Aizdomājos, ka nemaz tik daudz jau varbūt nestrādāju. Man ir 2 slodzes kā pirmsskolas skolotājai un sanāk strādāt katru darba dienu no 7:00 līdz 19:00.
Cik Jums sanāk strādāt? Un, kā ar brīvdienām? Lai nopelnītu labu algu, laikam jāstrādā vēl vairāk stundas?
Apvienoju darbu ar studijām pilna laika klātienē, līdz ar to sanāk strādāt 15 dienas mēnesī, katru dienu 10 stundas no 10.00 - 20.00 un 12 dienas mēnesī man ir skola, līdz ar to mēnesī man ir tieši tikai 2 vai 3 dienas tikai sev :D :)
Tāda veida darbam, pelnu salīdzinoši ok, tā kā studēju vēl, tad vispār summa laba sanāk mēnesī! :)
Es studēju pilna laika klātienē un piestrādāju aptuveni 12h nedēļā, un maksā man reizi divās nedēļās -75EUR. Nekas daudz tas protams nav, bet mazliet vairāk kā 150 mēnesī sanāk un kaut kam jau pietiek.
Strādāju 11h dienā, apm 4-5 dienas. Maiņu grafiks + mācos neklātienē, sestdienās. Jūtu,ka drīz nojūgšos. Ja alga visu kompensētu, būtu jau labi. Nav galīgi slikti, bet nu kārtīgi pārdomājot sapratu,ka priekš šī darba par maz, tākā tagad cītīgi meklēju citu darbu.
Studēju pilnā laikā un paralēli strādāju slodzi pirmsskolā, lielā grupā. Reizēm sanāk vairāk strādāt, ja kāda kolēģe slima. Ir piedzīvots arī trakums, kad vienlaicīgi strādāju divās grupās un abās vairāk kā slodzi, saņemot vien par savu 1 slodzi. Tas laikam skaitās profesionālais kretīnisms. Kamēr skola, tikmēr...
strādāju 14h dienā, dažreiz mazāk, jo vairāk stundu, jo vairāk brīvdienu sanāk, mēnesī aptuveni 160h sanāk, alga nav pārāk liela, bet izdzīvot var, un paralēli vēl mācos nepilna laika klātienē, kas ir 2x nedēļā.