piedāvāju darbu

Reitings 40
Reģ: 03.02.2010
Darbs animatoram Kanāriju salās. Pieredze nav nepieciešama jo vienu mēnesi ir apmācība.jāzina angļu val.sarunvalodas līmenī,jādraudzējas ar sauli,japatīk sports,dejošana un skatuve.darbs nav grūts bet prasa daudz energijas.dzīvošana un ēšana viesnīcā pilnīgi bez maksas.izbraukšana 26.janvārī kopā ar mani jo pati ari tur strādāju.raksti un sūti cv uz [email protected],bet lūdzu tikai tās kuras ir gatavas braukt jau 26.janvāri.viss ir droši pati jau tur strādāju ilgu laiku.
10.01.2014 13:29 |

Reitings 35
Reģ: 16.06.2009
Man ir radušies daži jautājumi. Domāju, ka tām, kam ir interese, arī būs noderīgi uzzināt. Uz cik ilgu laiku ir paredzēts līgums? Cik stundas dienā jāstrādā? Kāds ir dienas režīms? Ar cik cilvēkiem paredzēts dzīvot vienā istabā? Vai biļetes turp un atpakaļ nodrošina viesnīca vai pašai jāmaksā? Un vai apmācības laikā alga arī tiks maksāta? Kā ar iepriekš aprakstīto situāciju - vai alga tiks maksāta pa mēnešiem vai kā citādi? Un, ja drīkst bezkaunīgu jautājumu - vai Tev pašai ir kāds labums no tā, ka esi atradusi līdzbraucēju?

Jautājumu ir daudz, bet neesmu agresīvi noskaņota. Drošība paliek drošība.
11.01.2014 04:00 |

Reitings 494
Reģ: 17.10.2013
Lielisks piedavajums,zel,ka man ir jabeid macibas. Atzistu,ka ir mazliet patraki kaut kur brazties uz otru pasaules malu
11.01.2014 07:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits