Patīk. Arī gribētu izdurt. Tetovējumi dzīst ātri, tomēr kaut kas tomēr attur no duršanas.. bail laikam, ka ilgi dzīs un būs grūti runāt to laiku.
Tām, kurām ir- cik ļoti sāp, kad dur? tas tomēr ir paliels muskulis. Un vai aizaug caurums, kad izņem pīrsu?
Pati sev negribētu- neredzu jēgu kaut kam tādam, pie tam- nav arī vairs tīnes vecums ( vairāk saistu šādus pīrsingus ar tīņiem).
Negribētu, ka puisim tāds ir.
Kad dūra, tad nesāpēja. Kad dzija, tad nesāpēja un nešļupstu arī. Zobārsts arī nav teicis, ka zobi būtu bojāti. Nezinu arī nevienu, kam tas viss būtu bijis pēc izduršanas.
Man arī šķiet, ka tas tāds tīņu pasākums. Kad biju tīne, tad, protams, gribēju, bet tagad esmu laimīga, ka neizdūru.
Patreiz man tas ir dziļi vienaldzīgi, pati sev negribētu un otrajai pusei arī noteikti ne. Man tas asociējas ar netīrību un tīņiem.
Vienu reizi skūpstījos ar puisi. Nezināju/nebiju ievērojusi, ka viņam ir pīrsings.
Man tāds pārsteigums sanāca. Ja godīgi, tad nepatika, skūpstoties traucēja.
Tām, kurām ir- cik ļoti sāp, kad dur? tas tomēr ir paliels muskulis. Un vai aizaug caurums, kad izņem pīrsu?
Par sāpēm - kāds nu kuram ir tas sāpju slieksnis, tā arī sāp. Māsas draudzene, kad dūra, sāpēs locījās un nezināja kur likties, kad māsa dūra, vispār praktiski neko nejuta.
Par aizaugšanu - Jebkurš caurums, mākslīgi radīts, manuprāt, ar laiku aizaug, ja tajā neko neliek. (runāju par pīrsingiem, ausu caurumiem, ne par ķirurģiski radītiem caurumiem vai tuneļiem :D )
Man pīrsings mēlē ir vienaldzīgs, taču sev to negribētu. Ja redzu mēlē vai nabā, tad man tas asociējas ar tāliem 90. gadiem, jo uzskatu, ka mūsdienās, neviens ar tādām lietām vairs nenodarbojas un šis bums ir beidzies. :)
Man jau gadus 5 ir pīrsings mēlē,patīk,netraucē,kad dūra nesāpēja,tikai šļupstēju pirmās dienas. Vīram pretenziju nav pret viņu. Bija nabā,degunā pīrsings,bet tos gan esmu izņēmusi,gan jau mēlē ar ar laiku izņemšu..