Čaklās rociņas, vai jūs varat ieteikt kādus interneta saitus ar bezmaksas tomborejumu grafikiem? Mani interesē plecu lakati, zeķes, cimdi, šalles un lietas bērniem - džemperi, jakas, kleitas, cepures, šalles.
Dažādus tamborēšanas stilus skatījos musturs.lv
Esi dr.lv? Vienai sievietei pilna galerija bija ar ļoti daudziem un dažādiem rakstiem :)
Izmantoju arī Pinterest, lai meklētu ko interesantu.
Musturu es zinu un izmantoju, bet to sievieti vari ieteikt, es labrāt paskatītos.
Ar ko man ir daudz švakak ir piegriezties, piemēram jakai vai zeķēm vai lakatam. Kā lai to iemācās ?
Man vislabāk patīk krievu adresēs meklēt. Parasti googlē pie attēlu meklēšanas ''iemetu'' krievu valodā to, ko vēlos atrast ( kaut vai - вязание крючком шарфы и шали схемы), un eju cauri visiem attēliem līdz atrodu to, kas patīk.
Nezinu kādā stilā meklē, bet te, piemēram, ir visādas lapas ar shēmām.
Cik es esmu meklējusi, tad krievu lapu lielākais pluss ir tas, ka rokdarbnieces vairāk izmanto shēmas, nevis aprakstus. Man vismaz labāk patīk tamborēt pēc shematiskā zīmējuma, nevis vārdiska apraksta. Un vēl liels, liels plus ir tas, ka lielākā daļa ir bezmaksas. Bieži ir sanācis tā, ka redzu kaut ko foršu, bet meklējot angliski visur ir maksas shēmas, tad pēc attēla pameklēju krieviski un tur jau kāda rokdarbniece ir pacentusies un nopublicējusi visiem pieejamu :)
Cik es agrāk pakleju tad tā ari ir ka angliski ramborejuma gaita tekstā aprakstita un daudz kas par maksu,bet ppirmkārt man ir slinkums lasīt un tekstu grūtāk pārskatīt, otrkārt esmu iesācēja, kad zināšu ko es varu un kas man patikt tad ari varēs pirkt rakstu paraugus.