Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Neizturēju...

Reitings 613
Reģ: 29.01.2009
Es neizturēju to, ka draugs, būdams ceļojuma laikā, dienā atraksta man labi ja rindiņu pa skype un vienu bildīti, un pateicu, ka jūtos pamesta un aizmirsta un tas galīgi nav tas, kā es gribu justies attiecībās :( Visa mana apņemšanās, ka būšu mīļā, jaukā, smaidīgā draudzene ir noskalota podā :( Puņķi un asaras...
Jautājums nekāds nav, vienkārši gribēju nolaist tvaiku un varbūt, ja kādai ir kāds padoms vai pašas pieredze, lūdzu, padalieties. Man šobrīd tiešām smagi :(
10.01.2014 09:03 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Ir meitenes,kam ir vēl sūdīgāk...

Lafayette, tavs komentārs gan bija nevietā. Tādā gadījumā - citām puišu vispār nav, bet ko tu ar savējo te iespraucies? Citiem cilvēkiem vispār nav, ko ēst, tad vairs neviens nevar pasūdzēties par to, ka uz mēneša beigām vairs nav naudas? Bet visu pārējo mēnesi tak ir un paēst var. Katram sava problēma liekas vissliktākā. Bet, ja samierināties tikai ar to, kas ir, tikai tāpēc, ka kādam vēl sliktāk, tad dzīvē diez vai daudz ko var sasniegt. Šo jau esmu teikusi.
12.01.2014 14:43 |

Reitings 613
Reģ: 29.01.2009
Paldies, meitenes! Toreiz vakarā sazvanījāmies pa skype un forši parunājām. Man garastāvoklis uzlabojās uz vēl visām nākošajām dienām. Un pat joprojām jūtos labi. Domāju, ka man vienkārši bija uznākusi mini depresija un ilgošanās, bet tagad tas ir garām. Pēc mūsu sarunas viņš arī vairāk cenšas un katru dienu uzraksta kaut ko vairāk un kādu brītiņu pačato, nevis vairs tikai vienu teikumu.
13.01.2014 10:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!