Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Liktenīgas sagadīšanās

Reitings 209
Reģ: 05.06.2009
Labrīt :)
Es tā aizdomājos, vai manā dzīvē ir bijušas tādas netīšas/smieklīgas/neparastas sagadīšanās, kas būtu ietekmējušas/mainījušas manas dzīves ritējumu. Kā ir ar jums - ir gadījies kas interesants?

To gan nevar saukt par liktenīgu, ja nu vienīgi liktenīga ar to, ka vēl aiz vien nespēju izmest no prāta. Uz ielas mani apturēja kāds svešinieks un dikti vēlējās iepazīties. Es toreiz būdama daļēji aizņemta - atteicu - bet tagad pati kožu sev pirkstos, jo nespēju šo vīrieti aizmirst. Tik ļoti vēlētos viņu satikt vēlreiz. :) Laidīšu savu vēlmi kosmosā - varbūt piepildīsies :D
12.01.2014 10:24 |

Reitings 203
Reģ: 14.04.2012
Jā, man ir tā bijis ar vienu vīrieti, ar kuru mums ir tikai sarakste, bet tālāk viss tā gausi virzās. Bijām jau sākuši sarakstīties un vienā dienā šis man tā prasa, vai es tad un tad, tur un tur biju ģērbusies tā un tā? Es pārsteigta saku, ka jā, diezgan precīzi. Izrādās viņš man bija nācis pretī pa ielu, bet tā kā es šo neesot atpazinusi, tad nav sveicinājis, jo neesot arī bijis 100% pārliecināts.
Un otro reizi pilnīgi netīšām satikāmies ielu krustojumā pie luksofora. Es vēl pirms tam dusmojos, ka mani kaut kas ir aizkavējis un man jau ātrāk vajadzēja būt centrā, bet pēc tam domāju- nu jā, viss laikam notiek tā, kā tam jānotiek, un mums bija jāsatiekas :)
Ir bijušas vēl visādas mazas sagadīšanās un, jā, es ticu, ka viss notiek tā, kā tam jānotiek, un katra situācija mums kaut ko grib parādīt, iemācīt, likt aizdomāties :)
12.01.2014 10:30 |

Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
Es vispár neticu,tádám sagadîšanám. Dzîvè nekad nekas tápat vien nav
12.01.2014 11:09 |

Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
Nomurgoju:),bet domu sapratát :)
12.01.2014 11:10 |

Reitings 457
Reģ: 22.12.2012
Grūti pateikt vai tā bija liktenīga sagadīšanās, bet skolas laikā aizgāju ar klases biedreni uz viņas darba vietu, nekad tur nebiju bijusi. Sanāca tā, ka pie mums pienāca viņas priekšniece. Mēs sākām runāt par visādiem niekiem un noskaidrojās, ka es ar viņu esmu gājusi vienā kursā autoskolā. Pēc sarunas viņa man piedāvāja darbu šajā firmā, tā nu es tur esmu nostrādājusi jau 7 gadus :)
12.01.2014 11:30 |

Reitings 881
Reģ: 29.01.2009
Vasarā, Līgo vakarā ezermalā cēlām telti. Gribējām celt vienā vietā, bet nesanāca, jo brālēns bija tajā vietā nometis kaut kādus svinību atribūtu. Telti uzcēlām citā vietā.
Rezultātā tajā naktī no kalna ripoja mašīna, kurai nebija nolaista rokas bremze un tieši pāri "mūsu iecerētajai vietai" pēc tam krūmos un tad jau ezerā.
Jāsaka paldies Dievam un brālēnam, ka vēl aiz vien dzīvojam :)
12.01.2014 11:40 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits