Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sapņi

Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Kā jūs domājat - sapņi ir mūsu ikdienā piedzīvotie notikumi un bailes izkropļotā veidā vai tomēr tie mēdz mums vēstīt par gaidāmajiem notikumiem?

Zinu, izklausīsies stulbi, bet agrāk biju 100% pārliecināta, ka sapņiem ir nozīme, ka tie mums kaut ko cenšas pavēstīt par gaidāmo nākotni vai ko tamlīdzīgu. Pat sapņu tulkošanas grāmatu biju iegādājusies. Bet tagad... tagad arvien biežāk liekas, ka tie tikai atspoguļo bailes vai ikdienas notikumus un tiem nav nekāda sakara ar neko mistisku. Bet, ja tā - vai cilvēks var ietekmēt sapņos redzēto. Respektīvi - vai ilgstošu murgu periodā viņš var pats pēc savas gribas beigt murgot? Šis būtu otrais jautājums.
09.01.2014 12:56 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Viss ir tikai galvā. Kā Tu sevi iespaidosi/noskaņosi tā arī būs. Tikpat labi var no rīta izlasīt horoskopu un ja Tu tam tici, tad viss piepildīsies.
Es izvēlos nenoskaņot sevi uz tādām lietām, jo ja ņem vērā visus sliktos pareģojumus ko esmu itkā redzējusi, visus sliktos ticējumus, man jau sen bija jābūt citā saulē.
Agrāk baigi aizrāvos ar šo. Tagad esmu sapratusi, ka visums dod tieši to, par ko domā. Vai es gribu būt aizsaulē? Noteikti nē!
09.01.2014 13:05 |

Reitings 1051
*
09.01.2014 13:05 |

Reitings 1051
bellakilla - jā, domām ir liels spēks. Žēl, ka nav prasmes tās labāk pārvaldīt :D
09.01.2014 13:07 |

Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
Jā, sapņus var ļoi ļoti ļoti viegli ietekmēt ar domu spēku, vai arī zemapziņa kurbulē. Tavā gadījumā bailes.

Reku, ko mēness dienas saka, bet arī tīrais bulšits.
http://www.kosmopulss.lv/2/raksti-5747/open-news:17115
09.01.2014 13:10 |

Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
Ar sapņiem ir tā, ka gribi tici, negribi netici. Es ticu. Mani sapņi ir tik fantastiski, ka gribot negribot ir jāsāk domāt, ka tur kaut kas ir...
Man ar sapņiem ir tā, ka tie ir vairāku veidu. Uzreiz pamostoties zinu, kurš veids tas bija un atkarībā no tā vai nu mēģinu izdomāt, ko tas man grib pateikt vai nelikos ne zinis. Ir tādi, kas par kaut ko brīdina, ir tādi, kas tikai atspoguļo dienas notikumus, ir arī tādi fantastiskie, kas ir ļooooti interesanti, bet neko nenozīmē un nav arī saistīti ar dienas notikumiem. Esmu arī sapnī nosapņojusi praktiskas lietas, kas bija kā atbilde uz kādu svarīgu jautājumu.
Ir daži simboli, ko laik pa laikam sapņos redzu un tikai ar laiku esmu sapratusi, ko man tie cenšas pastāstīt. Piemēram, ja ilgu laiku sapnī rādās trakojoša jūra ar cunami tipa viļņiem, kas mani slīcina, tad man draud smagas dzīves kļūdas pieļaušana. Kā es to uzzināju? Izlasīju sapņu grāmatā un, atskatoties pagātnē, kad es par šo nozīmi nezināju, secināju ka tieši tā arī ir, tikai tad es neko nemainīju un kļūdas pieļāvu, pēc kā arī jūras sapņu periodi parasti uz laiku beidzās. Tagad ir tā, ka, ja arvien biežāk redzu trakojošu jūru, uzreiz domāju, ko es taisos darīt nepareizi un parasti arī, pamainot plānus, vēl parādās sapnis ar rāmu un mierīgu jūru un tad jūras sapņi vairs nerādās. Līdz nākamajai kļūdai :D
Kā jau teicu - ir kas netic, ir, kas tic... :)
09.01.2014 16:52 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Mana atbilde ir The Secret. Ko tu domā, to tu arī saņem! :)
09.01.2014 17:02 |

Reitings 575
Reģ: 20.06.2012
Es piekrītu Sonata13 rakstītajam, ka ir sapņi, kuri ir pravietiski, bet ir arī tādi, kuriem nav nozīme. Nedaudz pasmejoties, teiktu, ka tas sapņu viedums atkarīgs no tā, cik katrā pašā iekšā ir ragana. :D
Mūsu ģimenē, līdzko kāda nosapņo par to, ka izkrīt, ir melni, bojāti, tārpaini zobi, ir skaidrs, ka kāds ģimenes loceklis smagi saslims vai nomirs. Vai arī, sapņojot par čūskām, zinu, ka ir problēmas draugu vidū ar uzticību. Un joprojām ir sapņi, kurus nespēju atšifrēt, bet tie ik pa laikam man rādās, viens un tas pats fragments.
09.01.2014 17:25 |

Reitings 683
Reģ: 22.01.2013
Ticu gan tam, ka sapņi ir zemapziņas un domu atspoguļojums, gan tam, ka tie ir arī mistiski, pašai ir gadījies nosapņot nākotni, reiz vidusskolā braucu ekskursijā, bijām kkādā ēkā, staigājot pa to likās, ka jau esmu bijusi tur un visu redzējusi, un tad atcerējos, ka tieši divas dienas iepriekš nosapņoju visu, gan to, kur pa ēku staigāju, gan to ko tajā redzēju. Un šim es nezinu vai varētu atrast loģisku izskaidrojumu..pēc tam tik ienāca prātā, ka nebija jēga braukt un tērēt naudu, jo viss jau redzēts :D Arī ome man bieži redz sapņos, ka gaidāms, kas slikts vai labs, vai kāds ieradīses un tas parasti arī piepildās, agrāk neticēju šīm lietām, bet tg ticu...Bet tāpat mēs redzam sapņus, kas rodas iespaidojoties no kkā, piemēram, reizēm šķiet, ka jābeidz skatīties šausmenes, savādāk naktī visi grib mani nogalināt vai kkur aizvest :D
09.01.2014 17:43 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Sapņus vērtēju dažādi. Es ticu kaut kam, un kaut kam arī neticu. Man diemžēl uz to ir rūgta pieredze. Sapnis man pavēstīja kādu briesmīgu notikumu, par ko es nākamajā dien;a nodomāju-- akdievs kāds murgs un vienkārši par to aizmirsu un nedomāju. Taču pēc kāda neilga laika , manā dzīvē atgadījās kāda liela traģēdija. Un tieši tas kas atgadījās dzīvē, pat vizuālajā skatījumā, kustības, darbības , emocijas viss sakrita ar sapnī redzēto pirms laika. Tas izklausās sirreāli un nereāli , bet diemžēl taisnība.
09.01.2014 17:50 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits