beigu sākums

Reitings 16
Reģ: 10.01.2014
Padzīvot atsevišķi tas stiprina vai tieši pretēji attālina?
Mana otra pusīte ir man paziņojusi,ka grib padzīvot atsevišķi,lai tiktu ar sevi skaidrībā un pēc vairāku mēnešu kopdzīves saprastu, grib turmāko dzīvi saistīt ar mani vai tomēr nē?!
10.01.2014 21:11 |

Reitings 16
protams,ka pats arī nebiju dāvana un reizēm,ko pateicu par skarbu dēļ kāda pārlieku atri pieņemta lēmuma, par ko vienmēr centos atvainoties. Uzskatu,ka tas ir katram otrajam pārim.. visādi ikdienas strīdiņi,bet tapēc jau gribēju un ludzu,lai ar mani parunā un pastāsta par to kas neapmierina,lai pieņemtu kopīgu lēmumu nevis "mi pasovetovalisj,ja reshil"
10.01.2014 21:47 |

Reitings 16
sweetdream, es jau esmu tā darījis ;) Arī tagad, pateicu.. nāc mājās, izrunāsim visu.
Neēsmu pesimists,bet es jau zinu,ka varēšu sēdēt šeit, anonīmi žēloties,jo nav neviena ar ko parunāt un mana mīļotā paliks pie sava
10.01.2014 21:51 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
attaalina..pashai taa bija..... neticu taadam-padzivot atsevishkji,lai saprastu.... tas uzreiz signalizee par shkjirshanos...nu nevar nedelju dzivojot atsevishkji,saprast kas un ko.... uzreiz saprotams,ka ir kaut kas aiz aadas...
10.01.2014 21:51 |

Reitings 16
Anastasij, bet tad priekš kam spēlēties ar vārdiem un uz jautājumiem par mīlēšanu utt atbilde ir,jā,mīlu,jā gribu,bet man vajag pabūt vienai... wtf
10.01.2014 21:52 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Snooky, kurš gan ir kaut kāda Dieva dāvana attiecībās? Neviens. Visiem ir strīdi, skandāli un visādas neglītas lietas, to vai nu izrunā vai absorbē kaut kā citādāk, ja vēlas palikt kopā..
10.01.2014 21:53 |

Reitings 52
Reģ: 06.01.2013
Mēs neviens neesam Dieva dāvana,katram savi trūkumi un katrs savus trūkumus kompensē, kā nu var un kā nu grib,tas katra paša ziņā.Mēs visi kļūdāmies,bet vai tas mūs padara par sliktāku cilvēku - NĒ,nepadara.Tieši tā,tu jau pats atbildēji,šādi strīdi un neapdomāti vārdi ir katram pārim,bet strīdi ir tie,kas stiprina,kas atrisina,jo,kad tu strīdies tu centies pateikt visu,kas tev ir uz sirds,daudzi gan teiks,ka strīdi nestiprina un tā,bet tā nav.Strīda laikā mēs pasakām tik daudz,tu izrādi savs emocijas,tu izrādi to kā tu jūties un tad vienā brīdī viens vai otrs saprot,ka nu tiešām ir baigās "ziepes" un kaut kas nav labi un nonāk pie kopslēdziena - apsēdīsimies un izrunāsim to visu.Ja viņa nespēj novērtēt šādu soli,kad tu viņu aicini un vēlies parunāt/noskaidrot situāciju,tad es nezinu,kas viņai tajā sirsniņā darās un galviņā,jo teikšu godīgi,reti,kad redzēsi puisi,kurš tev to pateiks - aprunāsimies un visu noskaidrosim,jo tas puišiem ir tāds kā tabū un tas neesot vīriešu cienīgs izgājiens.
10.01.2014 21:53 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Man tas būtu liels apvainojums, ja vīrietis izteiktu vēlmi padzīvot atsevišķi, jo viņam ir radušās šaubas. Es aizietu uz neatgriešanos. Man tas nav pieņemami pēc kopdzīves uzsākšanas, jo visas šaubas bija jau jāpaspēj atmest līdz kopdzīvei.
Iedomājos, a ko tad darīt, ja nodzīvo laulībā n-tos gadus un tad pēkšņi "davaj, padzīvosim kādu laiku atsevišķi, jo man ir jāpadomā!"?... Tā tak neviens nedara (normālās attiecībās), tiek meklēti citi varianti, kā neapnikt viens otram...
10.01.2014 21:54 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
snooky, Tev tas pats,kas man-jaizbeidz piekjerties fraazeem,vardiem pateiktiem... Es ar nespeju saprast,kapec saka,ka mil,bet tapat jashkjiras...kapec zveereja muzha milu,bet netur solijumus.... es ar vislaik atgadinaju ex vinja izteiktas frazes,solijumus utt utt utt, bez maz vai ar domu,ka tagad aizliegts shkjirties,jo tak solija:D
10.01.2014 21:56 |

Reitings 16
Mīļš paldies,ka veltat manai sirdsāpei laiku rakstot atbildes :)))) Kaut arī šī man pirmā interneta pieredze,tomēr esmu pateicīgs
10.01.2014 21:57 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Anastasij, bet tad priekš kam spēlēties ar vārdiem un uz jautājumiem par mīlēšanu utt atbilde ir,jā,mīlu,jā gribu,bet man vajag pabūt vienai... wtf

Nu tāpēc, ka ir bail pateikt to, kā patiesībā ir un liekas, ja attālinās to brīdi, tad tam otram sāpēs mazāk un pašai būs mazāka vainas sajūta. Protams, ka pēc tam tā nenotiek, bet nu tā liek rīkoties gļēvums un bailes no tā otra cilvēka reakcijas. Ne jau tādas bailes, ka kaut ko pāri nodarīs, bet drīzāk bailes redzēt, ko es pati esmu tam otram cilvēkam nodarījusi.
10.01.2014 21:57 |

Reitings 16
Jāaizbrauc pēc vīna un jāizdomā kādu kaķi pirkt..
10.01.2014 22:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits