Par Rīgu... atkal!

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Mans draugs dzimis mazpilsētā. Maza, sakopta un klusa pilsēta. Rīga viņam ir zobu sāpes. Es pilnīgi redzu, kā viņam dzīvesprieks pazūd, vienmēr noguris, skumjš. Bieži sarunas (pat vairākas reizes dienā), ka negrib te būt, grib braukt prom. Es nezinu, ko lai iesāk. Viņam te ir darbs. Citur viņa nozarē darbu atrast ir teju neiespējami. Viņš pats to saprot, tāpēc jūtas, kā ieslodzīts. Ko man darīt? Kā man likt justies viņam labāk?
09.01.2014 19:04 |

Reitings 380
Reģ: 07.09.2012
sajaucu duskusijas :D, vai tad vēl viena nebija par rīgu :D?!
09.01.2014 20:38 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Es arī esmu uzaudzis mazpilsētā. Nodzīvoju tur līdz 18 gadiem. Rīga tieši pievilka ar visu savu pilsētas ritmu, visa peejamību un apjomu.
Pēdējā laikā bieži sanāca uzturēties vienā mazpilsētā. Tur visi šķita kā bremzēti un miegaini. Laikam jau pie tā atkal jāpierod.
Bet kopumā labāk dzīvoju Rīgā. Nepatīk ka mazpilsētā pārāk labi viens otru pazīst, kur griezies tur vienas un tās pašas sejas.
09.01.2014 20:38 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Zinu cilvēkus, kas katru dienu braukā uz Rīgu no Siguldas,Tukuma,Ogres, Dobeles.
Man tās liekas šausmas,jo esmu rīdziniece līdz kaulam.Bet jatik ļoti besī dzīve Rīgā,tad tiešām ieteiktu pārvākties kaut kur ārpus Rīgas.
09.01.2014 20:40 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Tiešām Rīgas aglomerācija būtu ideālais variants. Baloži, Titurga, Katlakalns, Ķekava- man pašai vislabāk patīk tā puse. Klusi, mierīgi.. Bet tuvu pilsētai. Tur ir cita noskaņa, cita dzīvošana kā centrā! Arī es pati esmu no lauku ciemata un, ja man būtu jādzīvo betona būrītī, kur nav ne īsti koku, ne zāles apkārt, man tas būtu grūti. Iespējami, bet grūti. Tāpēc arī es dzīvoju Pierīgā un jūtos samērā labi. :)
09.01.2014 21:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)