Puika & Meitene(dzimuma noteikšana pēc USG)

Reitings 128
Reģ: 23.10.2012
Sveikas topošās māmiņas :)
Nesen uzzināju ,ka būs puika (21.ned)
Protams mēs priecīgi,laimīgi,bet biju pārsteigta,jo man bija pilnīga pārliecība par meitiņu :)

Kas būs vai ir jums?

Vai jums daktere prezīzi pateica dzimumu.?
Lasīju visādus atgadījumus,ka piedzims otrs dzimums,gaidot citu :)
10.01.2014 17:44 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Ja pēkšņi būtu meitene, būtu problēma to sagremot un vārdu izdomāt

Nu man bija tieši tā, tikai es vienmēr biju domājusi, ka man būs meitiņa. Nekas, puika baigi foršais sanācis :) , bet ar vārdu tiešām bija grūtības sākumā. Tagad pat vairs iedomāties nevaru, ka dēlu sauktu kā citādi. Un draudzenei arī bija tieši tāpat - viņa bija pārliecināta visu mūžu, ka būs puiku mamma, bet tagad gaida meitiņu... lai gan vēl jau nevar zināt, vai neizrādīsies pārsteigums ;)
11.01.2014 14:13 |

10 gadi
Reitings 1374
Reģ: 27.09.2013
Man rītdien būs 2. sonogrāfija. 1. daktere teica, ka 60% meitene, tik nezinu pēc kā viņa to pateica un termiņš man arī mazs tad bija 12./13. nedēļa. Zīlēju pēc dažādām metodēm, gudrāka nepaliku, 50 uz 50 :) ar vīru kā pirmo vēlamies dēliņu, bet priecāsimies arī par meitiņu. Vārdiņš pirmais atnāca puikam, mocījāmies ar vārdiņa izdomāšanu meitiņai. Ceru, ka rīt mazais neslēpsies un es ieraudzīšu, kas tur īsti mums ar vīru sanācis. Man pašai liekas, ka puika, arī vīram un vīramātei. Galvenais, lai ir vesels kā rutks, ja būs meitiņa, jūtu - dikti nešpetna un asa izaugs ( màtes meita) :)
14.01.2014 23:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits