Mana reputācija ir vnk DIRS** ;)
Bet, man vienalga. Protams, sākumā pārdzīvoju, domāju, bet tagad man viss dzīvē ok.
es aizmirsu pagātni, mainīju numuru, izdzēsu visur profilu un sataisīju visur jaunus un apstiprinu tikai tos, kam uzticos, jo tajos profilos, kuriem 8 gadi, tiešām bija DAUDZ nevajadzīgu cilvēku, kas arī traucēja man normāli dzīvot. Pagāja 3 gadi, kad es tomēr atskārtu, ka tas man NAV tik svarīgi.
Man ir par ko domāt - skola, darbs, līgavainis, draugi, izklaides, ģimene utt.... man vnk vairs negribas par to visu domāt. Un manējie visi visu zin, nebija viegli, bet pārdzīvojām. Īstenībā nav tik traki, kā sev to visu iestāsta.
Ja godīgi - nu trakums ar manu reputāciju, bet arī puse no tā ir cilvēku izdomāti jociņi, kad nav ko darīt. Zin kā - aizej uz autobusa pietura sagaidīt draudzeni - maukas brauks strādāt utt. ;)
Svarīgākais ko esmu sapratusi - Tas, ka tu pārdzīvo visu, un tu vari strīdēties, dusmoties, atriebties, bet tas nemainīs to gala rezultātu, tavu dzīvi. Ar to es saprotu - peace, man viss ir un būs ok! Pagātne ir pagātne! ;)