Neizturēju...

Reitings 613
Reģ: 29.01.2009
Es neizturēju to, ka draugs, būdams ceļojuma laikā, dienā atraksta man labi ja rindiņu pa skype un vienu bildīti, un pateicu, ka jūtos pamesta un aizmirsta un tas galīgi nav tas, kā es gribu justies attiecībās :( Visa mana apņemšanās, ka būšu mīļā, jaukā, smaidīgā draudzene ir noskalota podā :( Puņķi un asaras...
Jautājums nekāds nav, vienkārši gribēju nolaist tvaiku un varbūt, ja kādai ir kāds padoms vai pašas pieredze, lūdzu, padalieties. Man šobrīd tiešām smagi :(
10.01.2014 09:03 |

Reitings 8272
raccoon- tu jau brauc prom :D tev pēc darba būs jāatskaitās, ko ēdi un kas no tā iznāca..
10.01.2014 12:08 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Ai, kā es saprotu Tevi! Arī man tā ir bijis, ka gribas uzmanību vēl un vēl. Un tas IR normāli, ja pati saproti, ka tā nevar. Es no sākuma nesapratu un pati pēc tam jutos stulbi, jo pati biju sliktā garastāvoklī + sabojāju arī viņam ceļojumu.

Pareizi jau iepriekš bija teikts- pašapziņa. Tu vari bez viņa un viņa uzmanības, tikai atrodi, kādā veidā. Ir tāds uzmanības bads, kad otrs ir kaut kur aizbraucis, tāpēc neuzskatu, ka visi iepriekšējie pārmetumi būtu korekti. Protams, tas nav normāli, taisīt scēnas, bet tādas mēdz būt tās situācijas un, ja tu pati apzinies, tad risinājums ar laiku nāks. Trakākais jau ir tad, ja tu pati neredzi, ka traucē viņam, uzbāzies un bojā ceļojumu.

Vienas dienas laikā šo problēmu neatrisināt un nesajusties tik pašpietiekamai, ka tev ir labi arī bez viņa nepārtrauktās klātbūtnes, bet sākt nekad nav par vēlu. Sāc ar to, ka pati uzraksti īsas rindiņas viņam par to, kā tev iet un ka ilgojies. Viss, ar to pietiks un viņš nejutīsies apgrūtināts un arī tu būsi ar viņu parunājusi.
Veiksmīgi! :)
10.01.2014 12:43 |

Reitings 369
Nez. Man jau šķiet ka tev nevis uzmanības trūkst, bet skauž ka viņš aizbraucis, bet tev jāsēž mājās. Vēl tā diskusija, kur tu uzsver kur tik viņš ir bijis, pat kopā ar bijušo, bet tu nekur..... Un ja jau tas puisis ir tik slikts- tad ko tu ar viņu kopā esi? Jo ir sajūta ka tu te savu čali par baigo draņķi gribi pataisīt. Tu viņu gaidi, ilgojies a šis, maita, neliekas ne zinis par tevi.
10.01.2014 13:07 |

Reitings 495
Reģ: 16.11.2013
andzelija kamēr nav ko darīt, izlasi kādu grāmatu par līdzatkarību. Ja neesi galīgi dumja, kaut kas moš aizies.
10.01.2014 13:09 |

Reitings 963
Reģ: 03.07.2013
Manuprāt uztaisīji problēmu, kur tās nav.
Ja pati būtu ceļojumā šaubos vai tev būtu laika un pacietības, lai rakstītu garus referātus un reportāžu no ceļojuma.
Atrodi kādu nodarbi, izej āra ar draudzenēm, pagatavo ēst, ej paskriet.
10.01.2014 13:15 |

Reitings 62
Apspiežot sevi, pieķēdējoties pie radiatoriem, nezvanot utt - nepamainīsi savu būtību, apslāpēsies uz laiku un tad kā nāks vaļā!!

Pēc tik ilga laika "paradīzē", tādām mega emocijām un iespaidiem viņam nu toč negribēsies atgriezdies pie draudzenes, kas ir drūma un besīga. Tāpēc iesaku Tev pašai ar sevi pastrādāt, ieņemt tādu ommm pozīciju, atslābt un paklusēt.

A ja ļoti gribi "izskaidroties", tad esi gatava arī škirties (nu mans viedoklis). Jo pēc visām šīm diskusijām liekas, ka Tavs puisis ir sakarīgs, bet Tu bur drāmas.
10.01.2014 13:15 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Atceļšu arī šo sazvanīšanos

Tu dumja vai kā? Vīriešiem nepatīk neizlēmīgas meitenes.
No manas pieredzes - nav tā, kā es gribu, saceļu skandālu, puisis dusmīgs, ka es kasos utt. Viņš saka, ok, lai ir tā kā tu gribi. Es saku, nē es vairs tā negribu. Un puisis ir vēl dusmīgāks, jo es pati nezinu, ko gribu. :D
Tā labāk nevajaga darīt, sačakarēsi visu vēl vairāk ar savu čīkstēšanu un neizlēmību. Ļauj atpūsties.

Mums attiecību sākumā arī bija laiks, kad nebijām kopā. Es neuzprasījos ar zvanīšanu vai sms, bet gaidīju, kad viņš pats man piezvanīs, jo zināju, ka viņam var nebūt laika.
10.01.2014 13:30 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Es arī esmu no tiem, kam vajag daudz uzmanības, bet, kad puisis aizbrauca ceļojumā, jā, it kā viņš rakstīja katru reizi kā tika pie interneta (kaut vai uz pāris minūtēm), un bija brīži, kad viņš visu dienu ir kaut kur staigājis, kaut ko darījis, pienāk vakars, kad varam sarakstīties, kontaktēties, 10 min un viņš saka, ka ies uz bāru. Guess what? Nevienu pašu reizi nepārmetu neko. Vienkārši ir jāsaprot, ka nav ceļojumā ne laika, ne vēlmes visu laiku pavadīt pie datora, pat, ja tas nozīmē sazināšanos ar savu otro pusīti. + neiešu es bojāt cilvēkam ceļojumu. Lai padomā, ka esmu histēriķe, iedzer un padomā - da nu, kam man tāda vajadzīga, ka es pat atpūsties normāli nevaru - un tad vēl nez kas tur nenotiek?

Tas, ka tevis tur nav, nenozīmē, ka viņam nedrīkst būt labāk, tusējot un izbaudot ārzemes, nekā, sarakstoties ar tevi. Jā, tā ir un punkts.
10.01.2014 13:46 |

Reitings 613
Saprotu, ka esmu bijusi liela maita... jā, jā. Sarunāju, ka braukšu pie vecākiem uz laukiem vakarā uz brīvdienām. Tur nav interneta :) Tā kā pēc pāris stundām izslēgšos no skype līdz pat jaunai darba nedēļai
10.01.2014 13:54 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
andzelija esmu ar savu vīru kopā gadiem (tikai statuss manījies šogad). Vīrieši līdz tādām lietām vienkārši neaizdomājas. Man nereti sanāk vīram pateikt, ka varētu tā un tā izdarīt utt., un šis attopoties smaida un saka, ka pats nebūtu iedomājies.

Vīriešiem tā pasaule un uztvere ir citāda. Problēma būtu, ja viņs nereaģētu, tici man!

visu nelasīju, bet šim piekrītu!
10.01.2014 13:58 |

Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
Es gan nepiekrîtu. Vîrieši nav sekli. Ja vîrietis gribès viñš pats viskautko izdomàs. Ja gribès...Padomájat,ká uzvedás vîrietis kad viñš ir iemîlèjies...
10.01.2014 14:03 |

Reitings 613
Viņš jau nav man atzinies mīlestībā, tāpēc par kādu iemīlēšanos mēs te varam runāt :(
10.01.2014 14:06 |

Reitings 1055
Reģ: 10.04.2010
Viņš jau nav man atzinies mīlestībā, tāpēc par kādu iemīlēšanos mēs te varam runāt

Iemīlēšanās un atzīšanās mīlestībā (mīlestība) nav viens un tas pats.
10.01.2014 14:08 |

Reitings 774
Par iemîlèšanos tas bija piemèrs, jebk gad tad secinájumus izdari pati. Tu vnk viñu neinteresé pietiekami. Turklát ja pati sevi nemîli un necieni ko centies sagaidît no saviem vîriešiem
10.01.2014 14:10 |

Reitings 613
Kādā ziņā es sevi nemīlu un necienu?
10.01.2014 14:16 |

Reitings 774
Nabaga čalis
10.01.2014 14:21 |

Reitings 613
Paga, čalis jau te ir vienīgais, kuram viss ir super :)
10.01.2014 14:26 |

Reitings 8272
nu tu uzskati to par cieņu pret sevi šādi uzvesties kā mazam bērnam un otram nepārtraukti krist uz nerviem?
tev taču acīmredzami skauž, kā jau pati teici, jo viņam iet labi. izdari tā, lai tev arī ietu labi. ja tu sevi mīlētu un cienītu, tad vīrietis nebūtu tava vienīgā dzīves jēga.
un ne jau visi uzreiz pēc mēneša atzīstas mīlestībā. citi atzīstās mīlestībā tikai pēc pāris gadiem, bet tas nenozīmē, ka cilvēks nemīl. tikpat labi viņš var tev atzīties tev mīlestībā, bet patiesībā tevi nemīlēt. vārdiem un darbiem ir jāiet vienam ar otru roku rokā. ja tas notiek pretēji, tad kaut kas nav kārtībā. un ne visi ātri samīlas. ja viņam iepriekšējās attiecības beidzās sāpīgi, tad ir tikai saprotami, ka varbūt vīrietim arī nav viegli..un jā, ja vīrietis ir iemīlējies to var ļoti labi redzēt... pat, ja viņš tevī ir samīlējies, tu šīs jūtas lēnām nogalini. pie tam vēl pati saviem vārdiem, rīcību.
10.01.2014 14:32 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Viņš jau nav man atzinies mīlestībā, tāpēc par kādu iemīlēšanos mēs te varam runāt

Nu bet, kā var mīlēt sievieti, ja Tu tā cepies un portālos nostādi cik viņš slikts? Neņem ļaunā, bet tā jau arī nevar.
10.01.2014 14:34 |

Reitings 8272
beidz taču vienreiz sevi žēlot, cik tev iet slikti. tu pati savu dzīvi padari sliktāku. un tikai tu pati vari to vērst par labu, atrodot ko darīt, nevis katru stundu skatīties, vai draugs nav ielogojies skypā. sāc taču dzīvot sev
10.01.2014 14:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits