Kaadas mees esam?

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Gribeejaas saakt jauno gadu ar kaut ko pozitiivu,bet taa iiisti nesanaaca...!
Es gribeeju parunaat par teemu,kaada vareetu buut vispaar loti noderiiga katram cilveekam-jebkuraa vecumaa.
Tad laikam saaksu pati ar sevi-kaada es esmu?
Es noteikti piederu pie taam sievieteem ,kura ir loti patiesa.Man ir pilniigi vienalga ,vai taa buutu "pienemsana pie prezidenta",vai runaasana te Cosmo forumaa-es savu runas manieri notureesu .Tas nenoziimee ,ka esmu "dzelzs leedija", un nekad nesmaidu un nav humora izjuutas.Meitenes darbaa smejaas,ka vinaam loti patiik klausiities manii tiesi taapec,ka protu staastiit visu ar interesantiem piemeeriem un interesantiem izteicieniem,kurus reizeem pati izgudroju...!
Esmu noteikti pateikusi daudz par sevi un savu dziivi svesumaa-nav likusies nepieciesamiiba taa iipasi kaut ko sleep,jo arii tad ,ja kaadai vairs neesmu anoniima,tad jaasaka-nu un tad?
Atceros ,ka "vecos laikos" te meitenes luudza,lai vairaak pastaastu tiesi par savu dziivi-taadu parastu ikdienas dziivi,tad varbuut arii tas ir viens no iemesliem,kaapeec iznaak piemineet to Hawaii,kalnus utt.Noteikti variet man uzdot arii jautaajumus?
Man Cosmo forums nekad nav bijusi vieta,kur ir gribeejies ienaakt nosist laiku nevajadziigi.Mans laiks ir loti veertiigs ,un ja esmu forumaa,tad zinu -kaapeec!:)
Varbuut kaada veleetos padaliities ?Loti gribeetu uzklausiit.
08.01.2014 19:33 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Es negribu aizvainot, bet kāpēc neviena cita neraksta šeit tādas detaļas par savu dzīvi? Nerunāju par ierastajām diskusijām ar konkrētu jautājumu, problēmu, bet tā vispārīgi. Jebkurā diskusijā Tu piemini kaut ko no visa šī - vīrs, Havajas, kalni, Francijas draudzene, foršais raksturs, labā forma, cik viss Tev lieliski izdodas utt. Kam tas vajadzīgs? Gribu piekrist šim: To, kāda esmu, zina tās, ar kurām es uzturu kontaktus un pazīšanos. Ar to pietiek.
Man kaut kāda zināma cieņa pret Emmanuelli (tāpat, kā pret citām cosmietēm ar normālu viedokli, vairāk jau "vecajām", jo pati arī te ilgi esmu), tāpēc nepatīkami kaut ko pārmest, bet tomēr...
08.01.2014 22:36 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Un kas tur slikts, ka kada atklajas, stasta par savu dzivi? Kas tiesi? Ka jums tas dzivot trauce? :)
Es negribu aizvainot, bet kāpēc neviena cita neraksta šeit tādas detaļas par savu dzīvi?

Varbut, ja tik loti neicikletos uz autori, tad pamanitu cik tomer daudzas te stasta par savui dzivi, apraksta bez maz vai katru scenu ar virieti, gulta lietas utt. Un kas tur slikts. Lai tacu raksta, ja tas sagada prieku.
Neesmu manijusi, ka kads butu foruma ielicis autores vardu un uzvardu, ka tas ir bijis citam foruma dalibniecem. Tad tomer kurs vivairak atklajas te?!
Un par Hawaii noteikti butu pedejais par ko cepties. :)
08.01.2014 23:15 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Apzināti nekādu tēlu te neesmu veidojusi, neiespējami, es te esmu tikai atslodzes dēļ, citiem seriāli, man cosmo :) Izsaku pirmo domu, kas iešaujas prātā, ātrumā cenšoties to noķert un pierakstīt, tāpēc nereti pazaudēju burtus un komatus.
Lūk, tik vienkārši viss ir.
Iespējams, esmu haotiska.
Katrā ziņā neesmu narcistiska, netīksminos par sevi, vismaz tā man liekas, un tiklīdz samanu kādā šo īpašību - arī virtuāli, tā, savelkot seju un novēršos, varbūt
08.01.2014 23:20 |

Reitings 5087
Tā, sīkulītis nospieda enter :D Aizmirstu, ko gribēju teikt. Nu, viss.
08.01.2014 23:21 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Varbut, ja tik loti neicikletos uz autori

Smieklīgi. :D
Nu, nezinu gan, kāpēc tieši šī autore daudzām krīt acīs tik ļoti.
08.01.2014 23:25 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Paldies par linku, bet, nē, es nelasīšu 40 lapas par to, kura pareizi slauka spermu :D
08.01.2014 23:27 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Libra, paldies par linku uz diskusiju. :D:D:D:D tiku liidz 18.lpp,smejos bez apstaajas. :)
08.01.2014 23:27 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Hetele-kaapeec es arii nevaru padaliities ?Es tacu neskrienu nevienai pakal ar Amerikas karogu un nesaucu-miili mani!Es nevienu neesmu spiedusi rakstiit sev vestules,veeleeties braukt ciemos utt
Kaapeec man buutu jaadara viss ,kaa to dara citas?Es runaaju par sev aktuaalaam lietaam.Cita sieviete dalaas ar ko citu.
Kaapeec es nevaru ieteikt kaut ko kas ir veertiigs,runaajot par izskatu,sejas kraasu,kermeni,veseliibu,naudas taupiisanu...?Kaapeec es nevaru nodot taalaak to,no kaa kaada vareetu pamaaciities.Es loti gribeetu,lai meitenes buutu veselas,labi izskatiitos,buutu veiksmiigas attieciibas utt
Es nevaru patikt visaam-es to pilniigi pienemu,saprotu,bet kaapec jaameetaajas ar apvainojumiem,necenzeetiem vaardiem?Daudzaam tacu dziive tikai saakas,jaaaudzina mazie-vai tas ir labs piemeers beerninam,ja mamma taa runaa-domaaju soreiz necenzeetus vaardus...?
Es savu dziivi esmu nodziivojusi pusee ,un esmu laimiiga, esmu tur ,kur esmu.Man ir tiesaam zeel,ka esmu kaadam nepanesama,nepatiikama uttTomeer beigaas teiksu-es nemainiisos tikai taapeec,ka kaadai nepatiiku.
08.01.2014 23:29 |

Reitings 734
Reģ: 04.12.2012
Man ir vel daudz jautājumu par to, kas esmu.
Varētu uzrakstīt apcerīgu tekstu, bet īsti nav laika.

Vienīgais, ko grbēju teikt sakarā ar pēdēja laika peripātijām ap Emmanuelli, ir tas, ka nekas nav noticis! Pēc novērojumiem, aktīvās komentētājas visas ar laiku tiek izķidātas un noerrotas :) Jā, sākumā varbū saka vairāk labo. Bet agri vai vēlu uzrodas kāda, kas nepaklsuēs un dabūs par sevi dzirdēt visu ko :) Es teiktu, ka te viss notiek savu gaitu!
08.01.2014 23:36 |

Reitings 5087
Vienīgais, ko grbēju teikt sakarā ar pēdēja laika peripātijām ap Emmanuelli, ir tas, ka nekas nav noticis!

+
08.01.2014 23:40 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Jebkurā diskusijā Tu piemini kaut ko no visa šī - vīrs, Havajas, kalni, Francijas draudzene, foršais raksturs, labā forma, cik viss Tev lieliski izdodas utt. Kam tas vajadzīgs?

Bet no otras puses-kaapeec sheit buutu jaaraksta tas negatiivais,kas notiek ikdienaa, ja negribaas?
Kaapeec ir jaaraksta obligaati tas, ka -oj, vakar ar viiru sakasiijaamies, utt., ja to negribas? Vai nav vajadziibas?
Arii es esmu sanjeemusi paarmetumus par to,ka savas attieciibas sheit "uztaisu" kaa perfektas un tas izskatotiees peec meliem un izlikshanaas, bet reaali, es neredzu jeegu naakt te uz izklaastiit par to,ka mees ar draugu sakasamies un mums bijis kashkjis. Es labpraat padalos ar savu pozitiivo pieredzi no savaam attieciibaam, jo man taa patiik. Citas uztaisa teemu un cepjas par savu suudiigo draugu ntaas lpp.
Katrs reaali te raksta,ko grib. Citi izcelj tikai pozitiivo, citi ienaak, lai izliktu savu saapi, citi ienaak, lai paklachotos, citas, lai nosistu laiku, citas-lai dotu padomus, utt.
Katrs raksta un dalaas ar to,ko gribas. Taapeec,ka viens izcelj tikai pozitiivo savaa dziivee, nenoziimee,ka notiek lieliishanaas, izlikshanaas vai kaut kaa teeeloshanu.
08.01.2014 23:41 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
stenībā, baisi, ka kaut kāda rozā lapele, kurā bieži tiek apcerētas tādas "pērles", ka acis asaro, kādam ir tik šausmīgi svarīga dzīves daļa - ar vīru jārunā par cosmo, drēbes jāšuj, domājot par cosmo, jāglezno, domājot par cosmo un vēl cosmo tur un vēl kaut kur.+

Par sevi neko neteikšu, nogurums baiss. Un vsipar ienaku te pacatot bezmēŗkīģi ne vairak. Ar savejo par cosmo nekad nerunaju mums citas temas.:)
08.01.2014 23:47 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Es negribu aizvainot, bet kāpēc neviena cita neraksta šeit tādas detaļas par savu dzīvi? Nerunāju par ierastajām diskusijām ar konkrētu jautājumu, problēmu, bet tā vispārīgi. Jebkurā diskusijā Tu piemini kaut ko no visa šī - vīrs, Havajas, kalni, Francijas draudzene, foršais raksturs, labā forma, cik viss Tev lieliski izdodas utt. Kam tas vajadzīgs? + garlaicigi ja kas:D
08.01.2014 23:50 |

Reitings 734
Reģ: 04.12.2012
Taapeec,ka viens izcelj tikai pozitiivo savaa dziivee, nenoziimee,ka notiek lieliishanaas, izlikshanaas vai kaut kaa teeeloshanu.

Es šodien sapratu, ka cilvēkiem nepatīk, ja Tu vienmēr dzīvē caur jokiem, pozitīvs utt. Tas, ko uzzināju mani nenormāli saskumdināja, jo teksti bijuši šādi - kas ta viņai, viss vienmēr forši, ideāli, tik runātīga, jokojas vienmēr utt. Te es pačīkstu, jo negribas uzkraut visu draugiem. Loģiski,ka satiekot stāstīšu foršās un labās lietas, nevis to, kā man saplīsa un izgāzās pārtikas maiss uz ceļa, gandrīz sabrauca mašīna, kā izlamājos ar slimnīcas personālu utt (ja arī šo teikšu, es to pagriezīšu ar humoru un jautrību visticamāk).
(ok, to, ka dzīve nevienu nežēlos es ar sapratus esmu, čīkstēšana ar nepatīk).
Nu lūk, nekad jau nebūs tā, ka labs būsi visiem! :)
08.01.2014 23:53 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Esmu lielīga, patmīlīga maita, kura bieži čīkst. Jā, tāda nu es esmu. :D Taču ir jau arī kaut kādas labās īpašibas, kuras ātrumā nenāk prātā.
08.01.2014 23:54 |

Reitings 615
Reģ: 20.10.2009
Kaapeec es nevaru ieteikt kaut ko kas ir veertiigs,runaajot par izskatu,sejas kraasu,kermeni,veseliibu,naudas taupiisanu...?Kaapeec es nevaru nodot taalaak to,no kaa kaada vareetu pamaaciities.Es loti gribeetu,lai meitenes buutu veselas,labi izskatiitos,buutu veiksmiigas attieciibas utt

Emmanuelle, Tu vari tā darīt, bet kāpēc citas meitenes netaisa speciālu diskusiju? Mēs pārējās arī mākam dot padomus.
Piedod, Emmanuelle, bet šī disusija izskatās pēc savu spalvu spodrināšanas nesenās skandalozās diskusijas sakarā. Sak, lai akcijas nekrītas un tēls netiek grauts.

Pilnīgi piekrītu!
08.01.2014 23:56 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
kārtējā diskusija, kas pierāda, cik tomēr daudz šeit ir skaudīgu sieviešu. izskatās, ka par sevi šeit var stāstīt vai nu sliktu, vai neko, lai neapēd bez sāls.
08.01.2014 23:56 |

Reitings 5087
Afrodīte
Diskusijas taisīšana ir kaut kas svēts un neaizskarams? Kāpēc diskusiju taisīt tikai, ja kaut kas jājautā, kapēc nevar vienkārši tāpat vien kaut ko pastāstīt, kā lasāmvielu citām?
09.01.2014 00:08 |

Reitings 273
Reģ: 04.10.2009
kārtējā diskusija, kas pierāda, cik tomēr daudz šeit ir skaudīgu sieviešu. izskatās, ka par sevi šeit var stāstīt vai nu sliktu, vai neko, lai neapēd bez sāls.

+1

Pēc dažu meiteņu rakstītā liekas, ka vienīgās diskusijas, kuras šeit drīskt taisīt, ir par to vai es esmu stāvoklī, gribu iztirgot savu skapi, un ko darīt ar nokrāpto draugu.
Kāpēc nevar būt arī kaut kas cits? Kaut vai savu un svešu spalvu spodrināšana?? Mēs pat nevaram nosaukt savas labās īpašības! Un tas, manuprāt, ir ļoti slikti!
Varētu padomāt, ka citas šeit nelielās, cik es lieliska, cik slaida, cik man ideāls vīrietis, kāda man ir MK somiņa - DAUDZAS te to dara un BIEŽI.. A ko piesējās autorei.. tā arī nesapratu. Jāizlasa spermas slaučīšanas diskusija??
09.01.2014 00:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)