S-V un V

Reitings 81
Reģ: 17.07.2013
Sveiki! :)

Vēlejos jautāt, vai jūs piekristu, ja vīrietis piedāvatu jums seksu trijatā, bet nevis ar vēl vienu sievieti, bet gan vīrieti!
Un viņš vēlētos tikai skatīties kā tas cits vīrietis mani apmierina un varbūt tikai pats iesaistīties, bet viņam vienkārši patiktu vērot kā mani apmierina kads cits!

Attiecības normālas, ilgstošas, viņš mani mīl un es viņu ar, bet nu cilvēkiem jau ir visādas fantāzijas un, ja kādam iešaujas prātā, ka viņš pēkšņi tādēļ ir gejs, tad tā tik tiešam nav! :)

Bet jā, vēlējos zinat jūsu domas - piekristu :) nepiekristu, vajadzētu izmēģināt vai nē un, ja ja, tad labāk jau laikam ar nepazīstamu, bet vnk koptu un simpātisku!

Tātad??? :) Gaidīšu atbildes! :)
10.01.2014 23:00 |

Reitings 155
Reģ: 21.08.2013
Diemžēl es neesmu no svinger ielas, es nepiekristu. Kā jau zinam, visas sievietes ir konkurentes un ieteiks to, lai situāciju ienaidotu - viņām jau no tā sliktāk nepaliks. Tas nozīmē ka, pastāv iespēja, ka šeit forumā sēž viņa topošā vai kāds par tevi dzīvē, aiz muguras, smīkņā, lai viņam būtu iegansts, tevi pamest.

Varbūt uzdod jautājumu pati sev, kādēļ tavs vīrietis nejājās tavā priekšā, ar citām? Psc.
20.01.2014 03:38 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Ir bijušas domas, fantāzijas, bet uzskatu ka seksā trešajam nav vietas neatkarīgi no dzimuma.
22.01.2014 01:01 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Ja pashas sievietes fantaazija ir tieshi taada pati, tad ir ok, bet ja viedoklji krasi atskjiraas, labaak nevajag.
Krista ar sho teikumu izteica visu, ko es par to domaaju. Katram savs, un ja fantaazijas saskan, tad lieliski. Cik nav dzirdeets par ilgstoshiem paariem, kas ne tikai vienu reizi izmeegjinaajusi threesome, bet arii piekopj svingeru pasaakumus un kuriem viss kaartiibaa. Pats galvenais ir, lai abiem tas ir pienemami

Man personiigi tas nebuutu pienemami, jo nevienaa no manaam fantaazijaam nav ieklauts treshais cilveeks. Cik esmu runaajusi ar draugu, arii vinam treshais cilveeks ir lieks, vienlaga vai sieviete vai viirietis.
22.01.2014 01:22 |

Reitings 40
Reģ: 30.12.2012
demoiselle - muļķības
22.01.2014 01:29 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Tieshi par ko mulkiibas?
22.01.2014 01:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits