Ideāla cope

Reitings 1243
Reģ: 29.01.2009
Tātad, perfektās copes iespaidā, rodas jauna diskusija par ideālo copi. Un nē, tā nav šausmīgais virtulis uz galvas, tā ir the one and only

Dalāmies pieredzē :D
* Patīk/nepatīk
* Mīļākās copes vietas
* Vienatnē vai ar kādu kopā
* Atmosfēra
* Smieklīgs atgadījums copējot
utt.
:D
11.01.2014 14:39 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Esmu makšķerējusi ar brāli un tēti, domājams, ka uzkritu viņiem uz nerviem, jo visu laiku prasīju, lai uzliek tārpu uz āķa :D Man patīk tā foršā sajūta, kad kaut kas pieķeras un velc ārā :D Laikam arī tritonu esmu noķērusi, sapiņķerējusies žilkā un āķis apģērbā ieķēries :D
11.01.2014 16:03 |

Reitings 1243
Reģ: 29.01.2009
Hayden - Es bērnībā arī visu laiku prasīju, lai man uzliek tārpu uz āķa. Jo man nepatika, ka viņš dzīvs jādur virsū. Bet tad daudzus gadus bija pauze no makšķerēšanas. Pirms pāris gadiem aizbraucām ar brāli makšķerēt un es tā pie sevis domāju - pag, man bija bail likt tārpu uz āķa vai nē?, neatceros. BEigās nevarēju atcerēties un uzliku vien pati. Brālis pēc tam, protams, smējās un atklāja, par manām kādreizējām bailēm. :D
Nu vairs nevaru izlocīties, jāliek pašai gribot negribot, ja jau reiz vienreiz esmu uzlikusi. Protams, atceroties, ka kādreiz man tas nepatika ir daudz grūtāk to tārpu uzlikt nekā tad, kad biju aizmirsusi :D
11.01.2014 16:08 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Man bail nav likt, bet nepatīk :D Vēl brālis teica, ka labi nemāku uzlikt, jo āķis rēgojas :D Tagad jau ilgi neesmu bijusi makšķerēt, bet pavasarī tētis ar brāli kā nēģeri staigā, sejas iesauļotas un tad vienmēr par mani smejas, ka nav jāiet uz solāriju kā man. Bērnībā brālis bija saķēris lielos sienāžos, lai makšķerētu sapalus un man bija bail no tiem sienāžiem, brālis man uzmeta dadzi, kurš pieķērās pie apģērba un nenormāli sāku psihot un raudāt, jo domāju, ka tas ir tas milzīīgais sienāzis :D
11.01.2014 16:13 |

Reitings 590
Reģ: 28.06.2011
Šad un tad braucu, draugs pat ir nopircis man savu makšķeri un to štruntu, kas pīkst, kad pieķeras, lai nav vislaik rokās jātur. Ja ķeras, tad patīk, tāds labs relax. Parasti braucam karpās -uz maksas dīķiem.
11.01.2014 16:14 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Es laikam esmu viens no tiem retajiem cilvēkiem, kam riebjas makšķerēšana. Gan tā pamatdoma, gan process. Man liekas ārkārtīgi pretīgi, kad tā zivtiņa tur mokās.. brr, un vēl tas skats, kā viņa kustina žaunas un cenšas elpot, ja tiek vienkārši nomesta zemē, lai nosprāgst.
11.01.2014 17:20 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Man patīk! :)
11.01.2014 17:37 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
QB, ja es nebūtu precējusies, es tevi precētu :D

Es esmu kaut kur pa vidu - par mašīnām saprotu drusku vairāk nekā vidusmēra skuķis, bet neesmu profiņš. Šo to māku arī pati izdarīt. Šovasar mums ar vīru projektā pārkrāsot lietos diskus, tā kā varēšu atkal ķerties pie "mīļā" smilšpapīra un pucēt, pucēt, pucēt līdz apnikumam... šajā jomā man jau ir pieredze :D

P.S. Kāda neizīrē garāžu Rīgā, vēlams Mežciemā vai tuvumā?
11.01.2014 18:29 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Draugam patīk vasarās makšķerēt.
Vienu reizi viņš mani pierunāja braukt līdzi. Sastāstīja, cik forši utt. Reāli, tā ir bijusi laikam vienīga reize manā dzīvē, kad man likās, es nomiršu no garlaicības. Man bija vārdiem neaprakstāmi, cik garlaicīgi. Skatīties kā krāsa žūst būtu bijis interesantāk. Plus vēl odi nenormāli sakoda.
Tā bija mana pirmā un pēdējā reize. Pateicu skaidri un atklāti, ka turpmāk, lai brauc viens vai kopā ar saviem čomiem, bet es tā mocīties vairs netaisos.
11.01.2014 18:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits