Problēmas ar naudas atgūšanu no sportsdirect

Reitings 3044
Reģ: 30.06.2010
Labvakar!

Varbūt varēsiet kaut ko ieteikt..
Tātad vasarā veicu diezgan apjomīgu pasūtījumu no sportsdirect.com. Divas preces sūtīju atpakaļ. Viņi atsūtīja vēstuli, ka atgriezīs man naudu, bet kā tas notiks, nebija minēts, tikai summa un viss.
Bet sagadījās tā, ka tajā laikā pārvācos un, protams, vecajā dzīvesvietā neuzturējos. Tad uzzināju, ka man ir atnācis atkārtots uzaicinājums no pasta (pirmo aicinājumu nesaņēmu), ar kuru arī devos uz pasta nodaļu, bet izrādījās, ka esmu jau nokavējusi, pasts paciņu turot tikai vienu mēnesi un tad sūtot atpakaļ. Nu neko, tā kā es nezināju, kas tur bija sūtīts, nodomāju, ka kāds no e-baya sūtījumiem un neiespringu par to. Turpināju gaidīt kontā ieripojam savu naudu, bet, kad tas jau sāka palikt par ilgu, centos sazināties ar viņiem, bet nekādas atbildes nesaņēmu. Tad brīnumainā kārtā izdevās sazināties ar viņiem. Šie apgalvo, ka esot izsūtījuši kaut kādu naudas čeku, kuru protams es neesmu saņēmusi.
Sāku domāt, ka, iespējams, tā vestule, kuru nesaņēmu bija no sportsdirect. Es izklāstīju situāciju viņiem, bet šie apgalvo, ka to čeku atpakaļ nav saņēmuši un lai risinot situāciju ar pastu - viņi nav vainīgi.
Zvanīju uz pasta info tālruni, pasts man ieteica, lai pajautāju sportsdirectam čeka sūtījuma numuru, bet sportsdirects apgalvo, ka viņiem tāds nav.
Visu laiku atbild aplinkus vai atbild nepinīgi uz manām vēstulēm. Es nezinu, ko iesākt?
08.01.2014 20:29 |

Reitings 3044
Winterra, šobrīd es to darīt nevaru, jo man nav nekādi pierādījumi, ka tas čeks ir izsūtīts. Ja viņi uzrādītu man to tracking nr, tad varētu skatīties tālāk - iespējams, kāds pastā nočiepis.

Bet vispār, jā, Tev taisnība, dzirdēti visādi stāsti par to, kāds bardaks tur notiek.
10.01.2014 16:22 |

10 gadi
Reitings 3997
Reģ: 11.07.2009
Tieši uz viņiem gulstas pienākums pierādīt, ka čeku ir nosūtījuši, ja to nevar, tad tas nozīmē, ka nekas nav nosūtīts ;) Viņu pienākums būtu izsūtīt vēlreiz ;)
10.01.2014 16:28 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Winterra, pilnīgu piekrītu. Es pati grasos rakstīt sūdzību uz pastu, jo man nāk vēstules ar pastā izņemtām dāvanu kartēm un naudu, vēstules , kas nāk no UK, atnāk jau smuki atplēstas vaļā, pieļauju, ka meklējot naudu. Un tā jau vairākkārt.
10.01.2014 16:30 |

Reitings 3044
Elīna, tieši manas domas. Man jau apnicis ar viņiem cīnīties, ja pēc manas pēdējās vēstules turpinās šādi izturēties, es rakstīšu sūdzību tajā patērētāju centrā. Tiešām apnikuši viņi.
10.01.2014 16:33 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Šarlote, tas vispār ir briesmīgi.. Jāsūta vēstules, kuras aizlīmētas ar skočiem, naudas aploksnes jāliek citās.. īsāk sakot, pats atbildi par savu sūtījumu! Nekādas cieņas vai respekta pasta darbiniekiem pret sūtījumiem. Manā galā visas pakas mētā sava sliktā garastāvokļa dēļ.
10.01.2014 18:40 |

Reitings 135
Reģ: 28.10.2013
par pastu: nezinu vai tā ir visur, bet es zinu veinu pasta nodaļu, kur agrāk strādāja divi ļoti jauni puiši - viņiem dr.lv galerijas visu laiku bija pilnas ar telefonu vaciņiem un nieciņiem kurus pārdeva

sanāca ka manam puisim viens no tiem puišiem agrāk labs draugs bija un tā nu uzzināja, ka viņi vienkārši zogot un atplēšot paciņas un tā darot lielākoties visi
krēdītu vēstules izmetot miskartē vai sadedzinot

no pasta gan viņš ir aizgājis, bet cik saprotu tāda prakse tur tiek piekopta

un es esmu ļoti priecīga, ka mana pastniece ir gados veca tantīte un godīga: man viss vienmēr ir laikā un neviena prece/vēstule/paciņa nekad nav pazudusi :)
10.01.2014 18:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits