Šodien beidzot pienāca mana ex zvaigžņu stunda: sēžu es darbā, cītīgi strādāju, atnāk sms no viņa - Čau, klausies, negribi nopirkt no manis kindlu? Cena būs 15 EUR. starp citu, kādas manas mantas vēl ir pie tevis palikušas? Lai veiksmīga diena
Vīrietis jūtas sagrauts un cenšas, kā nezaudēt ar Tevi pilnīgus kontaktus, jo 3 gadi, liels laiks un tagad tikai sāk domāt, ko ir zaudējis.Vēlas zināt, kā Tu reaģēsi uz šādu viņa jautājumu, jo viņam tā kindla un pārējās mantas, tici man nav no svara, viņš tikai vēlas noskaidrot, kā rīkosies, Tu. Jo saprot, viņš vairs nav situācijas noteicējs, viss pareizākais ignorēt, redzēt, kādu nākamo soli viņš spers, jo vīrietis, ja dzīve viņu nolikusi aukšpēdus, vēlēsies redzēt, kā Tu jūties un tapēc, viņš par to "grāmatu lasītāj ierīci"vēlas notirgot, lai satiktu Tevi un censtos ko mainītu, bet, tas parasti bijušās otras puses vēl vairāk sāpina!
Otreizējās, tad jau vienreiz iespēju biji devusi, laikam cilvēks nenovērtē cilvēku un viņu jūtas, kad nodara pāri.Ir daudz cilvēki, ar kuriem pēc attiecību beigšanās ir vērts palikt par draugiem, jo kā ne kā daudz burvīgu mirkļu kopā pavadīts, bet šajā gadījumā, labāk maini savu dzīvi, uzraksti pie telefonu saraksta, kur viņa vārds necelt un viss.Vai arī, ja pēc laika tomēr nejauši pacel, tad iedod kādam savam draugam parunāt, lai padomā, ka Tev labi iet :)
8 dienas un jau neliek mieru, nesaprotu, kas tajos indivīdos, dažos ir.Saprastu, ja Tu novērtē cilvēku un vēlies visu to labāko,atvadoties, tad pie kāda vella viņi vēl sāpina, rakstot, būtu labāk novēlējis, labu jaunas dzīves sākumu.Lai, tās atmiņas un jūtas pakāpeniski noklustu.