Gribu apmeklēt sporta klubu

Reitings 515
Reģ: 01.01.2013
Sveikas! ;)
Tātad esmu izlēmusi šogad beidzot sākt apmeklēt kādu sporta klubu vai kādas citas fiziskās aktivitātes, jo jūtu, cik ļoti jūtos iztukšota no aktivitāšu trūkuma. Tā kā ar sportu pagaidām esmu pilnīgi uz Jūs, tad ir man daži vienkārši jautājumi, kas jums noteikti liksies pavisam muļķīgi, bet man visā tajā ir absolūti melna bilde. Skaidrs, ka, lai apmeklētu sporta nodarbības, ir nepieciešams sporta apģērbs un apavi. Tātad:
1) kāda veida sporta apģērbu iegādāties? Kādā jūs parasti sportojat? Lūdzu, liekat bildes ar piemēriem, lai man rodas kāda nojausma. Ā, un vai jums pietiek ar vienu sporta tērpa komplektu, vai ir vairāki?
2) kādi apavi ir nepieciešami? Vai ir nopērkami kaut kādi universālie sporta apavi, kas derētu gan trenažieru zālei, gan, piemēram, kādai sporta spēlei vai aerobikai, gan skriešanai? Vai arī katrai padarīšanai jāpērk savi apavi? Kādus apavus jūs visdrīzāk ieteiktu iegādāties iesācējam? Lūdzu, atkal bildes, ja varat.

Ir man vēl visādi jautājumi par šo tēmu, bet laikam jāsāk ar atbildēm uz šiem.
10.01.2014 20:58 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
1337, bija domāts, ka izmanto mazus, niecīgus svarus, kuru cilāšana neprasa nekādu vērā ņemamu piepūli.
10.01.2014 22:31 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
Man irtrīs šorti. Vieni pavisam īsi nike, trešie tādi garāki no cubusa. Krekliņi gan man parasti, visi pirkti ps 3-5ls - cropp town, cubus, new yorker utt. Sporta krūšturi no h&m. Apavi gan man kvalitatīvi, dārgi
10.01.2014 22:32 |

Reitings 27
Reģ: 14.11.2013
Tam tiešām nav tik būtiska nozīme. Visparastākais sporta tērps un apavi būs lieliski piemeroti fiziskām aktivitātēm.
Uz zāli eju gadiem un te man gribas piekrist 1337, ka nav jēgas sapirkt nez kādus sporta tērpus, ja vel nemaz nav zināms kas,cik daudz un vai maz vispār tiks tajā zālē darīts :)
Bet apsveicu ar lēmumu sākt aktīvi sportot :)
10.01.2014 22:37 |

Reitings 27
Reģ: 14.11.2013
Sporta tērpa komplektu skaits atkarīgs no tā, cik bieži iesi uz zāli. Ja 1-2 reizes nedēļā tad var iztikt arī ar vienu. Atteicīgi - cik bieži sanāk veļasmašīnu darbināt un žāvēt drēbes.
10.01.2014 22:39 |

Reitings 67
Reģ: 17.12.2012
Nepērc dārgus skriešanas apavus.

Tādu kā tu gada sākumā ir kaudzēm. Reti, reti, reti kuru no tiem var sastap pēc pusgada. Man ir novērojums, ka tie, kas plāno iet uz sporta zāli no nākamā mēneša vai pēc apavu iegādes, ilgi neizvilks. Tie, kas izdomā, ka ies uz sporta klubu un aiziet jau tajā pašā vakarā, uz tiem es liktu lielu naudu, ka viņus redzētu tur arī pēc gada.

Ja tu domā, ka, nopērkot dārgus sporta apavus, būs tev motivācija vai iemesls iet un skriet bieži, tici man, tā nenotiek. Ja tā būtu, tad visi, kuriem ir kaut nedaudz naudiņas, pirktu apavus un visi būtu veslīgi un slaidi.

Nopērc lētākās kedas, kādas vien vari atrast. Ja pēc trim mēnešiem tu joprojām regulāri sporto, aizej uz Sportland, atrodi apavus, kas tev patīk, pēc tam aizej uz mājām un pasūti to izmēru no ebay par pus cenu. Pa šo laiku, ja neesi iepriekš neko skrējusi, tu savas pēdas, ceļus vai kājas točna nesabeigsi, nav par ko uztraukties.
10.01.2014 23:07 |

Reitings 2353
Reģ: 29.01.2009
Es uz nodarbībām parasti velku nike skriešanas apavus, nike pusgarās bikses un krekliņus mainu ir no lonsdale,karrimor,adidas..ja eju vnk uz zāli tad velku parakstus īsos šortiņus un kādu no sporta krekliņiem. :) visu sūtu sportsdirect.com, krietni lētāk..
10.01.2014 23:08 |

Reitings 515
Reģ: 01.01.2013
Paldies par atbildēm! :)
Jau teicu, ka jums mani jautājumi var likties muļķīgi, bet man viss šis tiešām ir cita pasaule, par kuru pašlaik nav ne mazākās nojausmas.
Ok, saprotu, ka apģērbam tiešām īsti nekādas nozīmes nav. Galvenais, lai ērti. Gan kaut ko vienkāršu atradīšu. Tā kā manā garderobē nav itin nekā tāda, ko varētu nodēvēt par sportisku, tad vienkārši vēlējos kādas piemēra bildes kā vispār ģērbties uz sporta nodarbībām. Nu skaidrs, ka ar apģērbu kaut ko izdomāšu. :)
Par apaviem. Pilnīgi muļķīgi man likās tie komentāri, kur rakstīja, ka tie, kas interesējas tikai par dārgu un krutu sporta apģērbu un apaviem, tie nekādi sportisti bieži beigās nesanāk. Pirmkārt, es nevienā vietā nelūdzu man ieteikt stilīgākos un krutākos sporta apavus. Ne es tādus taisos, ne arī vispār varu atļauties iegādāties. Es jautāju vispār, kāda veida apavus vislabāk iegādāties, jo šajās lietās man ir pilnīgi melna bilde. Tad es varu meklēt attiecīgos apavus pēc savām iespējām. Otrkārt, ņemot vērā, ka man jau kopš skolas laikiem ir nelielas problēmas ar ceļiem, man likās, ka man labāk būtu iegādāties sportošanai domātus apavus, nevis vienkārši kedas.
10.01.2014 23:28 |

Reitings 177
Reģ: 18.11.2013
Es tomēr esmu "par" piemērotu apģērbu sportam.

Regulāri nesportoju, bet man ir speciālie apavi skriešanai, zābaki pārgājieniem, slēpošanas zābaki un apgērbs (slēpoju pāris reizes gadā), jakas ar membrānām, termoveļa utt. Un visam tam ik pa laikam gadās piemēroti brīži vismaz pāris reizes gadā. Un tad es esmu daudz labākā situācijā kā tie, kas iet vnk kedās utt., beigās ir samirkuši, nosaluši, pārguruši ātrāk utt.

Lai izmēģinātu kādu sporta klubu, speciāli dažas jaunas drēbes nepirktu (piem., krekliņus), bet par apaviem padomātu gan, jo tie laikam svarīgākie un katram sporta veidam tomēr speciālie ir ērtāki. Pāris reizes izmēģināšanai gan var varbūt iztikt.

Lielāko daļu esmu pirkusi sporta un tūrisma preču outletos, skriešanas un fitnesa botiņas pirms pāris gadiem pirku pa kādiem 25 Ls, tagad gan neesmu redzējusi vairs tik lētas. Vēl var paskatīties ārzemēs, reiz pavisam nejauši ceļojuma laikā vasarā nopirku ļoti labas slēpošanas bikses pa 29 EUR, noderēja :)
10.01.2014 23:45 |

Reitings 478
Reģ: 24.01.2014
Pacelšu!

Vai uz zāli var iet ar skriešanas apaviem? Kā nekā tomēr tiek izmantots skrejceliņš, gribētos vienus universālus apavus!

Kuras botas jūs ņemtu - nike dual fusion lite vai nike flex run?
18.10.2014 08:29 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
Ja Esi dziļa amatiere ne sportiste tad visām nodarbēm derēs jebkuri ērti sporta apavi (botes) ...
Vispār jau jau jāsāk ar konkrētu mērķu nospraušanu un apzināšanu kas nepieciešams lai šo mētrķi sasniegtu - tiaki pēctam piemeklējot sporta klubu vai ko citu...
18.10.2014 17:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits