Atceros, ka vēl pirms gandrīz diviem gadiem biju kā aptrakusi ar savu ex. Viņš bija manss gaiss ko elpoju, vienkārši viss. Bet tad mūsu attiecības pasliktinājās, jo bija daudz meli no viņa puses. Es sākumā par to ļoti pārdzīvoju , raudāju, viņam par to teicu, bet par visiem 3 attiecību gadiem, viņš tikai vienu reizi pateica par savām radītajām cūcībām- ''piedod'' . Piedevu jau arī, vismaz tā teicu, bet turpināju par to atcerēties. Un viņš- par spīti tam, ka katru dienu mani cildināja un apgalvoja cik es esot lieliska, atkārtoja visu to slikto manā virzienā, izlikdamies ka es visu to izdomāju. Man noriebās, un es pamazām kautkā sāku atsvešināties. Es to uzreiz tā nepiefiksēju, bet ar laiku man ar vien mazāk gribējās ar viņu pavadīt laiku, biežāk teicu, lai iet izklaidēties viens. Ar vien mazāk man viņa uzmanības vajadzēja. Un es jūtu, ka es mainos un mainās mana attieksme. Tā kā viņš man bija radījis lielas sāpes, īsti neraizējos par to, ko teikt un likās, ka viņam arī nebija iebildumi. Tāpēc ātri vien aizgāju no mājām, kamēr viņa paša tur nebija. Bet es šo visu procesu novilcināju ar aiziešanu.
.... Bet pēc kāda laika viss apgriezās otrādi, viņš darīja (pareizāk sacīt būtu runāja ) visu iespējamo, lai tikai es atgriestos.. Bet es neatgriezos. Tāpēc uzskatu un secinu pēc savas pieredzes, ka ja jūti , ka vairs nav tā kā bija un šķiet, ka nebūs, vienkārši tā arī pasaki.