Mari, esošas strijas izlabos tikai lāzeris, nekāda eļļa nelīdzēs, jo strija pēc būtības ir rēta. Par bio oil esmu lasījusi labas atsauksmes, bet pati lietojusi neesmu, toties dikti patīk Madaras eļļa :)
Es lietoju arii kaadu laiku. Laikam 2 pudeliites izlietoju. Neteiktu,ka kaut kas mainijaas. Veel staav skapii un nemaz nav motivaacija smeereet,jo nekaadu rezultaatu neredzeeju.. Nez,
Mjā, tajā zizu.lv rakstīts: izbalina plankumus. Šim gan es neticu. Ar piespiešanos izlietoju vienu pudeli, bet vairs nepirkšu, nez, parasta eļļa (vispār nepatīk tā eļļainā pēcsajūta). Man gan nebija striju un citas vainas.
Atceros, ka Dominika baigi slavējusi, pat teikusi, ka strijas mazāk redzamas palika. Gribu ticēt, bet no otras puses taču saprotu, ka sugar teica pareizi, ka striju var likvidēt tikai lāzeris.. Bet cerība mirst pēdējā :D Vāks..
Likvideet jau protams, ka nevar. Bet samazinaat var !!!
Un ja man vinas ir koshi rozaa, es ceru panaakt,ka paliks gaishaakas un mazak pamanaamas.
Un jaaaa, es zinu, ka ar laiku strijas taapat paliek baltas! Nu- man nepaliek jau gadiem ilgi.
Mari, koši rozā viņas ir tāpēc, ka ir svaigas (nesen veidojās) ar laiku paliks baltas tāpat. Diez vai eļļa to spēj ietekmēt. Bet nu atraksties pēc tam par rezultātiem :)
kamēr vēl strijas ir sarkanas, vajag ķert momentu un smērēt visus tos pretrētu smērus, jo tā viņas sadzīst smukāk. ja jau ir baltas tur vairs īsti neko nevar darīt, izņemot lāzeru... strijas ir kā rētas
Mari, nu es vispār nemanīju, ka man jebkad būtu bijušas sātras strijas (vai nu galīgi neuzmanīga biju, vai nu uzreiz baltas palika). Māsai strijas mēneša laikā palika no sātrām par baltām
Man sakumaa bija violetas, tad palika sarkanas. Grutniecibas laikaa taas tika lapleestas vel vairak.
Nu neko, meegiinaasu. Janobildee pirms un peec. Tad ari vareesu padaliities pieredzee.
Jau kādus 2-3 menešus atpakaļ iegādājos, rezultātu neredzu. Galu galā strijas ir sava veida rētas un diez vai eļļa kaut ko varētu palīdzēt, bet pati par sevi šī eļļa ir patīkama. Un nekādu skādi nenodarīs, varbūt kādai tomēr palīdz, man laikam nebūs tā tipa āda.