Cukurvāvere, piedod, ka saprati tik personīgi.. tik rupji kā tu to pasniedzi, noteikti nebiju domājusi.. un esi arī mani pārpratusi (vai es neprecīzi izteicos) :-D
Es nekādā veidā negribēju teikt,ka bikini jāvaksē ar kārtridžu (!), tas man liekas tīrais neprāts.. un tas, par ko es šokējos, kā vaksācijas meistars, ko tādu vispār var iedomāties dabūt gatavu...
Par materiālu cenu varētu arī pastrīdēties.. kā jau teicu-es aizstāvu tikai savu vienīgo un konkrēto šķidro vasku, ar ko strādāju, jo, kad tas noliktavā bija beidzies, nācās nopirkt citu.. kā teica-pirktāko un populārāko-un biju ļoti vīlusies un vaksēju ar cieto, kas bija vēl palicis no senākiem laikiem.. un, lieki piebilst, ka mans šķidrais vasks nemaksā ne 4, ne 2x4 lati :-D
Bet, ja salīdzina, piemēram, vienas firmas šķidro un cieto vasku cenu, atšķirība ir santīmos, ne latos.. nevajag jau pārspīlēt, bet, protams, nezinu, ar ko Tu strādā :-D
Gribētu uzsvērt, ka mans pirmā komentāra mērķis nebija kā vienīgo un pareizo, labāko, nesāpīgāko un lētāko atzīt šķidro vasku-nebūt nē. Man vienkārši ir absolūti nepieņemami manis pirmie divi iekopētie citāti, kas ir tik kategoriski un pat nepieklājīgi pret citu meistaru darbu un klientu labsajūtu. Tieši šādu komentāru dēļ, klienti pēc vizītes pie manis saka "Ko tai internetā tur muld?"
Es saku, ka labas ir visas metodes, ja prot ar tām strādāt. Ja klients jūtas komfortabli, tas neaizņem ilgu laiku, maksā saprātīgi un ir labs kontakts ar meistaru - apsveicu, tā ir Tava ideālā metode, bet citam tā, iespējams, nederēs ;-)