Bīstami tipi-vai esat tādus satiksušas?

Reitings 14
Reģ: 13.01.2014
Sveikas, meitenes!

Vai jūs kādreiz esat uzskrējušas virsū narkomāniem, vnk neadekvātiem cilvēkiem kāpņu telpā vai kur citur? Kā jūs rīkotos, un patiesībā ko vispār tādā situācijā darīt, ja nemāki pašaizsardzības paņēmienus pret spēcīgu pretinieku? Baisi...
13.01.2014 13:36 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Pirms pāris gadiem man tieši kaimiņos dzīvoja narkomāns, kurš sēdēja uz smagajām narkotikām. Gaitenī vienmēr mētājās šļirces, viņa draudzene un viņš mūžīgi skaļi bļaustījās, kāvās, gaitenī vienmēr bija sastopami viņa drauģeļi, kuriem reiz, kad vēl nezināju par to, ka kaimiņš ir narkomāns, atvēru durvis. Paldies dievam, nekas slikts nenotika.
Bija reize, kad sanāca nejauši iekāpt vienā liftā, šis tur nosvīdis stāvēja un raustījās, no mājas izgājām kopā, bez maz vai skrēju, jo šis straujiem soļiem gāja aiz muguras. Lieki piebilst, ka tajā laikā dzīvoju patstāvīgās bailēs.
13.01.2014 19:17 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
šausmas salasījos, tagad būs bailīgi iet ar suni staigāt vakarā pa Bastejkalnu :)

vispār ja tā padomā, jo vecāka palieku, jo bailigāka vai piesardzīgāka :) skolas laikā blandījos pa nakti uz un no tusiņiem, gan ar draudzenēm, gan viena, takšiem nekad naudu prātā neienāca tērēt, nebija jau arī ko. vienīgais ko nekad neesmu darījusi - stopējusi. ļoti bail būtu.

bet visādu desiņu raustītāju dēļ es nekad vairs nebraucu uz nomaļām pludmalēm staigāt. tikai un vienīgi uz pašu pārpildītāko Bulduru-Majoru gabalu, man cilvēki un troksnis netraucē un sajūta droša. krūmos līst sauļoties prātā vairs nenāk. ir redzēti un vairāk negribās :)
13.01.2014 19:18 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Traki bīstamās situācijās neesmu nonākusi, drīzāk tajā brīdī bailīgās, bet pēc tam smieklus izraisošās.
Kad bija 17, gaidīju autobusu mazpilsētā, kurā dzīvoja ome, lai brauktu mājās. Dienas vidus, autoostas placī pārsvarā tantiņas un iereibuši onkulīši, viss mierīgi. Tad pa placi sāk pārvietoties divmetrīgs skapis ap 40, iereibis, skūts, notetovēts un diedelē naudu no tantiņām. Visas viņu sūta...nu, kur jau parasti visus sūta :D Protams, skapis atbild ar tādām pašām "laipnībām", piedraud visus piekaut un nožmiegt.
Tantiņa pēc tantiņas un skapis pienāk pie manis. Prasa naudu, es saku, ka nav - tik vien, cik biļetei uz mājām, bet pašai jau ļipa trīc, ja nu sabesās galīgi (biju pēdējā, kurai kaut ko padiedelēt). Nezinu, ko viņš izlasīja manā sejā, bet sāka tā sirsnīgi skatīties man acīs un prasa - kāpēc Tu tik bēdīga, kas Tev pāri nodarījis? Es apjuku, bet atbildēju, ka vienkārši dzīve nav diez ko forša un visiem gadās skumjas dienas :D Nopīkstēju, savilku bēdīgu ģīmi un fiksi uz autoostu, lai to pusstundu līdz autobusam pārlaistu tur.
Domāju, ka esmu tikusi vaļā, bet šoks mani vēl tikai gaidīja.
Kad iekāpu autobusā un iekārtojos, man pēkšņi blakus nosvempjas iepriekš aprakstītais skapis un saka, ka braukšot man līdzi! Mani nevarot vienu laist, es tāda smuka, jauka un vispār, viņš mani sargāšot :D
Kamēr domāju par mokošu mājupceļu un veidiem, kā no viņa atkratīties, atnāca šoferis mest skapīti ārā, jo viņam, kā izrādās, nebija biļetes. Aiz rokām saķerts, pusceļā uz izmešanu, viņš vēl piekodināja man, ka problēmu gadījumā vajag viņu sameklēt, viņš manis dēļ sadošot visiem pa purnu, ja vajadzēs, lai tikai pasaucot :D
Tad biju nobijusies kā diegs, tagad gan atceros ar smaidu - kriminālais bruņinieks trenuškās :D
13.01.2014 19:23 |

Reitings 2461
Te daudzas raksta par desas raustītājiem - tie jau parasti nav bīstami, viņiem tikai šoka reakciju vajag kaifam :D Reiz gan gadījās, ka dročītājs no krūmiem uzklupa un gārgdams centās sagrābt, bet šausmās aizskrēju tik ātri, kā nekad - čalis palika gribot :D
Parasti viņi ir dīvainīši pusmūžā, bet viens gadījums mani nošokēja.
Kad dzīvoju kojās, tur bieži vien vazājās apkārt tādi desu raustītāji - gan kājām, gan ar auto. Pavēlu vakarā gatavoju ēst un pamanīju, ka iekšpagalmā neparasti pārvietojas mašīna - tiem laikiem samērā dārga. Pabrauc gabaliņu, apstājas, pastāv. Tad vēl pabrauc uz citu pusi utt. Sapratu, ka tur notiek kas nelāgs. Pēkšņi mašīnas salonā iedegas gaisma un es redzu, ka vadītājs čakli darbojas ap sevi, bija mani pamanījis logā un atradis publiku. Šoka moments - tas bija jauns čalis, ne vairāk par 30 gadiem. Nācās aizdomāties, ar ko tas cilvēks ikdienā nodarbojas, ja var sapelnīt dārgam auto, ja ir tik jauns gados un ja par spīti tam visam vakaros jādročī zem koju logiem. Cik nu redzēju seju, bija simpātisks.
Tā viņš tur izklaidējās un spriežot pēc darbībām pēc tam - beigās nošķieda sev logus un trāpīja pats sev ģīmī, tad sakopās un aizbrauca. Pretīgi, bet reizē skumji, ka jaunam cilvēkam ir šādas novirzes.
13.01.2014 19:43 |

Reitings 375
Reģ: 06.10.2010
Nedaudz padalishos ar savu nelaago gadijumu. Tas notika gadus chetrus atpakal,kad man bija 19 gadi. Gaaju ciemos pie nu jau bijusha drauga,kursh dzivoja tik 15min gajiena attalumaa. Nebiju gerbusies izaicinosi,parastas dzinsenes,mati nevizhigaa astee,nekrasojusies.. Muzika abas ausis un aidaa.. 100m pirms drauga majas ir skola,kurai blakus ir vilciena sliedes,bet aiz taam vel kadi metri divdesmit ir pilnigaa tumsaa. Luk,un parejot pari sliedem,skatos,naak preti kkads acimredzami krievu izcelsmes chalis treninjterpa. Paejam viens otram garam,un nakamaja momentaa man ap kaklu ir vinja roka un sejai priekshaa otra roka ar nazi... Man,protams,sakas nenormala panika,bet ta ka mute man ar plaukstu bija aizsegta,speju vien saraustiti elsot... pat raudiens taja bridi nenaca,tikai viena doma galva-vai tiesham tas notiek ar mani?! Izvilku momenta no kabatas mobilo,sniedzu vinjam,bet shis tik krieviski noburksk,ka neko vinjam no manis nevajagot... Tas bija pats trakakais.. Turedams man nazi pie sejas,aizstiepa uz krumiem,un... talako detalas neaprakstishu. Kad viss bija beidzies,tad gan pieprasija,lai atdodu ari mobilo. Pec pusstundas ar draugu jau bijam policijaa,kur mani atrunaja no iesnieguma rakstishanas..es jau ar pratu ari sapratu,ka nespetu to chali atpazit,jo viss notika patiesham pilniga tumsa! Varetu uz ielas mierigi paiet garam,i nezinatu! Mans rezumee- meitenes,ja ir izveles iespejas,tumshos vakaros izveleties kaut garako,bet apdzivotako/gaishako celju. Es to neizdariju,kaut vareju. Un vel-var notikt jebkas ar jebkuru no mums! Sargi sevi pats un Dievs Tevi sargaas!
13.01.2014 20:35 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Mani terorizēja maniakāla tipa vīrietis, jo viņu atraidīju, zvanīja desmitiem reižu dienā, sūtīja nāves video, izsekoja un draudēja izrēķināties, ja viņam neatdošos, man tas viss apnika un sāku draudēt viņam, uzzināju, ka viņam viena krimināllieta ierosināta, nobijās un pazuda, 1x redzēja mani uz ielas un izskatījās nepatīkami šokēts. Tiem, kas biedē sievietes patīk bailes un ja pašiem sāk uzbrukt, tad bēg ko kājas nes.
13.01.2014 20:46 |

Reitings 59
Reģ: 15.10.2013
Ir gadījies iet mājās no balles, Pilsētā vienai, rīta pusē
eju gar autobusa pieturiņu, stāv pārdzēries puisis rokās šampanieša pudele, un 2 meitenes mierinot viņu, vins sapsihojies, kko lamajaas, tās viņu taka grūda sedēt utt
es gāju garāām, domāju garam noiesu tā ātrāk, bail nedaudz tak bija
šis sāk bļauj "kur tu mauka skrien tik ātri, tpt tevi dabūšu tūlīt, bēdz tik bēdz, un jāāā, gar acīm man nolido tā pati šampanieša pudele, ,... brr ... labi ka netrāpīja" ... sāku skriet, līdz mājāāām

Drošvien jau galīgi dīvaini izskatījās ka skrienu agri no rīta kkādos 5 pa pilsētu, bet nu ko citu .
13.01.2014 21:14 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
9.klasē ir gadījies,ka vīrietis ap 50 piespiež kāpņu telpā pie suenas,sāk grābstītises,mēğina noskupstīt.Stulbākais,ka zināms.Pirms tam pusgadu piemājas pļaviņā kopā suņus staidzinājām kko šad tad prunājām,viņam sieva,meita,mazmeita,likās lādzīgs cilvēks un vienā jaukā dienā perversi uzklupa,vēl pēc tam bija pakaļ skrējis.Citreiz no muguras pienāca un...atvainojās.Lieki teikt,ka nekad kopā mēs uz tās pļavas nestāvējām un uz labdien es viņam agbildēju tikai pēc kādiem gadiem diviem.Vēl tagad uz mani siekalainām acīm blenž.Ar mammu nosaucām viņu par pusgadsimtu vecu pederastu :D
13.01.2014 22:02 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Kad mācījos pirmajā kursā un braucu uz fakultāti ar 4. autobusu, regulāri ar pārbāzto autobusu no rītiem pārvietojās izvirtuļi, kuri gramstās gar meitenēm, fuj! Pretīgi pat atcerēties, bet reiz ta skāra arī mani - jūtu, ka kāds sāk čamdīties, domāju, netīšām, jo autobuss pilns .. mhm, pēc kāda laika arvien intensīvāk/nepārprotamāk, paskatos uz aizmuguri, tur kaut kāds bezzobains tirliņš skatās virsū un smaida, brrriesmas, spraucos cauri cilvēkiem un pārvietojos uz priekšpusi!

Un vēl kādu laiku atpakaļ/visu rudeni mani mierā nelika viens puisis, kuram ir kaut kādi psihes traucējumi, nāca uz darbu, gribēja iepazīties, sagaidīja pēc darba, izsekoja uz mājām, es vispār ar viņu nerunāju/centos izturēt, bet nu kad sāka sekot uz mājām, tas jau bija par daudz! Nākamreiz, kad darbā šis atnāca un sāka piesieties, izsaucu apsardzi, šie aiz kakla viņu izmeta ārā, vairāk nav nācis, paldies dievam! :)
13.01.2014 22:11 |

Reitings 416
Reģ: 25.12.2013
veči ir piesējušies tikai jaunībā, kkādi pedofīli.pusaudža gados un tagad dažkārt piesienas kkādas 50+ gadīgas vecenes bet viņas jau neko neizdarīs, tā ka var vnk pasūtīt un teikt lai iet pakarās. tādā ziņā labi būt čalim.
13.01.2014 22:17 |

Reitings 1221
Laurentija, traki gan tev sanāca, baigi pat lasīt...
jā taisniba, drošībai jābūt tomēr pirmajā vietā, vienmēr jau var kaut kur būt ātrāk, liekas, 5 minūtes baiļu un būšu mājās... bet ne vienmēr tā sanāk.

saistībā ar izvirtuļiem man laikam vēl joprojām trauma, kaut arī tas notika diezgan sen. sēdēju autobusā, no darba diezgan tālu bija jābrauc, biju apkrāvusies ar pirkumiem, un man blakus apsēdās pusmūža vecis tāds dikti resns, bija sajūta, ka uzspiedies man virsū. bet nu labi, autobuss pilns un man vieta bija pie loga. kaut kur pēc 15-20 min man jocīgi liekas, kapēc viņš tā uzlicis koferi sev klēpī, bet rokas neredz, un tad es sagrozījos un izrādās viņš savu ķetnu uzlicis man uz augšstilba zem visām tām iepirkumu somām!!! kā es lecu kājās un sāku bļaut, bet neviens cilveks visā autobusā pat neskatījās man virsū. izvirtulis nokāra galvu un pārsēdās uz aizmuguri, man bija tāds šoks, ka es neko nespēju vispār izdarīt, raudādama braucu tālāk. viņš kaut kur pēc pāris pieturā vienkārši izkāpa. pilnīgi neviens cilvēks neko neteica, pat ne vadītājs... nu jā, bet tas vecis bija melnais, laikam neviens negribēja sev problēmas. tas nebija Latvijā, un tajā valstī mazliet citādi reaģē uz jebko kas saistīts ar melnādainiem. neviens tev palīgā nenāks, jo cilvēkiem bail, ka neapvainos rasismā utt...

man kopš tā laika transportā sēžot venmēr jāredz blakussēdētāja rokas :) citādi ceļos un eju stāvēt kājās.
13.01.2014 22:51 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
cīsiņu raustītāji un kratītāji, tiesa, pretīgi, patiesībā ir pilnīgi nekaitīgi. Viņiem vajag to sievietes šoku un agresiju redzēt, no tā viņi uzbudinās. Esmu ar tādiem sastapusies vairākkārt. Gaišā dienas laikā sēžu parkā un pīpēju, redzēju, ko šis rāda meitenei uz netālā soliņa, viņa aizmuka, viņš nāca pie manis kā nākamās un jau sēdās nost. Es nekur neiedama mierīgi pateicu, ka ar to pašu cigareti viņam olas piesvilināšu. Pats aizgāja. Citā gadījumā braucu ar pēdejo metro mājās. Vagonā es, vēlviens vīrietis otrā galā un kratītājs manā pusē. Vīrietis izkāpa un es paliku 1:1 ar kratītāju. Kad viņš sāka savu šovu, es viņam piedāvāju "Davai braucam pie manis, ko tu te vagonā" un viss - vinš nesaņēma savu baiļu un šoka devu un uzreiz nomierinājās un izkāpa ārā.
Vienīgā reize, kad patiešām bija bail - redzēju, kā 4 +/- 16gadīgi puikas šķērsielā suni dauza. Tolaik dzīvoju rajonā, kur nevarēju būt pārliecināta, vai viņiem nebūs arī naži vai pistoles
13.01.2014 23:28 |

Reitings 1997
Izlasīju visu un palika tīri baisi...Labi,ka dzīvoju vietā,kur visi daudz maz viens otru pazīst,mani jau nu tiešām zin daudzi,jo teju katrs otrais zin,kas ir mans tēvs(kad biju maza bija plaši zināms dīdžejs) un ja nezin tēvu,tad vienkārši esmu ar tādiem kopā tusējusi un vai nu ir pret mani draudzīgi/neitrāli noskaņoti vai manis dēļ būs gatavi kādam pa muti sadot.
Laigan te pat ap Jāņiem bija gadījums,kad 3 nepilngadīgie un viens 18gadnieks izvaroja,nogalināja un nenormāli sakropļoja meiteni.Visos caurumos sot bijis kaut kas sadurts,pati ar nazi sagriezta,zārku pat vaļā nevēra.Ir bijis gadījums,kad ballē čali sadur ar nazi(to dūrēju gan es pazīstu un dūris viņš esot aizstāvot draugu,draugu dēļ paliek debīls,tagad cietumā šēz,jo draugu aizstāvot vienam salauza žokli)
13.01.2014 23:43 |

Reitings 375
Bet vispar shausmas, tik nenormali daudz visadu slimo! Vien sheit palasot, rodas iespaids,ka taadi ir uz katra stura.. Nu kur tadi rodas? Zhel. Loti zhel,ka shadas padibenes apkartejiem ir kluvushas par tik pashsaprotamu lietu, ka partikas veikali.
14.01.2014 00:08 |

Reitings 1221
jā, un arī tas bēdīgi, ka tās vienreiz pārdzīvotās bailes tomēr paliek zemapziņā, vismaz man.

mēs vienreiz ar draudzenēm runājāmies par to desiņu raustītāju tēmu, un izrādās katrai meitenei kaut kas tāds bērnībā bija atgadījies, vai nu mēteļa virinātājs parādījies vai grābstītājs kaut kur sabiedriskā vietā.. tas tiešām ir SKUMJI, jo visas tos gadījumus atcerējās vēlpēc tik ilga laika!!! ok, visas bija rīdzinieces. nez vai laukos ari ir tāda problēma bērniem?
14.01.2014 00:17 |

Reitings 1997
mau5,nē,neesmu dzirdējusi,ka pie mums(nu nav gluži lauki,mazpilsēta) būtu kādi virinātāji,raustītāji vai gramstītāji.Tiešām reti,kad kaut kas nopietns notiek un paskatoties sīkāk,parasti arī cietušais bijis pie vainas.Nogalinātā meitene Jāņos esot kopā ar tiem čaļiem tusējusies,lietots alkohols,narkotikas,uzvedusies izaicinoši.
14.01.2014 00:23 |

Reitings 2461
parasti arī cietušais bijis pie vainas.Nogalinātā meitene Jāņos esot kopā ar tiem čaļiem tusējusies,lietots alkohols,narkotikas,uzvedusies izaicinoši

Tāpēc drīkst nogalināt un sakropļot??! Tad jau izvarotāji nav vainīgi, ja meitenēm svārki ir virs ceļa!
14.01.2014 00:26 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Izlasīju visus stāstus un tiešām neomulīgi palika. Uzreiz atcerējos par vēl vienu gadījumu no savas dzīves, kuru cenšos aizmirst, bet nesanāk jau gadiem. Laikam paliks trauma uz mūžu.
Man vienmēr bija licies, ka savā mazpilsētā visus pazīstu vai pēc sejas zinu, tāpēc te nekas slikts nevar notikt. Kļūdījos.
Nu jau vairāki gadi pagājuši, bet atmiņas palikušas. Ciemojos pie draudzenes. Rajons bija diezgan krimināls un ar nelāgu slavu, taču tā kā gadiem ilgi caur to biju gājusi uz un no skolas, un pēc sejas zināju visu kontingentu, īpaši neuztraucos. Kādu gadu ik pārdienu gāju pie draudzenes ciemos, mājās gāju pa tumsu, bet nekas slikts nenotika. Līdz vakaram, kad ejot garām trīs cilvēku bariņam, man uzklupa viena meitene. Tajā brīdī kļuvu kā paralizēta, nespēju pat pretoties, centos pateikt, ka ja ir kādas pretenzijas, visu var izrunāt sarunu ceļā, bet uzbrucēja bija tā iekarsusi, ka atceros tikai savas galvas dauzīšanu pret mājas sienu un to kā kaut kā piecēlos, skrēju prom. Lieki piebilst, ka šos cilvēkus pēc sejas zināju gadiem ilgi un viņi mācījās vienā skolā ar mani. Nevienam par šo nekad nestāstīju, jo baidījos, ka tad cietīšu vēl vairāk. Pēc uzbrukuma gan sazinājos ar vienu no uzbrucējām un pajautāju tikai vienu jautājumu "KĀPĒC?" Kā izrādās, tiku piekauta tikai un vienīgi tāpēc, ka izskatos savādāk kā pelēkā masa. Tik vienkārši.
14.01.2014 00:28 |

Reitings 375
Es gan atcerejos vel vienu stastu par slimikji,bet tas man ne tikai shodien,bet ari taja bridi likas smiekligi. :D paris gadus atpakal sedejam ar draudzeni vilciena stacija,plapajam. Citu cilveku nebija. Te nu nobrauc ar velosipedu garam kads chalis,un peksni griezh rinki un brauc atpakal pie mums,apstajas gan tada pieklajigi neuzbazigaa attalumaa. Un tad nu vinsh-gadi 25,ne vairak,pec skata drizak glits neka neglits,ta klusitem un pieklajigi saka:"Es atvainojos! Vai jus nevaretu man noraut olas?" Mees sakam spurgt,es parjautaju,vai dzirdeju to,ko dzirdeju. :D Vinsh velreiz atkartoja to pashu,ka domajot to nopietni,un vai mes nevarot kaut kaa sarunat,vinsh samaksashot! :D Beigas veiksmigi tikam vala,pat novelejaam veiksmi meklejumos. :D
14.01.2014 00:46 |

Reitings 43
Reģ: 21.10.2013
Ak dievs.. Es juutos laimiiga, jo nekas shaads ar mani nav paldies dievam noticis! Ir bijushas situacijas kur ir dzeraaji autobusaa sedeejusi blakus. Bet kops dziivoju te Irijaa, daudz nekas tads nav noticis.

Bet ir viens tips ar kuru man bijusas 3 dazadas situaacijas.
Biju 12 klasee, bija kaada nedeelja liidz eksameniem, biju skolaa, peec tam braucu uz centru. Diena bija ljoti karsta, biju kleitaa, kaa visi normaali cilveeki shaados laika apstaaklos. Kad braucu majaas, stuulbais autobusa vaditaas runaaja ar vecaam babuljaam, sazin flirteeja vai ko, un viens briesmiigs tips iekaap autobusaa. Vins bij liidziigs hitleram ar savaam pretigajaam uusaam. Seezu, klausos muuziku, un juutu ka kaads uz manis skataas, redzu ka vinsh blenzh uz manis. Paaris reizes piekeeru vinu skatamies uz manis. Cereeju ka izkaaps citaa pieturaa, bet nee izkaapj kur es. Es gaidu kad vins man ies pa prieksu. Vins pagriezaas pa kreisi, kameer es taisni gaaju, un tad uz briidi paskatijos aiz sevis un redzeeju ka vins man seko. Taa nobijos, atraak tiku majaas, bet shis gar celju gaaja kaut kur talaak. Tik baismiigi palika. Neviens man neticeeja ka vins man sekoja, domaaja ka es parspileeju.

Tad kaadu laiku peec tam, gaaju uz veikalu, redzu kaads naak pretii, pipee, ieraugu ka tas ir vinsh, cereeju ka neatpaziitu. Kad tiesi pagaaja garaam, pretiigos duumus iepuuta sejaa.

Treshais gadijums bija kad naacu majaas dienas viduu. Bija karsts, man bija saulesbrilles virsuu takaa neredzeeju ka tiesi vins atkal pretii naaca. Es gaaju pa vienu celju, un bija blakus veel viena ietve, bet starp divaam ietveem varbuut kaadi 50cm zaale. Vins gaaja pa areejo ietvi, kameer es pa iekseejo. Vins laikam ieraudzija mani, jo speciaali pargaaja paari tai mazajai zaalei lai tiesi man pretii ietu. Celji man tik jeeli palika.

Ilgi sito tipu neredzeeju. Savaa majzajaa pilsetaa pagajusos heloviinos taisiju make-up prieks vienas 'Haunted house'.. Un viens no tiem voulanteers bija vinsh.. Tik pretiigi palika. Itkaa neko nedarija. Pastastiju vienai meitenei par vinu, un vina pateica ka vins ir vienkaari perverts un to vins dara daudz.. :S

Atceros kad biju 3 vai 4 klasee, visi runaaja par kaut kaadu cilveeku kas zog un piekauj tevi. Paaris meeneshus ar skjeereem kabataa staigaaju! Latvijaa man bija dzirdeets par daudz sitaadiem gadijumiem! :(

Ko tik pretiigi cilveeki var buut? Pilniigi slikti paliek :(
14.01.2014 01:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits