Šodien beidzot pienāca mana ex zvaigžņu stunda: sēžu es darbā, cītīgi strādāju, atnāk sms no viņa - Čau, klausies, negribi nopirkt no manis kindlu? Cena būs 15 EUR. starp citu, kādas manas mantas vēl ir pie tevis palikušas? Lai veiksmīga diena ;)
īsumā par kindlu - biju to lietojusi mūsu attiecību laikā, kad viņš mani pameta, es to atdevu viņam, jo tas likās pareizi. tā galu galā bija viņa lieta. Pats viņš kindlu bija par brīvu dabūjis no sava onkuļa. Tagad izskatās pienākusi mana kārta to nopirkt :D
Lieki sacīt, ka visas pārējās mantas viņš kopš mūsu šķiršanās var meklēt Getliņos. Pēc otrreizējas manis uzmešanas es nejutos ka baigi gribu viņa lietas glabāt līdz viņam savajadzēsies. Nekā vērtīga tur nebija.
Esam šķirušies 8 dienas. Pēc 3 gadiem kopā man viss vēl sāp un ir tik svaigs. Bet jūs jau zināt visas tās šķiršanās stadijas un to, ka man vēl tāls ceļš priekšā līdz atkal sākšu justies kā viens vesels.
Te nu bija jauks smalkjūtības un labas audzināšanas piemērs no vīrieša, kuru vēl pavisam nesen pat negribēju laist vaļā.