Riīa?

Reitings 66
Reģ: 09.11.2012
Kopumā gribu uzzināt, kā ir dzīvot Rīgā? Vai jums patīk, vai nē? Ja varat tada argumentējiet! Vai ir vērts pārvākties uz šo pilsētu? Man loti patīk pavadīt laiku Rīgā, kad dažreiz gadās būt tur. Un drīz būs iespēja pārvākties. Vai ir veēts to darīt no jūsu viedokla?
08.01.2014 19:24 |

Reitings 144
Reģ: 13.11.2013
anda, viss laikam atkarīgs no veiksmes! :) Dzīvoju Rīgas klusajā centrā, līdz darbam ar kājām pusstunda (atzīšos, ka esmu palaidusies slinkumā un braucu ar trolejbusu, kas mani līdz darbam aizved 10 minūtēs), Vecrīga - 15 minūšu gājienā. Izīrējām par mazām naudiņām neizremontētu dzīvokli - uztaisījām fantastiski, paši esam apmierināti, mājas saimnieks dikti priecīgs, ciemiņi atnāk un negrib iet prom, cik pie mums forši :D Un nekādu miljonu neizdodam par to visu :)
09.01.2014 19:01 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Dzivoju centrā, neesam miljonari.Sabiedrisko neizmantoju. :) Kaimini feini:)
09.01.2014 19:03 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Silara, nu tad jau tiešām veiksme! :) Bet ne visiem tāda spīd. Protams, ka Rīga naktīs ir skaista, kad brauc savā ērtajā, personīgajā mašīnā un baudi panorāmu, klausoties Enigmu, nevis trīcošām rokām sēdi smirdīgā autobusā, kad vienīgais cilvēks, kurš tev sēž pretī, ir bomzis ar papīra nazi rokā. :D (Iz dzīves) Protams, ka Rīga ir skaista, ja ikdienā neredzi tos lielos, masīvos PSRS laika māja blokus, jo dzīvo skaistā, renovētā jūgendstila mājā. Nu tā varētu turpināt un turpināt!
09.01.2014 19:08 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
andas

Man reiz tramvajā vēlā vakarā blakus sēdošais izvilka pistoli.
Un par masīviem- vakar pienāk ārzemnieks klāt un stāsta bēdīgs, ka apmaldījies, kaut kur tepat īrē dzīvokli, adresi nezina, bet starp vienādajām blokmājām nevar atrast :)
09.01.2014 19:15 |

Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
Piekrītu andas.
Rīgā daudz ko dod nauda. Ja ir nauda, tad arī Rīgā notikti ir ispējams dzīvot, jūtoties fantastiski. Kā jau te minēja, pārvietoties ar savu personīgo auto nevis abiedrisko, atrast foršu dzīvesvietu foršā rajonā, kad vien vēlies aizbraukt uz foršām un mierīgām vietām (piem. jūru, mežiem utt.), apmeklēt kultūras pasākumus utt. Bet diemžēl, ne visiem tam pietiek naudas. Runājot par sevi, man naudas reizēm pietiek vien tik, lai samaksātu par kojām, paēstu un 1 vai 2 reizes mēnesī aizbrauktu uz dzimto pusi. Esmu studente un nav arī bagātu vecāku. Iespējams, ja man būtu nauda, tad arī es Rīgā justos daudz laimīgāka :)
09.01.2014 19:20 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Bet ne visiem tāda spīd. Protams, ka Rīga naktīs ir skaista, kad brauc savā ērtajā, personīgajā mašīnā un baudi panorāmu, klausoties Enigmu, nevis trīcošām rokām sēdi smirdīgā autobusā,
Man piemēram vairak patīk pastaigāt pa naksnīgo Rigu vai vakaros.Parki ir fantastiski. Auto braucam tik ārpus Rīgas atpūsties.
09.01.2014 19:24 |

10 gadi
Reitings 174
Reģ: 03.10.2010
Tāpēc jāizvēlas pareizais rajons! Nav Rīgā tik pārspīlēti daudz krievu un jebkurā gadījumā mazāk nekā Daugavpilī.
Ļooti patīk naksnīgais Rīgas centrs. Nedaudz noskaņai: http://www.youtube.com/watch?v=EO_9_Zd8pqk
Un tā kā Rīga šogad ir Eiropas galvaspilsēta, brīvā laika pavadīšanas iespējas dubultojas!
09.01.2014 19:26 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
Sonata13

Rīgā jutīsies laimīgāka, kad tev būs vieta, kas būs tavas Mājas. Un kur tu jutīsies, kā mājās.
09.01.2014 19:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!