Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Jautājums desertmīlēm :))))

 
Reitings 307
Reģ: 16.01.2010
Sveikas!

Vai varat padalīties ar kādām foršām un vienkāršām desertu receptēm ?
Priekšroku dodu biezpienam... sieram... :) :) Dikti sakārojās kaut ko garšīgu!
13.01.2014 16:50 |
 
Reitings 307
Reģ: 16.01.2010
up
13.01.2014 16:50 |
 
Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Panna cota ar mango, standartrecepte. Neesmu mājās, nevaru uzrakstīt, bet google var palīdzēt :)
13.01.2014 16:52 |
 
10 gadi
Reitings 322
Reģ: 18.12.2012
Dažādi krēmi. Neceptā siera kūka.
13.01.2014 16:53 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Biezpienu saputo ar saldo krējumu un mazliet citrona sulas. Īzī! Pasniedz ar zemeņu mērci.
13.01.2014 16:56 |
 
Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Biezpienu saputo ar saldo krējumu un mazliet citrona sulas.

es šādu masu lieku virsū zemenēm, man ir saldētas krājumos.
13.01.2014 16:57 |
 
10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Nebūs ne siers, ne biezpiens, bet viens no maniem mīļākajiem desertiem ir ābolu pļurē (nezinu kā sauc īstenībā :D). Krāsnī liec cepties nomizotus, sagrieztus ābolus (man labāk patīk ar skābajām ābolu šķirnēm). Kad paliek mīksti, tad atdzesē un saputo kopā ar olu baltumiem. Ja gribās īpaši garšīgi, tad pāri palikušos olu dzeltenumus saputo ar pienu un vaniļas cukuru, lai sanāk tāds šķidrs angļu krēms un tad to pļurē liek dzīļajos šķīvjos kopā ar to krēmu.

Un biezpiena deserts parastais - biezpiens+kanēlis+ogas.
13.01.2014 17:02 |
 
Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Biezpienu saputo ar saldo krējumu un cukuru. Var pielikt ari vaniļu garšai.
Pannā apcep auzu pārslas ar cukuru. Lidz paliek brūnas, bet neparcenties.
Sablenderē ogas ar cukuru.
Liek glāzītēs vai trauciņos kārtās. Biezpiens, pārslas, blenderētās ogas.
Garšīgs, bet ļoti sātīgs saldais.
13.01.2014 17:03 |
 
10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
wendy, aaaaaaa, mans VISMĪĻĀKAIS deserts pasaulē. Paldies, ka atgādināji. Šovakar veikalā laikam būs jānopērk kaut kādas dārgās nesezonas ogas un būs jāpanašķojas
13.01.2014 17:06 |
 
Reitings 837
Reģ: 22.05.2012
man vislabāk garšo tas rupjmaizes kārtojums. :)
sarīvē rupjmaizi, saputo putukrējumu, un paņem dzērveņu ievārījumu, visu liek vairākās kārtās tādā mazā apaļā glazītē, un pa virsu vel sarīvē mazliet tumšo šokolādi.
13.01.2014 17:06 |
 
Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
demoiselletas gadījumā nav kas līdzīgs ābolu sambukam? :D
Es ābolus apvāru. Un mērci uzkarsēju, lai sabiezē :)
13.01.2014 17:10 |
 
Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Wendy ieteiktais deserts man arī ļoti, ļoti garšo! asociējas ar bērnību :)
13.01.2014 17:19 |
 
10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Droši vien, šo es iemācījos laukos un neviens nosaukumu neteica :D un jā jā pareizi, tur tie olas dzeltenumi ar pienu jāuzkarsē
13.01.2014 17:23 |
 
Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
necepta siera kuuka mmm..recepte nav,gatavoju pec 5 kopaa saliktaam un vel sava versija :D bet viegli un atri pagatavojama :)
13.01.2014 17:23 |
 
Reitings 197
Reģ: 17.04.2011
Nav gan no biezpiena/siera, bet garšīgs gan :)
http://www.laima.lv/lv/briviem-briziem/receptes/sokolades-fondants/
13.01.2014 17:28 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!