Žokļa problēmas.

10 gadi
Reitings 247
Reģ: 07.09.2013
Sveikas, meitenes. Vēlējos uzzināt, vai kāda ir saskārusies ar temporomandibulārās (ja nemaldos) žokļa locītavas problēmām., proti - žokļa klabēšana, sāpēšana.Man jau vairāk kā pirms gada SI ir noteikta diagnoze, izrakstīta kape, utt, bet varbūt šeit ir kāda, kurai tiešām pēc visa ieteiktā veikšanas ir uzlabojumi?
08.01.2014 22:25 |

Reitings 380
Reģ: 07.09.2012
man žokļa krakšķēšana sākās pēc zobārsta apmeklējuma, kad vēl gāju pamatskolā, zobārste visu laiku atkārtotoja lai es muti turu platāk, platāk, man bija sajūta, ka tas izlūzīs (laboja vienu no pēdējiem zobiem), un pēkšņi pa visu telpu tāds "klakt" -no žokļa
09.01.2014 00:27 |

Reitings 752
Reģ: 30.05.2013
Man šī problēma arī jau vairākus gadus, no sākuma bija pat tā, ka ieklemmējās žoklis un nevarēju pilnībā atvērt, tagad gan tikai krakšķ, ja griežu uz sāniem. Nepatīk, ja bučoju puisi, atveru muti un tad krak. Toties pa nakti laikam gan zobus negriežu, bet man jebkurā gadījumā būtu jālieto kapi? Nekad neesmu to uzskatījusi par lielu problēmu, tikai cik tā stulbā skaņa.
09.01.2014 00:39 |

Reitings 495
Reģ: 16.11.2013
Tādā vietā, kur breketes maksā visdārgāk.
09.01.2014 01:39 |

Reitings 545
Reģ: 12.09.2011
Yuna tā noteikti nav naudas izkrāpšana. Ja nelietosi nakts kapi, tad neatgriezeniski sabojāsi zobus. Iedomājies, ja tu 2 nedēļu laikā sagrauz to kapi, tad kas notiks ar taviem zobiem kapi nelietojot! Esmu redzējusi zobus, kuriem ir vienkārši nograuzta emalja, šausmīgi izskatās.
Un par to žokli, tev viņs krakšķ dēļ tā ka naktī visu laiku tiek nodarbināta temporomandibulārā locītava, muskuļi un saites tiek pārslogotas. Itkā jau tā kape mazliet atslogos to locītavu, bet tās košanas kustības jau paliek, kape vairak aizsargās tieši zobus. Varbūt tiešām jāpamēgina padzert kādas nomierinošas tējiņas pirms gulētiešanas.
09.01.2014 15:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits