Kārtējās šausmas saistībā ar Rīgas Satiksmi

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
12.01.2014 21:16 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Rakstu ir komentējuši cilvēki, kuri autobusā tajā laikā ir bijuši, t.i., noprecizējuši laiku, vietu, transporta reģistrācijas numuru un visu situāciju. Šoferim ir bijis vienalga, kas notiek. Tātad tie joprojām ir lieki apvainojumi?

Tu tiem cilvēkiem blakus stāvēji? Es arī varu sacept kādu jauku pasaciņu. Es labāk uzticos medijiem nekā cilvēkiem x.

Lasot daudzos nievājošos komentārus par sabraukto sievieti, paliek bail, kādā sabiedrībā dzīvojam. Ja vēl tiem, kuri attaisno cilvēka sabraukšanu, ir autovadītāja tiesības, jāsaka, ka šī sabiedrības daļa ir slima. Tik slima, ka uzskata, ka cilvēka dzīvībai nav vērtības. Ka paši ir īpaši, unikāli un neievainojami. Bet atcerieties, ka mestais bumerangs katrreiz atgriežas atpakaļ pie sviedēja. Lai jums labi ripo!

Piedodiet, ka neatbalstu alkoholiķus, kas pārvietojas RS. Sazin kādēļ šis negadījums nenotika ar cilvēku skaidrā prātā. Es uzskatu - katram pašam sevi jāsargā, neesmu Māte Terēze un nedomāju, ka tādam ir jābūt arī šoferim. Mani nav nekur iespieduši, es neesmu redzējusi, lai cilvēkus skaidrā kaut kur iespiestu, nobrauktu RS šoferi, tāpēc es izdaru savus secinājumus no savas pieredzes dzīvajā, nevis no kaut kādiem komentāriem ziņu portālos.
12.01.2014 22:05 |

Reitings 427
Reģ: 28.12.2013
Njā RS tiešām visādi idioti strādā. Man bija gadijums, kad autobusa šoferis visu ceļu lamājās, ka visi tik lēni brauc un visi slikti utt. Vēl sanāca, ka toreiz diezgan daudz vecāku ar bērniem brauca no dārziņiem un tiem sīčiem visi tie "skaistie" vārdi bija jāklausās, jo dzirdēt varēja pa visu autiņu. Kronis visam gan bija tas, ka pie pansionāta šoferis iespieda durvīs vecu tantuku, kas kustēja ar spieķa palīdzību un vēl nobēra kārtējo lamuvārdu sēriju apvainojot viņu. Toreiz neizturēju un aizrakstiju RS un šie solijās izskatīt atgadijumu. Vnk pretīgi braukt tādā sabiedriskajā. Visiem ir sliktas dienas, bet nu šitā notikt kā notiek ar RS gan nedrīkst.
12.01.2014 22:11 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Lasot komentārus, jāsaglaba skaidrs prāts. Ne tik sen Rīgā notika liela traģēdija, tad ko tur tik nerakstī ja "liecinieki".
12.01.2014 22:11 |

Reitings 603
Reģ: 08.08.2012
Varu saprast arī šoferīšus, taču piekrītu, ka kaut kas šāds sāk notikt pārāk bieži. Nesens gadījums - sieviete palaida no autobusa ārā savus divus mazos bērnus. Kad pati kāpa ārā no autobusa, šoferis iespieda durvīs sievietes kaklu un turpināja braukt. Kad pārējie sāka sūdzēties, šoferis apstājās, atvēra durvis un aizbrauca tālāk. Protams, varbūt var gadīties iespiest durvīs, taču labi varēja redzēt, ka sievietei palika slikti, viņa apsēdās tur pat uz asfalta, bērni raudāja.. Būtu vismaz atvainojies un uzprasījis vai viss kārtībā.
12.01.2014 22:13 |

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
tvnet raksti jau vien ir gana neuzticami.
bet, vai kādam vēl tiešām nāk prātā lasīt un ņemt par pilnu tvnet komentārus? tiešām?
12.01.2014 22:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits