Ak, šie smalkjūtīgie vīrieši :)

Reitings 161
Reģ: 25.05.2009
Šodien beidzot pienāca mana ex zvaigžņu stunda: sēžu es darbā, cītīgi strādāju, atnāk sms no viņa - Čau, klausies, negribi nopirkt no manis kindlu? Cena būs 15 EUR. starp citu, kādas manas mantas vēl ir pie tevis palikušas? Lai veiksmīga diena ;)

īsumā par kindlu - biju to lietojusi mūsu attiecību laikā, kad viņš mani pameta, es to atdevu viņam, jo tas likās pareizi. tā galu galā bija viņa lieta. Pats viņš kindlu bija par brīvu dabūjis no sava onkuļa. Tagad izskatās pienākusi mana kārta to nopirkt :D

Lieki sacīt, ka visas pārējās mantas viņš kopš mūsu šķiršanās var meklēt Getliņos. Pēc otrreizējas manis uzmešanas es nejutos ka baigi gribu viņa lietas glabāt līdz viņam savajadzēsies. Nekā vērtīga tur nebija.

Esam šķirušies 8 dienas. Pēc 3 gadiem kopā man viss vēl sāp un ir tik svaigs. Bet jūs jau zināt visas tās šķiršanās stadijas un to, ka man vēl tāls ceļš priekšā līdz atkal sākšu justies kā viens vesels.

Te nu bija jauks smalkjūtības un labas audzināšanas piemērs no vīrieša, kuru vēl pavisam nesen pat negribēju laist vaļā.
13.01.2014 21:01 |

Reitings 262
Reģ: 29.01.2009
Es īsti nesapratu, kas te tāds - viņam to manu nevajag un viņš grib uzvārīties un Tevi satikt.
Es nopirktu to Kindle, jo cena ir smieklīga, tas Tev būtu ļoooti izdevīgi, ja tiesām to lietoji. Par pārējo = pateiktu, ka nekā nav, čau!
13.01.2014 21:51 |

Reitings 161
Reģ: 25.05.2009
diidija, nu nav labs tonis pēc nepilnas nedēļas mēģināt uzvārīties uz manis. Es te visas acis izraudājusi, mīlestība aizgājusi, bet šis čau sveiki, 15 EUR un kindls tavs.
Es principā par to kindlu ne dienu neesmu domājusi. Ņemot vērā, ka viņš pats dabūja to par bīvu un uzreiz tajā pat dienā atdeva man, un kāds ir tas kindla nolietojums, teikšu tā ka ne viņš ne tas kindls nav 15 EUR vērti. Es galu galā sūri un grūti pelnu to naudu un tad nu varu izvēlēties, kam to atdot.
13.01.2014 21:57 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Nu ko lai saka - ignorē! It īpaši, ja Tev to Kindle 100 gadu nevajag

Piekrītu Ancei.. Man bija tāpat.. izšķīros un vairs neatbildēju uz sms/zvaniem. Viņš ilgi mēģināja, zvanīja, neticēja. Es nereaģēju. Zini, palīdzēja.. Ja turpinātu vilkt gumiju, tad līdz šai baltai dienai nekas vēl nebūtu beidzies.
13.01.2014 22:22 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
man bija viens maita, kas zvanīja uz parasto telefonu :D
13.01.2014 22:27 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Zini, ko es teikšu? Ja tu ar tik veselīgu humoru jau tagad spēj pieiet situācijai, tad lai arī cik sāpīgi tev tagad būtu, tu būsi dzīvotāja, meitēn! Un tas ir galvenais! :)
13.01.2014 22:30 |

10 gadi
Reitings 505
Reģ: 26.08.2013
tad lai var iedzert uz viņa neveiksmēm jaunajos medību laukos.

Varbūt mans viedoklis ir nepareizs, bet IMO šis domu gājiens tikai parāda tavu aizvainojumu. Un kamēr būs aizvainojums, vieglāk tev nepaliks.
13.01.2014 22:46 |

Reitings 135
Reģ: 07.08.2013
ledija_l, varbūt es varu pieteikties uz to Kindlu? Došu tos 15 eur.
Pateiksi, ka paziņai/draudzenei.
Vilks būs paēdis un kaza dzīva :)
13.01.2014 23:18 |

Reitings 32
Reģ: 04.01.2014
čalis galīgi kretīniski rīkojās. un jā, gājiens bezjūtīgs, es tavā vietā arī justos ļoti aizskarta, dusmīga. saņemies un sūti viņu trīs mājas tālāk, lai iet ellē ar savu kindlu un grabina tos latus citur :)
13.01.2014 23:30 |

Reitings 280
Reģ: 31.01.2011
Šodien beidzot pienāca mana ex zvaigžņu stunda: sēžu es darbā, cītīgi strādāju, atnāk sms no viņa - Čau, klausies, negribi nopirkt no manis kindlu? Cena būs 15 EUR. starp citu, kādas manas mantas vēl ir pie tevis palikušas? Lai veiksmīga diena

Vīrietis jūtas sagrauts un cenšas, kā nezaudēt ar Tevi pilnīgus kontaktus, jo 3 gadi, liels laiks un tagad tikai sāk domāt, ko ir zaudējis.Vēlas zināt, kā Tu reaģēsi uz šādu viņa jautājumu, jo viņam tā kindla un pārējās mantas, tici man nav no svara, viņš tikai vēlas noskaidrot, kā rīkosies, Tu. Jo saprot, viņš vairs nav situācijas noteicējs, viss pareizākais ignorēt, redzēt, kādu nākamo soli viņš spers, jo vīrietis, ja dzīve viņu nolikusi aukšpēdus, vēlēsies redzēt, kā Tu jūties un tapēc, viņš par to "grāmatu lasītāj ierīci"vēlas notirgot, lai satiktu Tevi un censtos ko mainītu, bet, tas parasti bijušās otras puses vēl vairāk sāpina!

Otreizējās, tad jau vienreiz iespēju biji devusi, laikam cilvēks nenovērtē cilvēku un viņu jūtas, kad nodara pāri.Ir daudz cilvēki, ar kuriem pēc attiecību beigšanās ir vērts palikt par draugiem, jo kā ne kā daudz burvīgu mirkļu kopā pavadīts, bet šajā gadījumā, labāk maini savu dzīvi, uzraksti pie telefonu saraksta, kur viņa vārds necelt un viss.Vai arī, ja pēc laika tomēr nejauši pacel, tad iedod kādam savam draugam parunāt, lai padomā, ka Tev labi iet :)

8 dienas un jau neliek mieru, nesaprotu, kas tajos indivīdos, dažos ir.Saprastu, ja Tu novērtē cilvēku un vēlies visu to labāko,atvadoties, tad pie kāda vella viņi vēl sāpina, rakstot, būtu labāk novēlējis, labu jaunas dzīves sākumu.Lai, tās atmiņas un jūtas pakāpeniski noklustu.
14.01.2014 00:54 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es samaksātu 15 euro par to, lai viņš vairs nekad man nerakstītu un nezvanītu! :D
14.01.2014 01:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits