir arī siltā iekša?
Ar silto iekšu man ar ir tikai UGG, bet nu par cik LV ziemas, kā šobrīd ir aukstas, laikam prasās kaut ko ar silto iekšu.
Tev vēstule!
Man ļoti patīk Aldo veikala apavi, bet diezgan padārgi arī uz atlaidēm, smuki ap 100 EUR un pāri, žēl naudu, jo ziema jau pusē.
Raella, Tev vēstule! Aizmirsu piebilst, ka zābaki ir bez siltās iekšas, nu principā rudens zābaki, bet man tādi nav bijuši jau gadus 10 (ar kārtīgu vilniņu). Mūsu ziemas nav tādas un, ja nu ir milzu aukstums, man ir ECCO zābaki, tie ir ar nedaudz siltu iekšu, pilnīgi pietiekami.
Bez uz braucienā, kā var nodzīvot līdz janvāra vidum bez ziemas zābakiem un nenosalst?
Mierīgi!
Šodien ir pirmā diena, kad uzvelku ziemas zābakus. Līdz šim pārvietojos ar rudens apaviem.
Manu ikdienas maršrutu veido mājas - mašīna - birojs - mašīna - veikals, kāda cita iestāde - mašīna vai sabiedriskas tr. - mājas. Nemaz nezinu, kurā brīdī man būtu bijis jānosalst.
Ja kaut kur brīvdienās pārvietojos ar kājām, tad arī tas viss ir kustībā, kur ziemas apavi nav nepieciešami un tikai rada lieku sakarsumu, ja ieiet telpās.
Un tas jau ne tikai maršruta dēļ vien, bet arī silto laikapstākļu dēļ. Gaisa temperatūra atbilstoši janvārim un ziemai vispār ir tikai 4. dienu.