Pārskati savu CV! Varbūt ir kaut kas, ko tu dari nepareizi. Ne vienmēr ir jāuzskaita visas savas darba vietas (tas, ka tev katrus 6 mēnešus ir jauns darbiņš jaunā sfērā neatstāj par tevi ka darbinieku to labāko iespaidu).
Piemelo! Jā, zinu, ieteikums neētisks, bet es domāju to drīzāk tādā noklusēšanas līmenī. Ja strādāji darba vietā A piemēram 8 mēnešus, neraksti ka no 2012. gada novembra līdz 2013. gada jūlijam, bet gan 2012-2013, Sia A, darbinieks
Ja kaut kur pa vidam dažus mēnešus esi bijusi auklīte vai apkopēja (abas labas un noderīgas profesijas, bet tas nav tas, ko darba devējs grib redzēt savas grāmatvedes CV iepriekšēja gada laikā), tad nemaz to neraksti.
Pamaini pieeju savai motivācijas vēstulei - es katrai darba vietai vienmēr rakstīju svaigu (OK, pielagoju vienu un to pašu konkrētajam darba sludinajumam un prasībam).
Nebaidies sūtīt CV arī uz vietām, kuras darba sludinajumu NAV ielikušas - es pa savai jomai vienu brīdi aizsūtīju kādām 7-10 vietām, kas nekur vakances nebija norādījušas, un četras no tām vietam ar mani sazinājās.
Veiksmi! Ja ne, meklē bagatu vīru :)