nevainība

Reitings 303
Reģ: 09.01.2014
cik gados nevainība sāk palikt dīvaina jūsuprāt? gan vīriešiem gan sievietēm.
09.01.2014 22:08 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Vaigi interesanti, kas teica ka atturībnieki em seksu negribas? Nez' tievetajiem kuri dzīvo uz 1500 vai pat mazāk kkl dienā ēst negribās, grelīns uz smadzenēm nespiež? Un kā vēl tas čakarē smadzenes pie tam vairāk kā sekss, tikai kaut kādu iemeslu dēļ cilvēks sevi spēj disciplinēt. Ja cilvēks nespēj sevi disciplinēt- savaldīt emocijas un dziņas ar ko viņš ir labāks par dzīvnieku? Varbūt ja vīrietim baigi seksu vajadzēs, krista bus ar mieru ka viņas virs iet pie maukam vai mīļākajām, jo viņam redziet ir liela seksuālā dziņa. Un vai kristas virs būtu ar mieru ka viņa sieva ietu savas dziņas apmierināt pie citiem vīriešiem, ja viņai vienkārši ir hiperlibido?

Taapeec es arii pieturos pie domas, ka plus miinus seksuaalajam ritmam abiem paarii ir jaasaskan, lai nebuutu taa, ka vienam vajag ljoti biezji, bet otram reizi meenesii. Bet nu jaa, es neredzu iemeslu, kaapeec sevi buutu jaadisciplinee atteikties no seksa gadiem ilgi. Galu galaa, sekss nav veseliibai kaitiigs, tieshi otraadi. Un protams, ir arii biologiskie aspekti iejaukti.
09.01.2014 23:31 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
.Tu esi sieviete. Es runaaju tieshi par viirieshiem. Jauniem puishiem ir pietiekami ar to, ka meitene ir forsha, smuka,ar vinju pavadiit laiku un ir veelme nodarboties ar seksu. Viirieshi uz seksu tomeer 20 gadu vecumaa skataas savaadaak. Meiteneem ir tieksme vairaak taupiities un vinjas uztver savu augumu kaa templi, taapeec daudzas sakodiis zobus un turpinaas gaidiit

Ja meitenes vairāk taupās, tad čaļiem gluži vienkārši matemātiski ir par maz devēju lai nevainību zaudētu. A čalim darīt? Ar varu neņems. Zarazainu mauku ari varbutbnegrib.
Kurš tur bija PAR eksamenu fizika un ķīmijā, jo tas loģisko domāšanu attīsta? :D
09.01.2014 23:33 |

Reitings 9169
Ja meitenes vairāk taupās, tad čaļiem gluži vienkārši matemātiski ir par maz devēju lai nevainību zaudētu. A čalim darīt? Ar varu neņems. Zarazainu mauku ari varbutbnegrib.
Kurš tur bija PAR eksamenu fizika un ķīmijā, jo tas loģisko domāšanu attīsta?

Taapeec arii rodaas attieciibas, kuras veelak pajuuk. Puishi ir kopaa ar meiteni, jo grib pastaaviigu seksu, bet meitene ir kopaa ar puisi deelj miilestiibas. Taapeec arii taadi eksemplaari, kas karina meitenei makaronus uz ausiim par miilestiibu. Un jaa, ir 30 gadnieces, kuras nesmaadee jaunaakus partnerus (varu atsaukt uz sitiena atminjaa vismaz 10 gadiijumus, kur vairaakus gadus jauni puishi satikaas ar vecaakaam partnereem)
09.01.2014 23:37 |

Reitings 3031
.Taapeec es arii pieturos pie do plus miinus seksuaalajam ritmam abiem paarii ir jaasaskan, lai nebuutu taa, ka vienam vajag ljoti biezji, bet otram reizi meenesii. Bet nu jaa, es neredzu iemeslu, kaapeec sevi buutu jaadisciplinee atteikties no seksa gadiem ilgi. Galu galaa, sekss nav veseliibai kaitiigs, tieshi otraadi. Un protams, ir arii biologiskie aspekti iejaukti.

Ir cilvēki kuriem nav kaifa seksot ar pagaidu variantiem, citiem ir sapnis par īstu kāzu nakti un vēl citi var būt tiešām noslogoti. Un ir gan riski ar seksu saists- SLIMĪBAS. Preži nav ne 100% droši ne 70% droši.
09.01.2014 23:40 |

Reitings 9169
Ir cilvēki kuriem nav kaifa seksot ar pagaidu variantiem, citiem ir sapnis par īstu kāzu nakti un vēl citi var būt tiešām noslogoti. Un ir gan riski ar seksu saists- SLIMĪBAS. Preži nav ne 100% droši ne 70% droši.

Nesaku, ka taadi nepastaav, bet noteikti taadi ir mazaakumaa starp viirieshu sugas paarstaavjiem. Pietiek paskatiities statistiku par nevainiibas zaudeeshanu. Un jaa, ir dalja cilveeku, kuru nevainiibai nav iemesls tas, ka vinji gaida iisto vai paarlieku lielaa noslogotiiba. Kaadam taas ir nesameeriigi augstas prasiibas vai piekasiiba pret preteejo dzimumu, kaadam taa ir aseksualitaate, kaadam tas ir sleepts homoseksuaalisms, diivaini fetishi, paarlieku liela religiozitaate, smagas psihologiskas traumas, no kuraam pat miilosh partneris nespeetu paliidzeet atbriivoties vai arii vienkaarshi taas fakts, ka liidz shim nav atradies neviens gribeetaajs, kam to nevainiibu vajadzeetu, un ir pat arii melji, kas samelos, lai pierunaatu meiteni zaudeet nevainiibu no seerijas - tas buus tik forshi, ja abi to dariisim reizee. Deelj taa es arii noraustiitos no 23 gadiiga nevainiiga puisha.
09.01.2014 23:50 |

Reitings 3031
Neviens jau nesaka ka aizkavējusies nevainība ir masveida parādība, tā noteikti nav, tomēr ja tā nav zaudēta līdz 23 gadiem vel nenozīmē ka galvā vai biksēs ir tarakāni.
Ja šim 23 gadniekam būtu bijis ne tas vieglākais un taisnakais cels uz izglītību un labu darbu, tad arī raustītos? Vai arī labāk ņemtu krāvēju vai atkritumu savācēju ar zaudetu nevainibu?
Nē nu dazas brivas dienas menesi jau atrastos kad seksot un nevainibu zaudet, bet kapec tieši tas butu jadara?
09.01.2014 23:59 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Parakstos zem katra Morgan vārda. Varu pateikt kaut vai par sevi,lai arī gadu ziņā nevainību zaudēju ātri,tas nebija ar kuru katru un līdz tam tika iets ilgi. Es nenosodu tos,kuri to zaudē ķeksīša pēc,bet nesaprotu kāpēc,ja var pagaidīt,lai tas ir skaisti. Pat ja jāgaida līdz 25 gadiem. Kopš kura laika cilvēki,kuri ir nevainīgi tiek uzskatīti par nenormāliem? Sabiedrības spiediena dēļ,ka jau 14 gadu vecumā ir jāprot puisim sniegt galvu reibinoša bauda,cilvēkiem tiek sabojāts priekšstats par to,kas ir sekss un rodas seksuāla rakstura traumas,vai vēl trakāk ir tas,ka "normālo" cilvēku uzskati liedz nevainīgajiem izbaudīt savu pirmo reizi un turpmākās reizes,jo redz ko gan partneris padomās,ja pateiks,ka ir nevainīgs...
10.01.2014 00:03 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Reiz sanāca uzsākt attiecības ar puisi, kurš atklāti atzina, ka ir aseksuāls un nekādas tieksmes pēc fiziskas tuvības viņam nav. Apskāvieni, rociņu paturēšana, bet nekas vairāk, lai arī puisim bija krietni pāri 20. Taisnība, nekā slikta tajā nav, tomēr, ņemot vērā mūsdienu stereotipus un vidēji aritmētisko jaunieti, tas likās dīvaini.
10.01.2014 00:06 |

Reitings 122
Reģ: 07.11.2013
Manuprāt, katram cilvēkam ir savs laiks, kad izvēlēties to darīt! Ne visi ir tik atvērti (:D) atdoties pirmajam, kas uzliek rozā brilles. Ir cilvēki, kuriem tiešām vajag uzticēties cilvēkam, lai to varētu izdarīt. Ja sieviete satiek savu pirmo mīlestību hoķ 30 gados, tad viss ir normāli un tam, ka bija nevainīga līdz tam, nevajadzētu radīt nekādu spiedienu.
Un 18 gados bēdāties par to, ka visas ārējās klasesbiedrenes ir paņemtas priekšā, bet tu nē - noteikti neredzu iemeslu.
10.01.2014 00:09 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Kaut vai cosmo forumu lasa daudz meitenes,kuras nekomentē,dažas no viņām gan jau ir nevainīgas un ļoti iespējams kāda arī ir 20+ nevainīga,tad nu salasās šādu diskusiju,ka nav normāla+vēl kaut kāds komplekss un viss,meitenei ikdiena sačakarēta. Es neesmu no tiklajām,bet kā var uzskatīt nevainību par anormāliju.

Labi viss beidzu šausmināties :D :D :D :D :D
10.01.2014 00:18 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
vai juus pashas buutu gatavas satikties ar viirieti, kuram ir teiksim, 23 gadi un ir nevainiigs?

Jā.. kaut 30 gados nevainīgs..

Vai jums neieshautos galvaa jautaajums par to, vai viss ir kaartiibaa ar vinju?

Nē!

Daudz dīvaināk tad ir pāragri uzsāktas seksuālās attiecības.

Ja cilvēki vairāk savu ķermeni taupītu, tad nebūtu tik aktuāls STS jautājums. Ka tas sanācis, ka mūsdienās ureaplazmas, gardenellas sievietes maksts florā pat tiek uzskatītas par normu, ja nerada simptomus? :) Draiskošanās! :)
10.01.2014 00:29 |

Reitings 255
Reģ: 29.01.2009
Nu gan jau liktos nedaudz jocīgi, ja nevainīgs (a) 25+ gados! Bet tas aju tikai tā pirmais iespaids, jo svarīgākais jau ir kāds cilvēks ir saskarsmē - vai viņu dzīve bez seksa ir iedzinusi kompleksos vai tomēr dzīvo kā parasts cilvēks, un nekomplekso par nevainību!

Tā spiežu, jo esmu satikusi vienu 28 gadīgu nevinīgu puisi - nu nav tik liela nozīme tai nevainībai, ja cilvēks ir NORMĀLS! Bet konkrētajā piemērā nu uzvedība kā 15 gadīgam bērnam, sarunu tēmas kā bērnudārzniekam, jūtami lieli kompleksi, grūti komunicēt ar pretējo dzimumu utt. Atvainojos par spriedumu, bet nu tādi gadījumi gan vairāk vai mazāk šķiet norakstīti...
10.01.2014 00:31 |

Reitings 255
Reģ: 29.01.2009
tb spriežu :D
10.01.2014 00:32 |

Reitings 9169
Ja cilvēki vairāk savu ķermeni taupītu, tad nebūtu tik aktuāls STS jautājums. Ka tas sanācis, ka mūsdienās ureaplazmas, gardenellas sievietes maksts florā pat tiek uzskatītas par normu, ja nerada simptomus? Draiskošanās!

Es esmu savulaik izsaukusi no viiriesha puses ljoti neizprotamu skatienu, bet es no saakuma pazinjoju, ka kopaa iesim paarbaudiities, pirms tam tikai uzmaniigs sekss ar prezervatiivu, nekaada oraalaa, lejas chamdiishanas peec taa, ka pats savam loceklim ir pieskaaries. Tiesa, partneru nav bijis kaudzeem, bet nekad neko neesmu dabuujusi, pat ne taas lietas, kas tiek uzskatiitas par normu mikrofloraa un arii analiizees nevienam viirietim nekas nav uzraadiijies. Man pat parastaakaa aukstumpumpas viirusa nav, kas ir 80% cilveeku. Uzmaniiga partnera noveerteeshana, iepaziishana pirms seksa, pareiza izsargaashanaas, regulaara paarbaudiishanaas un zinaashanas par to, kaa var tikt pie STS var cilveeku pasargaat. Bet no otras puses, ja buus lemts, tad arii liidz tam godiigs gjimenes teevs var atnest peec 15 gadiem lauliibaa savai sievai "daavanu", neskatoties uz to, ka vinja ir godpraatiigi taupiijusies un ir visu muuzju tikai ar vienu partneri dziivojusi.
10.01.2014 00:46 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Man nevainība neasociējas ar pieaugušu cilvēku. Arī "īstā" gaidīšanu 30 gados uzskatu par tarakāniem galvā, tāpat kā paranoiskas bailes no grūtniecības un slimībām. Konkrētu gadu robežu nevaru uzstādīt, bet piem. 30 gados nevainīgs man jau šķiet creepy.
10.01.2014 01:02 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
es savukārt piekrītu kristai.
un manuprāt šeit daudzas aiz nav ko darīt mēģina kko apstrīdēt, pierādīt, iebilst un nepieņemt citu objektīvo viedokli. Tikai tāpēc, ka ieņēmušas galvā kkādus svētos normatīvus pie kā dzelžaini turēties.
10.01.2014 01:15 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
un atbildot uz diskusiju, ja puisim būtu 20, 21 gads un viņš būtu neveinīgs, man jau tas šķistu mazliet dīvaini, un liktu aizdomāties, kāpēc tas tā ir. Meitene tādos gados vēl nešķistu tik ļoti dīvaini.
Un vispār, mūsu senči ap 20-21 gada vecumu lielākoties jau bija precējušies un ar bērniem. Protams bija citi laiki, bet no kura laika mūsdienās ap 18 gadiem skaitās briesmīgi ja ir bijis vairāk par vienu partneri. smieklīgi..
10.01.2014 01:19 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
un manuprāt šeit daudzas aiz nav ko darīt mēģina kko apstrīdēt, pierādīt, iebilst un nepieņemt citu objektīvo viedokli. Tikai tāpēc, ka ieņēmušas galvā kkādus svētos normatīvus pie kā dzelžaini turēties.

Savukārt šis parāda, ka tu īsti nezini, kas ir objektīvs viedoklis un pati nemāki pieņemt citu viedokli. Tas, ka tu tam piekrīti, to nepadara par objektīvu, kā arī tas, ka citi domā (uzskata, nevis ''ir ieņēmuši galvā'') citādāk nenozīmē, ka tavs viedoklis ir pareizs, bet citu ar kaut kādiem mistiskiem ''svētiem normatīviem aktiem''. Nedaudz jocīgas liekas šīs taisnības cīnītājas, kas nevar pieņemt, ka šajā jautājumā katram var būt sava patiesība, bet domā, ka viedoklis, kam piekrīt viņa ir vienīgais pareizais un objektīvais.
10.01.2014 01:31 |

Reitings 1431
Reģ: 09.10.2012
sirdsapziņa, kuru viedokli šajā diskusijā vispār var nosaukt par objektīvu?
10.01.2014 01:31 |

Reitings 9169
Sheit nav objektiivaa viedoklja. Driizaak ir tas, ko dara lielaakaa dalja un ir kaads procents to, kuri to nedara. Kaa slavenais psihoterapijas vecteetinjs teica, ka jebkas, kas atskjiraas no taa, ko dara videejais aritmeetiskais cilveeks, ir nobiide no normas un turklaat katram ir vismaz vienaa joma nobiide. Visi ir diivaini, tikai katrs savaa veidaa. Cita lieta, kaadas diivainiibas citos ir pienjemamas un kaadas nav.
10.01.2014 01:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits