Gribeejaas saakt jauno gadu ar kaut ko pozitiivu,bet taa iiisti nesanaaca...!
Es gribeeju parunaat par teemu,kaada vareetu buut vispaar loti noderiiga katram cilveekam-jebkuraa vecumaa.
Tad laikam saaksu pati ar sevi-kaada es esmu?
Es noteikti piederu pie taam sievieteem ,kura ir loti patiesa.Man ir pilniigi vienalga ,vai taa buutu "pienemsana pie prezidenta",vai runaasana te Cosmo forumaa-es savu runas manieri notureesu .Tas nenoziimee ,ka esmu "dzelzs leedija", un nekad nesmaidu un nav humora izjuutas.Meitenes darbaa smejaas,ka vinaam loti patiik klausiities manii tiesi taapec,ka protu staastiit visu ar interesantiem piemeeriem un interesantiem izteicieniem,kurus reizeem pati izgudroju...!
Esmu noteikti pateikusi daudz par sevi un savu dziivi svesumaa-nav likusies nepieciesamiiba taa iipasi kaut ko sleep,jo arii tad ,ja kaadai vairs neesmu anoniima,tad jaasaka-nu un tad?
Atceros ,ka "vecos laikos" te meitenes luudza,lai vairaak pastaastu tiesi par savu dziivi-taadu parastu ikdienas dziivi,tad varbuut arii tas ir viens no iemesliem,kaapeec iznaak piemineet to Hawaii,kalnus utt.Noteikti variet man uzdot arii jautaajumus?
Man Cosmo forums nekad nav bijusi vieta,kur ir gribeejies ienaakt nosist laiku nevajadziigi.Mans laiks ir loti veertiigs ,un ja esmu forumaa,tad zinu -kaapeec!:)
Varbuut kaada veleetos padaliities ?Loti gribeetu uzklausiit.